(Side2:) Det kan til tider være svært frustrerende å lete etter akkurat det riktige plagget. Du trenger kanskje en kjole med akkurat riktig lengde, eller en topp med akkurat riktig farge - og må lete i time etter time før du finner riktig sted å handle. Enda verre kan det være å finne billigere utgaver av en spesiell stil du har sett i et moteblad eller i en litt for dyr nettbutikk.

Uansett, det var før - og ikke nå. Søkemotoren like.com har laget et visuelt søk ulikt noe annet. Her kan du søke etter farge, stil, utseende eller detaljer. Kanskje liker du en bestemt spenne på en veske, eller en bestemt hæl på en sko - men skulle ønske det fantes i en farge? Ikke noe problem, like.com finner det for deg.

La oss si at du er ute etter en bikini for sommeren. Du har funnet en modell du liker godt, men den har rett og slett feil farge.

Skulle du søkt på gamlemåten etter riktig farge som du ønsket kunne du ha brukt timesvis i flere butikker om det ikke fantes flere modeller der du var. Med søkemotoren til like.com blir det hele litt enklere. Ved å markere i bildet kan du nemlig søke etter samme stil.

Når du har søkt får du så opp forskjellige bikinier med samme stil:

Søkemotoren leter også fram de billigste alternativene om du faktisk skal kjøpe en bestemt modell. La oss si du er ute etter et par rosa Gucci-solbriller. Ved å klikke på detaljer i søkeresultatet kan du se de forskjellige prisene i forskjellige nettbutikker:

Samtidig, hvis du synes at det var en god stil, men kanskje hadde lyst på en litt annen variasjon kan du bare ta et visuelt søk og få en haug med alternativer:

Det er mange timer som kan brukes til å finne akkurat riktig solbrille, akkurat riktig sko og akkurat riktig kjole hvis du først begynner å bevege deg inn på like.com. Pass bare på lommeboken. Det kan komme til å bli dyrt....

Gå til søkemotoren like.com her