Gå til sidens hovedinnhold

Når rockekoner angriper

- Dere kan fucke med meg. Men ikke med min familie.

(SIDE2): Selv om Ozzy Osbournes MTV-serie er ferdig, er kona Sharon fortsatt på TV, skriver 730.no. Hennes VH1- og MTV-realityshow «Rock Of Love: Charm School», hvor fjorten upolerte kvinner skal lære å oppføre seg som «ladies», er i sin andre sesong, og den nyeste episoden inneholder høydepunktet så langt:

Slåsskampen mellom den britiske 52-åringen og deltaker Megan Hauserman (27), som endte med politianmeldelse.

- Du skulle ikke hatt tillatelse til å ha barn, sier Sharon irritert til Megan, som er iført bikini, rett før det smeller.

- En av dere er nok for hvilket som helst land.

Angriper mannen
Megan svarer ved å si at Ozzy er en «hjernedød rocker» og «kjendis» i anførselstegn, samt noe som MTV/VH1 sensurerer. Sharon reiser seg så fra stolen og snur seg rundt, mens programlederen spør om hun er okay, for så hente et glass vann fra bak stolen.

Dette kaster hun på blondinen, før de ryker sammen i en slåsskamp. Vakter må bryte inn og rive damene fra hverandre og bære bikini-Megan ut av studioet.

SE VIDEO AV DET SOM SKJEDDE PÅ MTV.

- De kan fucke med meg, jeg gir faen. Men ikke min familie, var Sharons kommentar etter basketaket, som skjedde forrige måned, men som ble vist på søndag.

Megan Hauserman, som har vært deltaker på flere realityserier og som får sitt eget show Trophy Wife, har politianmeldt Sharon Osbourne angrepet. Hauserman hadde armen i fatle etter runden med Ozzys kone.

Reklame

NÅ: 60 % på kule badebukser

Kommentarer til denne saken