(SIDE2): Skuespillerkjekkasen Shemar Moore (42) liker å tilbringe tid på stranden, og det er lett å skjønne hvorfor.

Den veltrente amerikaneren har nemlig en svært så veltrent kropp og han flekser gjerne musklene til tross for at fotografene er til stede.

Da han koste seg på stranden i Miami her om dagen fikk han bøtter og spann av oppmerksomhet, og han tok seg også tid til å la seg bli avbildet sammen med kvinnelige fans som tok kontakt med han. Ved ett tilfelle stilte han seg også opp for fotografene som var til stede og viste akkurat hvor muskuløs han er.

Datet Toni Braxton
For dem som husker så langt tilbake som til 1992 minnes kanskje kjekkasen Moores tilstedeværelse i musikkvideoen til Toni Braxton-hiten «How Many Ways». Teksten til låten handler om hvor høyt frøken Braxton elsker mannen sin, og på dette tidspunktet var det Moore som var kjæresten til sangerinnen.

Se flere bilder av kjekkasen lengre ned i saken!

Etterforsker
Den amerikanske skuespilleren, som har rukket å bli 42 år, har ikke akkurat blitt noe slappere i fisken de siste 20 årene. Det at han lever av å ta seg godt ut på skjermen har kanskje bidratt til at kjekkasen har tatt så godt vare på seg selv, og det kan vi ikke annet enn å applaudere for.

Moore er aktuell i krimserien «Criminal Minds», hvor han siden 2005 har spilt etterforskeren Derek Morgan. Muskelbunten var også å se i TV-serien «The Young and the Restless», hvor han fra 1994 til 2005 spilte Malcolm Winters.

Datet Halle Berry
Foruten å være skuespiller har Moore livnært seg med en del modelljobbing og han har også vært å se i Mens Fitness Magazine. Kjekkasen har også datet Halle Berry, men det er mange år siden.

Videre kan vi nevne at Moore ble født i Oakland, i California, men bodde noen år i Danmark da han var liten gutt. Moren hans var nemlig mattelærer og underviste i faget både i Danmark og Bahrain.

(Flere bilder av Shemar Moore i bildekarusellen nederst i saken)