Gå til sidens hovedinnhold

Slik får du partylooken

Riktig makeup setter prikken over i-en på antrekket.

En knallrød leppestift, matchende neglelakk og øyenskygge med skimmer. Med riktig sminke kan du toppe antrekket ditt. For å finne makeupen som passer deg, anbefales personlig veiledning av proffe makeupartister. Ta for eksempel en tur til den nye MAC i Kicks-butikken på nye Strømmen Storsenter. Her får du personlig veiledning, 1400 produkter og et utrolig fargeutvalg. Eller du kan velge mellom flere andre makeup- og velværebutikker på storsenteret.

- Mange av våre kunder vil gjerne starte på skrætsj og lære hvordan de legger makeup fra bunnen av. Alle kan komme til oss når som helst og få lagt makeup, eller de kan bestille time hos våre makeupartister, sier daglig leder Karolina Horge hos MAC Cosmetics.

Partylook på 1,2,3
NEGLENE
Den nye neglelakken fra Dior må oppleves! Diorific Vernis kalles den og er et av julens samleobjekter. Neglelakken kommer i fire glamorøse farger, så her kan du velge riktig lakk etter antrekket.

ØYNENE
Velg øyenskygge med hint av skimmer. Det får øynene til å stråle! For å fremheve øynene og looken enda mer, bør du teste ut en eyeliner i gull. Det gir en ny dimensjon til ansiktet. Prøv, så ser du det!

LEPPENE
Rødt, rødt og atter rødt! Ikke bare fordi det nærmer seg jul, men fordi det er rålekkert. Kle leppene med rød leppestift, og dekk den gjerne med en gloss for å få fristende kysselepper. Desto mer skimmer, desto mer glamorøst

203 butikker på ett sted!
Hver dag frem til åpning 25. oktober sniktitter vi på en av de nye butikkene.
Følg med på vår facebookside!

HTML EMBED
Reklame

Meningsmålinger: - I enkelte tilfeller er det ren manipulering