Ja, så rett frem er det - vi har samlet sammen 10 ordentlig gode kupp du kan gjøre denne søndagen. Vi har utforsket det vide nettet, og funnet de beste tilbudene på alt fra hundedrikkeflaske til kaffemaskin.

1. Pizzahjul fra Prorsgrunn Porselensfabrikk

Man kan godt si at det har et tidløst og elegant design, men først og fremst må det funke bra. Og det gjør det. Porselensbladet er svært skarpt, noe som gjør pizzakuttingen mer effektiv, og tillegg enkelt å rengjøre.

Her finner du pizzahjulet på halv pris - kun 199 kroner hos Christiania Glasmagasin akkurat nå.

2. LG OLED55C25LB 55'

Vakre bilder, dybde og surroundlyd. Hva mer kan man be om i en TV? Den skal visstnok funke like bra til gaming-session som kinokveld. Og nå sparer du 6000 kroner.

Her finner du tilbudet.

3. Sett med dyne og pute fra Høie

En god helårsdyne fra sove-eksperten Høie. Det er fylt med allergivennlig fiber, så hvis du skal ha gjester, men ikke vil journalføre allergi og medisiner først, er dette settet kanskje greit å ha på lager. Nå får du både pute og dyne for kun 699 kroner.

Sjekk det ut her.

4. Blå mascara fra Sisley

Har du lyst til å prøve noe nytt? Eller bare ute eller noe som får de blå øynene dine til å "poppe"? Denne blå mascaraen fra Sisley er for øyeblikket satt ned 55% .

Her finner du tilbudet.

5. Solskjerming

Hos Gardenstore får du nå opptil 25% på en mengde produkter som gir deg en pause fra solen i sommer; markise, solseil, parasoller, pergola og så videre. På bildet ser du en motorstyrt markise, som er satt ned 600 kr, men her finner du hele kampanjen.

6. Drikkeflaske til hunden

Genial turflaske til hunden, som gjør det lett og gøy å pakke alt du trenger til en tur i parken på varmere dager.

Drikkeflasken er nå rekordbillig, og du får kjøpt den for kun 134,50 kroner hos Mikopet.

Sjekk den ut her.

7. Sekk fra Mountain Equipment

Den idelle sekken for alt fra dagsturer til cragget til alpine klatreturer. Med sin friske farge rommer sekken 33 L. Alle deler er avtagbare. Nå satt ned 50% hos Sportsnett.

Her finner du tilbudet.

8. Klassiske Birkenstock

Er det en sandal vi aldri går lei av er det denne. Funker like bra i hagen som på tur i byen en solskinnsdag. Hos Outnorth er den satt ned 25% i flere farger.

Her finner du den i brun.

9. Balansesykkel fra Liewood

Enda en rekordlav pris, denne søte sykkelen til barna er en fin måte å bli vant til sykkel og å trene balansen på. Prisen er nå halvert, og du får sykkelen for 700 kr hos Babyshop.

Gjør kuppet her.

10. The Bambino: espressomaskin fra Sage

Kaffemaskinen som garanterer perfekt espresso hver morgen; maskinen doserer selv den riktige mengden med kaffebønner til bryggingen, varmer vannet opp til den perfekte temperaturen og klargjør vanntrykket. Med denne i hus blir morgen garantert bedre.

Her finner du maskinen satt ned 38% hos Bakeren og Kokken.