(SIDE2): Enkelte, som Brad Pitt, skryter sin kollega opp i skyene som en av de beste skuespillerne han har jobbet med. Andre mener han er ravende gal og har tippet over for lengst.

Og enkelte ganger er vi tilbøyelige til å tro det samme, der Shia LaBeouf går fra det ene absurde sprellet til det andre.

LES også: Her klikker Hollywood-stjernen
OG les: Hva skjer med Shia LaBeouf?
- Trekker meg fra offentligheten

Denne gang får han oppmerksomhet fordi han dro på seg knallrosa tights med skrift på rumpa, som han gladelig demonstrerte overfor skuelystne ved å bøye seg fremover.


På rumpa sto det «Ellen for the Cure» og Shia viste rumpa på vei inn til showet til konkurrenten, Jimmy Kimmel.

For Ellen det refereres til er selvsagt Ellen DeGeneres, og tightsen fikk han da også av talkshow-vertinnen da han besøkte henne forrige uke. Og kuren?

Den er for kreft - det er jo rosa måned og fokuset er på brystkreft.

Shia fortalte også til Ellen hvordan det var å sitte i fensel i et døgn, etter at han satt i arresten tidligere i år etter å ha oppført seg uberegnelig under en teaterforestilling i New York.

- Fengsel var skremmende, og det føltes som jeg var der i evigheter, sa Shia, som også tidligere har vært arrestert, men som sier dette var den verste opplevelsen bak lås og slå.

- Jeg måtte gjennom alt, de tok på meg en Hannibal-maske. Det var veldig skummelt, forteller han, og innrømmer at årsken til politiets noe spesielle tiltak var fordi Shia motsatte seg arrestasjonen og blant annet spyttet på en av politibetjentene.

LaBeouf går for tiden til behandling for sin alkoholavhengighet som følge av pågripelsen på teateret.