Det er hver eneste dag i det som nå kalles black week veldig mange gode kjøp du kan gjøre, og i oppladningen til selveste Black Friday kan det være vanskelig å lete etter den berømte nåla i høystakken.

Her får du full oversikt over alle nettbutikkene med Black Friday-salg

Den jobben gjør Nettavisen shoppingtips for deg hver eneste dag, og vi sjekker om kjøpene virkelig er gode eller om det er noe du bør hoppe over.

1. Cosori Premium Airfryer

Dette har blitt vår virkelige personlige favoritt hjemme, og vi lager alt fra pommes frites til fisk og ostesmørbrød i denne deilige kjøkkenvennen. Nå får du den rekordbillig, og det betyr at dette er en virkelig anbefaling å kjøpe før det blir utsolgt. Et ordentlig vinnertilbud. Kåret til årets kjøkkenprodukt 2022/23 av Elektronikkbransjen.

Her finner du det

2. Samsung the Frame

Dette er en virkelig nydelig TV, og som nå er rekordbillig til en pris som er mange tusenlapper under normalprisen. Hele fem tusen under prisen i hele høst nå.

Her finner du prisene

3. Fyresdal turtights

Disse deilige turtightsene er satt ned fra 599 til 99 kroner, hos Stormberg. Mange størrelser igjen akkurat nå, men disse kan fort bli utsolgt.

Her finner du dem

4. Karbonski til superpris

Black Diamond Helio Carbon får du nå til en ellevill pris. Førprisen var 8 799 kroner, og nå satt ned til 4809 kroner. En del av et virkelig stort salg på der/ute.

Her finner du skiene

5. Oxydo O.No

Vil du skille deg ut er disse solbrillene som er satt ned med 84 prosent virkelig veien å gå. Det finnes alternativer på det store black week-salget hos Smartbuyglasses, som du finner ved å følge linken under. Akkurat disse har kostet 5 376 kroner, men du får dem nå for 846 kroner.

Her finner du solbrillene

6. Kryddersett i Små Seidler

Tre fine Norgesglass med biffkrydder, fiskekrydder og pizza/pastakrydder. Normalprisen har vært 249 kroner, men du får de nå for 120 kroner.

Her finner du settet

7. Ladekabel 7,5 meter

Denne har vi kjøpt selv siden den ladekabelen vi hadde var litt kort. Satt ned fra 2 699 til 1999 kroner,

Her finner du den

8. 7-pakning Studio Total Weekpack Socks

Er du slik som oss som elsker å ha like sokker for alle dager så du enkelt kan finne dem fram er denne sjupakningen som er satt ned med 40 prosent deilig. Koster nå bare 149 kroner. En ny sokk for hver dag i uka=perfekt.

Her finner du pakningen

9. Pukka adventskalender

Satt ned med 50 prosent nå, og denne herlige kalenderen koster nå bare 99 kroner.

Her finner du den

10. JBL Tune230

Trådløse hodetelefoner som ble spesielt anbefalt av Lyd og bilde som nå er rekordbillige. Kun 490 kroner.

Her finner du dem

Her får du full oversikt over alle nettbutikkene med Black Friday-salg

Følg salgene live under: