Gå til sidens hovedinnhold

Sjekk forvandlingen!

Cheryl Cole er tynnere enn noensinne.

(SIDE2): Det kan være vanskelig å tro det, men bildene over er tatt med bare syv måneders mellomrom. Forvandlingen er dramatisk, og er et bevis på at ikke alt er så rosenrødt som Cheryl Cole (26) kanskje prøver å overbevise verden om.

Se flere bilder fra den røde løperen i bildekarusellen nederst i saken!

I februar i år ble det kjent at Cheryls ektemann, Ashely Cole, hadde sendt nakebilder til andre kvinner. Det ble dråpen som fikk begeret til å renne over, for dette var nemlig ikke første gang ektemannen hadde flørtet med det motsatte kjønn. Paret har nå tatt ut skilsmisse.

HTML EMBED

- Jeg har det bra
Cheryl har siden bruddet vært travelt opptatt med å turnere. Onsdag ankom hun magasinet «Glamour»s årlige utdeling («Glamour Women of the Year») i en spesialdesignet kjole fra Julien Macdonald, og man kunne ikke unngå å ikke legge merke til hvor tynn den vakre sangerinnen var blitt.

Mager og sliten, smilte hun tappert til det pressekorpset, men uttalte alikevel at hun hadde det bra.

- Jeg har det bra, virkelig bra. Veldig spent faktisk. Forrige gang jeg var her, var for et par år siden med jentene. Jeg har vært mange steder. Jeg har en fantastisk periode, sa hun ifølge Daily Mail.

(artikkelen fortsetter under bildet)

Tett program
Cheryl ble under gårsdagens utdeling, hedret med prisen som «Årets Kvinne». Detter er en pris som henger høyt, fordi det er magasinet lesere som stemmer frem vinneren.

Sangerinnen har den siste tiden turnert rundt i USA sammen med «Black Eyed Peas».

Hun stod sist på scene under Capital FM Summertime Ball på Wembley stadion i England, hvor over 70.000 så henne og danseren Derek Hough i sensuell dans.

Det spørs om dette vil sette ytterligere fart på romanseryktene som har versert mellom de to den siste tiden. Cheryl har nemlig blitt observert med Hough flere ganger siden bruddet med Ashley. I forrige uke festet de sammen i den franske hovedstaden, men Cheryl har også deltatt i flere festlige anledninger på egenhånd - blant annet under filmfestivalen i Cannes.

Ashely Cole er for tiden i Sør-Afrika i forbindelse med fotball-VM. Cheryl skal selv til Sør-Afrika, nærmere bestemt Johannesburg, hvor hun torsdag neste uke skal stå på scenen når fotball-VM sparkes i gang.

Få siste nytt fra Side2.no: Klikk her!

Fikk priser
Magasinet Glamour står for den årlige utdelingen som hedrer kvinner i offenligheten. Magasinet, som ble grunnlagt i 1939i USA, gis i dag ut i mange land, inkludert Sverige, Storbritannia og Frankrike, foruten USA.

Blant de 20 kvinnene som fikk med seg en pris hjem, finner vi Lily Allen, som ble ble kåret til «Årets soloartist». For anledningen, kom den frittalende briten i en goth-inspirert kjole, med store chiffonermer.

Nicole Richie var som alltid like velkledd. Den vakre brunetten har sin egen kleskolleksjon, og ble onsdag hedret for sin gode forretningsteft, med prisen «Årets Entrepenør». Hun bar en lekker lavendelfarget kjole med slep, som skapte en fin kontrast til hennes mørke hår.

Alexandra Burke hadde også grunn til å smile denne kvelden. Hun fikk nemlig prisen for «Årets Nykommer». Burke hadde valgt en romerskinspirert kjole, og understreket stilen med accessoarer i gull.

(artikkelen fortsetter under bildet)

HER ER HELE LISTEN:

Radio Personality of the Year - Fearne Cotton
UK TV Actress of the Year - Billie Piper
Accessory Designer of the Year - Emma Hill
Band of the Year - Florence and The Machine
Entrepreneur of the Year - Nicole Richie
Comedy Actress of the Year - Ruth Jones
Filmmaker of the Year - Sam Taylor-Wood
Presenter of the Year - Christine Bleakley
Writer of the Year - Sarah Waters
Sheer Infusion Newcomer - Alexandra Burke

Sportswoman of the Year - Amy Williams
Editors Special Award - Anna Kendrick
Solo Artist of the Year - Lily Allen
Film Actress of the Year - Zoe Saldana
Woman of the Year - Cheryl Cole
US TV Actress of the Year - Lea Michele
TV Personality of the Year - Dannii Minogue
Fashion Designer of the Year - Isabel Marant
Outstanding Contribution - Yoko Ono
Man of the Year - Aaron Johnson

HER ER BILDER FRA DEN RØDE LØPEREN:

3358
(Alle foto: Getty Images)

Kommentarer til denne saken