(SIDE2): Charlie Sheen forteller i et intervju med Ryan Seacrest at han har planer om å returnere til CBS-serien «Two and a Half Men».

Vil være med i siste seong

- La oss begrave stridsøksa. Jeg mener jeg skylder både fansen og meg selv det. Saken må avsluttes. Det hadde vært en fin avslutning for serien. Jeg har en idé, de har noen andre. Men vi skal møtes snart og finne ut hva som kan funke, sa han til Seacrest, ifølge Huffington Post.

Likevel skal man huske på at Sheen sier mye rart. Avisen har snakket med produsentene av seriene, som ikke latet til å ha noe kjennskap til dette.

Sheen har snakket om å komme tilbake for seriens siste sesong i flere måneder, men Warner Bros benektet nylig dette overfor TV Guide.

Sheen ble skrevet ut av serien i 2011, etter at han gikk til verbalt angrep på seriens skaper, Chuck Lorre.

Hvis du ikke vil vite hva siste sesong kommer til å handle om, stopp her!

Avslutningen

Serien går i disse dager inn i sin siste sesong, og tolvte sesong - hvor Walden og Allen kommer til å gifte seg, med hverandre.

Dette på tross av at serien, spesielt i Charlie Sheens dager, stort sett har dreid seg om damer, sex og sjekking.

Det er etter en «eksistensiell» krise, at Walden (Ashton Kutcher) frir til Alan (Jon Cryer). Han ønsker nemlig å adoptere et barn, og finner ut at det er veldig vanskelig for en singel, enslig mann å gjøre det. Så er det duket for forviklinger.