Januarsalgene har mange praktiske og gode varer til fantastiske priser. Det gjelder å være rask før januar er over. Mange av salgene er sjeldne og med høye rabatter.

Du kan for eksempel spare så mye som 80 prosent hos Tights eller sikre deg flere kvalitetsmerker på 30 prosent hos Care of Carl.

Her er 10 gode kupp du kan gjøre, så du slipper å lete.

1. Gant-hettegenser - kun 909,-

Nå har Care of Carl et sjeldent salg i nettbutikken med 30 prosent på populære merker som Gant og Polo Ralph Lauren.

Du kan blant annet gjøre kupp på denne hettegenseren fra Gant. Deilig plagg å bruke både hjemme og til hverdags.

Her finner du den

Sjekk det unike salget til Care of Carl her

2. Mill-gulvovn - kun 499,-

Kaldt om dagen? Av egen erfaring med Mill-ovn er fasit at Mill varmer, ikke bråker og ikke er et øyeskjær i de fleste rom. Dette kuppet ble funnet i Prisguidens oversikt over dagens beste tilbud, så har du lyst å få tilbake varmen og spare penger er det bare å slå til nå.

Her finner du den.

3. Sportsbriller fra Oakley - 30 prosent

Radar EV Prizm med utvidet synsfelt og spesialtilpasset Prizm teknologi. Prizm teknologien forsterker noen farger og filtrerer bort andre.

Dette gjør sikten klar og kontrastene mye skarpere. Det blir da enklere å fokusere på målet og trettheten/belastningen på øynene blir mindre.

Her finner du den

Se hele januarsalget til Milrab her

4. Justerbar refekssele - kun 99,-

Nå er det tid for å bli sett i mørket - enten du skal ta deg en joggetur eller bare rusle i nærområdet. Denne refleksselen fra Celis er justerbar, passer både barn og voksne og finnes i ulike farger.

Her finner du den

Se hele salget til Celis her

5. 12 stk proteinbarer fra Maxim - kun 149,-

Pakke med 12 stk proteinbarer med hele 20g protein, lite sukker, høyt fiberinnhold og en smak av myk sjokolade og knasende peanøtter. Baren er helt uten palmeolje og uten tilsatt sukker.

Her finner du pakken

Se hele salget til Tights her

6. Skiundertøysett fra Helly Hansen - kun 549,-

Moderne skiundertøysett i lettvekts- og stretch materialer. Settet er med Lifa® fiberteknologi. Settet består av en trøye med lange armer og rund hals, og en stilongs med lange ben og en elastisk midje.

Her finner du det

Se hele salget til Aktivvinter her

7. Eva Trio grytesett - kun 899,-

Et utrolig brukbart og allsidig grytesett som er perfekt som innflytter-gave. Eva Trio sitt grytesett består av tre deler og er ideell til å lage mat til 1-2 personer.

Settet er laget av rustfritt stål, slik at du får robuste gryter som kan klare hverdagens bruk. Du kan enkelt gjøre settet rent med å komme det i oppvaskmaskinen.

Her finner du det

8. 10 stk boksere fra Björn Borg - 20 prosent

I pakken finner du 10 boxere: 7 stk i myk bomullsstretch og 3 stk i performance materiale.

Her finner du den

Sjekk ut hele januarsalget til Milrab her

9. Støvel fra Alpina - du sparer 860 kroner

Comp Classic er en helt ny klassiskstøvel fra Alpina. Passer perfekt for kresne skiløpere som vil ha det beste på markedet.

Litt varmere og mer komfortabel enn de tradisjonelle racingstøvlene, med litt tykkere innerstøvel og litt bredere passform.

Du finner den her

10. Dunjakke fra Jotunneim - kun 599,-

Superlett dunjakke til hverdagsbruk! Egner seg også ypperlig til å ha med seg i sekken som isolerende mellomlag for å ta på seg i rastepausen. Varmegivende med 80% Andedun og 20% Fjær.

Her finner du den

Se hele salget til Antonsport her