Det er bare en måned igjen til årets Eliteserien sparkes i gang - 2. påskedag braker det løs med oppgjøret mellom Rosenborg og Viking.

Så, hvorfor ikke starte oppladingen til Eliteserien med dingser som passer perfekt til en kveld med gjengen? Uansett om du inviterer til en festaften eller gjør klar uteplassen med ny TV, har samlet dingsene du trenger for å imponere.

1. Fotball-isbiter

Lei av vanlige kjedelige isbiter som smelter raskt? Med disse isformene kan du fryse de perfekte isfotballene til din favorittdrink. Med disse imponerer du garantert gjestene på fotballkvelden!

Her kjøper du isbitene

2. KitchenPro Hamburgerpresse

Det finnes mange måter å lage den perfekte burgeren på, men har du en burgerpresse er mye av jobben gjort. Vi har vel alle forsøkt å forme en burger med hendene - da blir det søl og den vil til slutt se ut som en kjøttkake. Med burgerpressen fra KitchPro unngår du dette - her vil resultatet blir nydelig!

Du finner burgerpressen her

3. Samsung 55" The Terrace

Du har kanskje ikke tenkt på å ha TV ute på terassen? Vel, det er fullt mulig. Denne lekre TV`en fra Samsung er ment til utebruk - den er pakket inn i et kraftig skall, gir deg optimal synlighet og har bildekvalitet i toppklasse.

Du finner The Terrace her

4. Potetgull- og dippskål

Server potetgull i den store skålen og la dippen trone i skålen på toppen – det blir nesten som et lite alter for favorittkombinasjonen din. Dette kommer gutta til å digge!

Her finner du den

5. Tappetårn

Imponer med eget tappetårn! Fra en helt vanlig øl på boks, får du skummende fatøl på et blunk!. Dette tappetårnet bruker lydbølger for å skape det perfekte skummet når du tapper en øl. Fizzics skummer én øl om gangen og er kompatibel med både små og store ølbokser og ølflasker.

Her kjøper du tappetårnet

6. Morsø Pizzaovn

Pizza laget på skikkelig vis er alltid en vinner. Morsø Forno er en utrolig utendørsovn som gjør matlagningen til en lek. Ovnen er laget i danske Morsø sitt populære støpejern. Den kan også grille biff, grønnsaker, pølser og laks. Fungerer både som stekeovn og røykeovn.

Du finner pizzaovnen her

7. Mini Beer Pong

Samler du gjengen til fotballfest i løpet av våren? Da kan det være fint å ha ha en aktivitet i pausen eller etter kampen. Beer Pong har lenge vært partyspill nummer én – men det krever litt plass. Da er dette mini-settet perfekt! Her følger det med eget spillebrett (70 cm langt) som kan plasseres på bordet, sofaen eller hvor som helst ellers.

Her kjøper du det

8. LED-fotball

Samle vennegjengen til fotballkamp - selv om det er mørkt! Med en fotball som lyser i mørket kan dere fortsette kampen uten å måtte famle dere frem på banen. Akkurat som i vanlig fotball handler det om å holde fart på ballen, for etter et par minutters inaktivitet, skrur LED-fotballen seg automatisk av.

Her kjøper du den

9. Automatisk ølåpner

Det er alltid en eller annen som trenger en ølåpner på fest. Denne magnetiske ølåpneren er lett, stilig og åpner en flaske på 1-2-3.

Her finner du den

10. Frysbart ølkrus

Frysbart ølglass i holdbar hardplast som kommer med hule vegger. Disse inneholder en spesiell væske som raskt fryser til is når du plasserer glasset i fryseren. Slik kan du holde det nyserverte ølet (eller annen valgfri drikke) iskald i opptil tre timer etter servering.

Her finner du kruset