Vi har sjekket prisene, lett fram de virkelig gode kjøpene og sett på om varene som er på tilbud er anbefalt og gode. Enkelt nok har vi funnet de beste nålene i den berømte høystakken.

Dette gjør vi hver dag i det som kalles Black Week, og du kan sjekke de foregående dagene under. Mange av disse kuppene er fortsatt på lager!

Se alle butikkene som har startet sine salg her

Her finner du kuppene fra lørdag 19. november

Her finner du kuppene for fredag 18. november

Her finner du kuppene for torsdag 17. november

1. LEGO Star Wars Dagobah training

Denne kjøpte vi selv akkurat nå. Et sett for den som liker LEGO og Star Wars. Rekordbillig til 599 kroner nå.

Her finner du den

2. Samsung Galaxy Tab S8

Dette er nettbrettet vi bruker daglig for jobb, videomøter og underholdning. Det sitter på bordet ved siden av oss akkurat nå som erstatter for TV for en liten utgave av oss selv. Vi betalte fullpris, men den er nå rekordbillig til 6990 kroner. Pennen som kommer med er overraskende deilig å ha til særdeles mye. Anbefalt som et virkelig godt alternativ for deg som vil ha veldig god lyd og godt bilde.

Her finner du den

3. Dagstilbud 20. november: Pippa morgenkåpe

Denne morgenkåpen er på dagstilbud hos MyMuse som nå har salg på hele butikken. Med denne, og kanskje noe mer herfra, er jo gaven til den spesielt utvalgte kanskje i boks?

Her finner du tilbudet

4. NA-KD Chunky profile boots i skinn med skaft

Butikken har 35 prosent på alt, og disse bootsene er da et virkelig fint kjøp.

Her finner du dem

5. Cosori Premium Airfryer

Denne har vi hatt med en dag før, men må gjenta den rett og slett fordi vi akkurat har laget verdens beste toast i den. I går laget vi pommes frites. Vi elsker denne airfryeren, og den er rekordbillig nå. Har du ikke denne så kjøp den nå. Tilbudet gjelder så langt lageret rekker.

Her finner du den

6. Stormberg dunparkas

Søndag 20. november er det 5 prosent ekstra på DUN på allerede sjukt lave priser hos Stormberg. Denner var fra før satt ned 40 prosent.

Her finner du denne

7. Sabor Select boblevaffeljern

Vil du lage slike populære boblevafler hjemme er dette et fint kjøp. Halv pris mot tidligere pris nå. Har ikke vært rimeligere hos Kitchn.

Her finner du den

8. Morphe Life Brush Collection

Dagstilbudet til Kicks er 30 prosent på alt fra dette merket. Det blir ikke billigere denne uken, så da er det greit å handle. Denne kolleksjonen med børster er super julegave.

Her finner du den

9. Wilfa Coffee Maker Titanium + kaffekvern

Det er ingen tvil om at filterkaffen også blir best med nykvernede bønner, og dette black week-tilbudet er i praksis en gratis kaffekvern av høy kvalitet mot laveste pris på denne testvinnende filterkaffemakeren som er utviklet i Norge. Bedre kan det ikke bli. Normalprisen er 4 198, men du får ved å logge deg inn denne til Black Week-prisen 2999 kroner. Så, ja, det er kaffe for deg som virkelig liker ordentlig god kaffe. Kaffekvernen koster normalt 1 499 kroner alene, mens du kan finne maskinen på black week-salg alene til 2092 nå. Normalprisen for kun maskinen har ligget på 2 799.

Her finner du tilbudet

10. Disney 1000 biters puslespill

1000 biter med moro (og en god dose frustrasjon) du nå kan spare 150 kroner på. Sluttproduktet oser julestemning, men den egentlige stemningen lager du på veien dit.

Her finner du det

Se alle butikkene som har startet sine salg her

Under finner du nye kupp fortløpende: