Julen kommer også i år, til tross for tiltak i samfunnet. Selv om det vi alle ønsker oss mest er et vanlig samfunn så er det ingen tvil om at en god julegave kan glede. Vi har funnet 10 julegavekupp du gjør i dag, 15. desember.

1. Lego Super Mario startbane. Super pris på noe som kan redde mange timers lek i jula for store og små. Sjekk prisene!

2. Mummi julekule. En vakker gave som varmer. Satt ned 40 prosent.

3. Tangle Teezer Male Groomer. Endelig er den her i manneversjon. Børsten som fisker håret (mener du fikser? hilsen sjefen). Satt ned 25 prosent nå.

4. Villeroy & Boch champagneglass. Skål! Uanstt hvor mange du er, eller det er jo bare 4 glass så det skal gå fint. Satt ned til kun 149 kroner.

5. Festkjele 8 liter. Skal du lage pinnekjøtt? Eller noen som trenger en stor gryte for å lage nok mat? Denne er nå satt ned 30 prosent.

6. Polo Ralph Lauren sweater. En vakker genser til henne nå på 40 prosent avslag.

7. Skinnhansker med for. En gave som alltid varmer til ham. 35 prosent satt ned nå.

8. Elizabeth Arden Eight Hour Cream Lip Stick - knallrød lebestift, som deLillos sang om for så lenge siden. Halv pris i dag.

9. Ergonomisk hev/senk-bord - har du en som må på hjemmekontor? Dette er satt ned 64 prosent nå. Redder rygg og kropp. Kan være julegaven som redder 2022.

10. Momas Jason 2021 - Norges mest solgte elsykkel og testvinner er nå satt ned 3 000 kroner. En perfekt start på året med ny sykkel som gjør hverdagen enklere.