(SIDE2): Skuespiller Shia LaBeouf (28) har vært i hardt vær flere ganger det siste året, grunnet sin bisarre oppførsel. Enkelte mener det er han som er i karakter, mens de fleste mener han har større problemer.

Han stormet ut av en pressekonferanse under fimfestivalen i Berlin i år, han har slåss på gaten og han har bedt offentlig om unnskyldning etter å ha plagiert et manuskript, i tillegg til å ha blitt arrestert - og nå har han toppet seg selv.

LES mer: Hva skjer med Shia LaBeouf?

Merkelig oppførsel

Han ble denne uken arrestert etter å ha gått amok under teaterforestillingen Cabaret i New York. Han skal blant annet ha sittet blant publikum og røyket under forstillingen - og angivelig var det ikke snakk om en vanlig sigarett, - og han klapset flere av skuespillerne på rumpa.

Tidligere på dagen ble LaBeouf observert i metropolens gater, med en ødelagt t-skjorte og løpende etter en hjemløs mann og prøvde å ta fra han McDonalds-maten hans.

- Han ville virkelig ha hva enn som var i den posen. Han var så fokusert på det ... Om det var french fries i posen, han ville virkelig spise dem. Han nærmet seg folk og rope "Kom igjen, da" Han hadde et mål, og det hele var en bisarr opplevelse, sier et vitne som så 28-åringen løpe rundt.

Video av Shia som løper etter den hjemløse mannen kan du se her. (Ekstern nettside.)

Kort tid etter dro han altså for å se forestillingen Cabaret på Studio 54-teateret, og der gikk det altså enda snålere for seg.

- Da Kit Kat-jentene kom på scenen, begynte Shia å lage kattelyder til dem.

- Bisarr

I første akt av Broadway-forestillingen kommer en av skuespillerne også ut blant publikum. Rollen er en biseksuell og kinky mann, spilt av Alan Cumming.

- Han gikk forbi Shia, og Shia slo han på rumpa. Alan holdt karakteren og var profesjonell, og fortsatte som ingenting. Shia ropte og hoiet, det var virkelig rart og ekkelt.

LES også: - Trekker meg fra offentligheten

Deretter skulle Michelle Williams gjøre sin solosang, I Don’t Care Much – og flasker og møbler begynte å hagle.

- Shia falt ut av stolen sin og rev med et par andre i farten, da Michelle sang soloen sin. Det var en bisarr greie, og det gjorde oss alle nervøse, forteller vitnet videre.

Arrestert

LaBeouf ble eskortert ut av teateret i pausen, et tidspunkt ledelsen anså som minst forstyrrende. Skuespilleren ble deretter pågrepet av politi, og han skal ha ropt Fuck you til politifolkene og ha forsøkt å spytte på dem. Det medførte at de satte en maske på ansiktet hans, for å hindre han.

- Dette er faen meg noe jævla tull. Vet dere noe om livet mitt? Vet dere hvem jeg er for helvete? Vet dere hvem jeg er? skal han ha ropt, ifølge politirapporten. Han var også urolig og vandret rundt, og skrek til politifolkene som tok fingeravtrykkene hans.

- Han anklaget de som arresterte han for å bruke unødig makt. Jeg regner med, at i det syke hodet hans, at det var politifolkenes feil at de arresterte han for å være et rasshøl, sier en politikilde.

LaBeouf ble siktet for flere punkter om ordensforstyrrlse, og måtte sitte i arresten over natten. Der skal han har laget egne sanger og rap-låter, med tekster som «Jeg vil ut, jeg vil ut», opplyser politiet.

HTML EMBED

Sluppet fri

Skuespilleren ble sluppet fra varetekt neste dag, uten å måte betale kausjon slik politiadvokaten ønsket.

Agenten hans, Carlos Mancia, forteller at Shia før det hele utartet seg med hjemløse og teater-skandale, hadde drukket minst fire strawberry margaritas på en bar, der han også hadde fulgt fotball VM i Brasil.

Han var da i godt humør og snakket med fans og lot seg avbilde sammen med dem.

HTML EMBED