(SIDE2): Disse produktene har Side2 troen på i vinter. Sjekk ut hvorfor, under.

Bodylotion fra Nivea:
Camilla Flaatten, journalist Side2:

- Happy Time bodylotion lukter friskt og godt, og har en deilig konsistens. Den er lett å smøre inn, tørker raskt og har en god, men svak duft av frukt. Jeg smører meg inn med bodylotion hver eneste dag og trenger derfor et rimelig alternativ til alle de dyre kremene, og denne synes jeg var knallgod!

Produktet inneholder blant annet ekstrakt fra bambus og melkeproteiner, samt duft av appelsinblomst.

Veiledende pris: 52 kr.
Kan kjøpes på Meny, Ultra, Vita og Sparkjøp.

Cinda Linda hjemmeapparat
Helle Nilsen, helse-, trening- og velværejournalist, Side2:

- Den er ganske dyr i seg selv, men regner du ut hva du egentlig får for pengene kan det lett bli en investering. Linda Johansen vet hva hun driver med og hun er oppriktig interessert i at «voksne jenter» skal se best mulig ut. Derfor er hennes salong, Beauty Lounge, kanskje den mest nyskapende i Norge. Det nye apparatet skal ved hjelp av galvanisk strøm og ultralyd i kombinasjon med spesialutviklede serumer og ampuller påvirke celler og vev i huden slik at næringsstoffene kommer til nytte der de skal.

Grunnen til at undertegnede har troen er at jeg har testet salongversjonen, som skal være den samme. Sjekk vår test her: Strålende hud på 30 minutter

En behandling som i salongen koster rundt 1.000 kr. koster deg mellom 15-100 kr. med hjemmemaskinen, alt etter hvilke serumer du trenger (ung eller eldre hud). Les mer om maskinen her.

Pris: 2.950 kr.

HILI SHEASMØR - AvHilde
HILI uraffinert sheasmør er et 100 prosent rent naturprodukt laget av kvinner i Mali.

Bruk det i ansiktet og på kroppen om du føler deg tørr. Det føles fantastisk!

Sheasmør er et vegetabilsk fettstoff som utvinnes av nøttene til sheatreet. Sheatreet vokser vilt på den afrikanske savannen i et belte sør for Sahara, fra Gambia i vest til Uganda i øst.

Det inneholder naturlige fettsyrer og vitaminer, blant annet E-vitamin, betakaroten og sårlegende allantoin. Sheasmør skal derfor være bra mot tørr hud, hudsprekker, småsår og eksem. Sheasmør absorberes raskt av huden og kan brukes på alle deler av kroppen.

Uraffinert sheasmør er unikt på grunn av sin spesielle sammensetning av fettstoffer. Den hvite, raffinerte typen inneholder mindre av de gode næringsstoffene.

Det lukter litt spesielt, men når det trekker inn i huden forsvinner det meste av lukten. Smøret er litt hardt så det beste er å massere det varmt i håndflaten før du smører på.

HILIs sheasmør selges i tre størrelser, en leppepomadestørrelse som er praktisk å ha med seg, og to større bokser på 60 ml og 120 ml.

HILI SHEASMØR er både økologisk og et Fair Trade-produkt.

Pris: HILI uraffinert sheasmør: 50 kr. for 15 ml og 120 kr. for 60 ml, Shea kuldekrem 190 kr. og Sheabalsam mom & baby 190 kr. for 45 ml.

Få mer info her: www.hili.no eller e-mail: [email protected].
Du kan også kjøpe disse kremene på butikken Alphaville på Grünerløkka i Oslo.

Jojoba olje
Elisabeth Gilje, Mote- og skjønnhetsjournalist Side2:

- Jeg kan ikke leve uten jojobaolje, som jeg bruker både for hår og hud. Jeg har det i hårtuppene når jeg setter håret i knoll på dagtid, eller under en hårmaske. Den virker balanserende, rensende og mykgjørende og passer for alle hudtyper – også fet hud. Jojoba hjelper mot slitte og splittede hårtupper, sier Elisabeth.

Jojoba er mer som en flytende voks enn en olje, så den trekker dypt inn i både hår og hud, men etterlater seg ikke noen fet hinne på overflaten av huden. Den kan gjerne brukes som behandling mot tørr hud, som nattkrem eller under makeupen på dagtid. En flaske holder utrolig lenge da det er veldig lite som skal til. Billig og bra!

Pris: 189 kr.for 200 ml - Sunkost

LES MER OM HELSE, TRENING OG VELVÆRE HER