Gå til sidens hovedinnhold

- Garantert å få kviser

Sangfuglen Shontelles tips for et strålende utseende.

(SIDE2): Hun er 25 år gammel, har om dagen suksess med den norske låta «Impossible», henger med landskvinnen Rihanna - og er kjent for sine lange ben og eksotiske skjønnhet.

LES: - Selvsagt ligner vi

Men å se ut som en million dollar, er ikke noe som kommer av seg selv, heller ikke for karibiske Shontelle.

- Det viktigste er å begynne med huden. Stråler huden din, er du perfekt, smiler 25-åringen, som forteller Side2 at hun ikke klarer seg uten fuktighetskremer.

- Jeg lar aldri huden tørke ut. Og det betyr at jeg alltid fjerner sminken, hver kveld. Jeg sover aldri med sminken på, det er garantert måte å få kviser på, sier hun og løfter en pekefinger advarende.

Natulig
Når hun sminker seg selv til hverdags, er hun opptatt av at det skal se naturlig ut.

- Jeg bruker sminke i rosa og bronse, farger som matcher hudfargen min. Alle som ønsker en naturlig look, bør velge farger som komplementerer egen hud, fortsetter sangfuglen, som nylig gjestet Bergen og Oslo i forbindelse med sin skandinaviske promoturné.

LES OGSÅ:
Smink deg slankere
Dette er vårens sminketrender
Gi ansiktet glød
Hvilken foundation skal du velge?

Shontelle har nærmest en forkjærlighet for nordmenn - både når det gjelder låtvalg og musikkvideoer. Og da hun var her i landet, var hun blant annet innom David Eriksens studio. Han er også manager for Tone Damli Aaberge, som tok turen for å hilse på:

- Veldig søt og hyggelig jente, blogget Tone etterpå og la ut bilde av de to.

I motsetning til Tone derimot, som flere ganger har postet bilder av frisyrer hun er fornøyd med, bryr ikke Shontelle seg veldig om å ordne håret veldig mye.

- Jeg bryr meg lite om håret mitt. Ser du meg med en frisyre, så er det noen andre som har ordnet det for meg. Jeg er mer enn fornøyd med å stå opp om morgenen og glatte det ned med litt vann, flirer hun.

HTML EMBED
try {MusicNodes.addNode("d2886136-98f1-4a82-8035-5b8ee64e6276", true);} catch (err) {}

Alle hjelperne
Og det er ikke helt usannsynlig at noen andre har fikset henne opp - dama elsker nemlig mote, og er gjerne å se på den røde løperen i både glitter og stas.

- Det er litt annerledes dersom jeg skal på en stor fest, som da jeg var på Grammy-utdelingen. Det kan se ut som om man lever prinsessestilen, men det er hardt arbeid, sier Shontelle, og forteller at en slik dag gjerne starter ved 5-tiden om morgenen.

- Hvis ikke rekker jeg ikke frokost, og da blir det gjerne ikke noe mat den dagen.

Klokken 7-8 kommer deretter sminke og hår-mannskapet, som de neste fire timene forvandler en trøtt artist til en diva.

- Det er ikke alltid så glamørst som det kan se ut som. Men når jeg ser meg i speilet etterpå, så er det wow, det er så verdt det, gliser Shontelle.

Mer fra Side2? Sjekk forsiden her!

(Låta «Impossible» er skrevet av Oslo-jenta Ina Wroldsen)

HTML EMBED
Reklame

Grillpakken som gir deg saftig mat

Kommentarer til denne saken