I den nye boka til tegneserien Lunch er det store omveltninger. Helt som vanlig. Hva de egentlig jobber med på dette kontoret vet vi ikke, men det er ingen tvil om at vi kjenner oss godt igjen i både karakterene og situasjonene som Kjell, Birger, Bodil og alle de andre havner i.

Lunch er god på å ta ting på kornet, noe som gjenspeiler den siste boken som har fått tittelen «Den nye normalen». Vi har fått tak i 100 signerte utgaver av den siste boka, og en av de kan bli din.

Visste du at tegneserien også har en TV-serie på TV2 Play?

Her får du tak i signert bok

Den nye toppsjefen Birger tror han har funnet en løsning på alle sine problemer når han blir tipset om kunstig intelligens-ledelse. Men hvordan løser den nye AI-manageren egentlig nedbemanningsspørsmålet?

Her får du tak i signert bok

Nico drømmer om en designsuksess og finner ut at veien å gå er å starte en bedrift for seg selv. Han vet selvfølgelig ikke hva han skal lage eller selge, så han starter med det viktigste av alt. Selvfølgelig markedsføring!

Boka "Den nye normalen" beskriver et arbeidsliv som nok en gang har gått av hengslene. Helt som vanlig. Det er bare å glede seg til nok en bok i serien, og husk: 100 signerte bøker av selveste Børge Lund.

Her får du tak i signert bok