Gå til sidens hovedinnhold

Droppet syre for filmrolle

Shia LaBeouf gikk langt for rollen som Charlie Countryman i svenske Fredrik Bonds film.

BERLIN (SIDE2:) «The Necessary Death of Charlie Countryman» handler om en ung fyr som setter seg på flyet til Bucuresti etter at moren dør, for å takle sin sorg og for å oppleve noe helt annet.

Og det gjør han definitivt. Allerede på flyet går det galt når medpassasjeren i setet ved siden av dør.

Mikkelsens sjalusi
Skjebnen vil det at han møter medpassasjerens datter, en ung kvinne i Evan Rachel Wood, med en dessverre lit for triggerhappy og sjalu ektemann i Mads Mikkelsen.

I Bucuresti tar han inn på et ungdomsherberge der han møter blant annet Rupert Grint, og stort sett befinner seg på en tripp.

Og det var nettopp det LaBeouf gjorde også da han spilte inn en av de store hallusinasjonsscenen.

- Oppfordret aldri
- Jeg oppfordret ham aldri til å ta en pille, men jeg kunne se på opptaksdagen at han var helt ute, sier Fredrik Bond. Han forteller Side2 at LaBeouf er en av de mest intense skuespilere han har vært borti. Den anerkjente reklame- og videoregissøren jobbet lenge med LaBeouf for hovedrollen som Charlie Countryman.

- Som førstegangsregissør overrasket det meg hvor utbredt arbeidet med skuespillerne var. Jeg og Shia brukte mye tid sammen. Det var fantastisk morsomt, og vi visste at han la utrolig mye ned i filmen. Vi ble inspirert av energien hans, sier Bond.

Kommentarer til denne saken