Noen mennesker kan velge å stå i kø for å få tak i noe som kan vare en kort stund. Andre velger stilren kvalitet som holder år etter år.

Vi har valgt ut våre 10 favorittmerker som har klassisk design, farger og kvalitet som holder i mange år. Klær det er verdt å investere i.

1. Lanvin

I 1889 var det en eksklusiv hattebutikk, men det ble til det som er det eldste haute couture-huset i Paris som fortsatt er i drift. Eksklusiv fransk mote du aldri angrer på investeringen i. Vi velger long sleeve polo-genseren.

Se flere produkter fra Lanvin her

2. Stenströms

I Helsingborg i 1889 startet skredderen August Stenström med å lage skjorter. Over 100 år etter velger stilrene menn over hele verden kvalitetsklær fra det svenske merket. Design, fargevalg og kvalitet holder år etter år. Slik som den Oxfordskjorta vi har valgt ut.

Se flere produkter fra Stenströms her

3. Polo Ralph Lauren

Vi kommer selvfølgelig ikke unna Polo Ralph Lauren på en slik liste. Nærmest selve definisjonen på stilrenhet. Selv joggebuksene ser smashing ut.

Se utvalget her

4. Thom Browne

Dette er design som klarer å kombinere klassiske løsninger med karakteristiske detaljer som du kjenner igjen. Browne jobbet for Brooks Brothers, med Ralph Lauren og med Moncler. Hans eget merke har blitt særdeles populært. Noe vi skjønner særdeles godt, og han har blitt kåret til årets designer flere ganger. Vi går for den stilrene pikeskjorten.

Se flere produkter fra Thom Browne her

5. Etro

Det italienske merket så sin fødsel i 1968 i Milano, og er eid av familien som også designer. Italiensk, men nedtonet. Herlig gjennomførte mønster, og gode løsninger. Du angrer deg ikke på denne italienske investeringen. Siden vi skriver dette i varmen velger vi linbuksen.

Se flere produkter fra Etro her

6. A.P.C.

Dette franske merket oppstod i 1987, og er preget av minimalistisk design med enkle og stilrene løsninger. Klassisk, og med lang levetid i alle valg som er gjort er dette en sikker vinner. Slik som deres klassiske genser som er avbildet her.

Se flere klær fra merket her

7. Les Deux

Et nytt merke som oppstod i 2011, som fort har klart å lage noe unikt og spennende, som samtidig bruker klassiske løsninger.

Du finner merket her

8. Samsøe & Samsøe

Enkelt og skandinavisk, vakkert og stilrent. Klassisk, men litt moderne. Alltid godt valg. Slik som denne skjorten.

Se utvalget her

9. Tom Wood

Det er ikke mye som skriker fra Tom Wood, men det er vakkert. Klær som holder i årevis, både i kvalitet og utseende. Vi velger shortsen du ser over.

Se utvalget her

10. Holzweiler

Enkelt. Morsomt. Spennende. Og det mest moderne merket på denne listen. Vi velger oss Oslo.

Se utvalget her