Vi har alle forskjellig smak og forskjellige gaveønsker, men noen ganger kan det være greit med litt inspirasjon. Derfor får du her: 13 gaver min mann burde ha kjøpt til meg. Eller 13 gaver jeg ønsker meg, om du vil.

Dette er gaver vi tror de aller fleste kvinner ville satt stor pris på å få.

1. Hotellovernatting

En hotellovernatting er en gave som gleder stort! Husk at det like gjerne kan være hotell i egen by, det er uansett lite som slår luksusen av å sove i en myk hotellseng, og ikke minst våkne til en god frokost. 🍳 Dra sammen, eller send henne alene på hotell om hun trenger litt ro og fred.

Akkurat nå har Nordic Choice 20 prosent rabatt på hotellweekender! Bookingperioden for tilbudet gjelder helt til 30. desember 2021, men det kan likevel lønne seg å planlegge allerede nå. I Oslo liker vi ekstra godt The Thief og Amerikalinjen.

Tilbudet finner du her.

2. Lakrids: Anniversary

Herregud, så god denne er. Det er noe med hvordan Anniversary-lakrisen er langtidskokt, økologisk og har det herlige lakrispulveret utenpå, som gjør denne så riktig. 🤤

Oppskriften til denne er for øvrig basert på det opprinnelige partiet av «slow crafted» lakris som Johan Bülow laget da han åpnet sin første butikk på Bornholm i 2007.

Kjøper du denne til lakris-elskeren, er hun garantert solgt. Vi hadde i alle fall gladelig tatt i mot denne til gave, igjen og igjen. Perfekt som en liten hverdagsoppmerksomhet også!

Her finner du herligheten.

3. GHD Unplugged

Vi elsker rettetanga fra GHD, og nå har den endelig kommet i en trådløs versjon. En perfekt gave til hun som liker å ha orden på håret, men helst vil slippe å måtte holde orden på ledninger i tillegg.

Her finner du den.

4. Halskjede fra Maanesten

Maanesten har den siste tiden eksplodert i popularitet, og hun har garantert hørt om merket som er kjent for sine naturlige motiver og bruk av pene steiner. Vi ønsker oss for eksempel Lenani necklace og Lilja ring fra det danske merket.

Flere smykker fra Maanesten finner du her.

5. Rituals gavesett

Det er deilig å skjemme bort seg selv, og får man et gavesett med hudpleieprodukter er det nettopp det man blir oppfordret til å gjøre. Gi henne et gavesett fra Rituals, som for eksempel The Ritual Of Ayurveda, så har hun deilige pleieprodukter hun kan kose seg med i lang tid.

Her finner du settet.

6. Massasje

Hvis du ikke er så fan av å massere selv (og la oss innrømme det, de færreste er det), så er et gavekort på nettopp massasje den ultimate gaven. Dette vil hun og kroppen hennes takke deg for. 🙏

Vi hadde digget å få denne luksusbehandlingen.

Om du vil gjøre det til en felles opplevelse, kan du bestille en «parfloating med massasje».

7. Sorte boots

Sorte boots bør alle ha, og disse fra Khaite er akkurat passe chunky og kule. Disse hadde vi elsket å få i gave, og det vil nok kvinnen i ditt liv også gjøre.

Her finner du bootsene.

8. Gode løpesko

Når vi er inne på sko... Ordentlig gode løpesko er noe man gjerne ikke unner seg selv, og nettopp derfor er det så ekstra fint å få det i gave av noen som bryr seg om deg.

Denne modellen fra Hoka One One har vi skikkelig lyst på akkurat nå.

Vi hadde heller ikke blitt triste hvis vi fikk disse fra fantastiske Asics..

9. Apple watch

En Apple Watch er gaven for de gangene du vil slå på stortromma. Det er så mange nyttige funksjoner på klokka, som for eksempel at du kan trykke på en knapp for å få mobilen til å sende ut et pling. Ellers er det selvsagt alle kommunikasjons-funksjonene, GPS-en og ikke minst alle helsemålingene du kan foreta. 🩺

Her kan du sammenlikne priser på Series 6 cellular.

Ønsker du ikke cellular (mulighet til å ringe osv. uten mobilen tilgjengelig), er den litt rimeligere.

10. Massasjepistol

En god massasje kan gjøre underverker for stive og ømme muskler, og akkurat det er det mange av oss som sliter med for tiden. Hun vil garantert bli glad hvis hun får en massasjepistol i gave - spesielt om du tilbyr deg å bruke den på henne.

Det som er så bra med nettopp massasjepistolen fra Alpha Tech, er at den når 60% dypere inn i musklene enn en gjennomsnittlig massasje. På grunn av blant annet det, har den også blitt kåret til best i test.

Her finner du Alpha Tech massasjepistol.

11. Lekkert undertøy

Hunkemöller er en av våre absolutte undertøysfavoritter, og en gave herfra ville gledet stort. Akkurat passe intimt og sexy. Det er mye fint å velge mellom i nettbutikken, så her kan du lett finne noe som passer stilen til hun du skal kjøpe til.

Men du, sjekk størrelsen på forhånd.

Vi elsker for eksempel denne.

12. En stilig veske

Vi damer elsker vesker (de fleste av oss, i alle fall), og en enkel, sort veske i akkurat passe størrelse kan ikke slå feil.

Denne fra ATP Atelier er rålekker, og finnes i flere fine farger.

13. Abonnement på lydboktjeneste

Et abonnement på en lydboktjeneste som Fabel eller Storytel, er noe hun kan ta med seg over alt. Dette er også noe vi typisk ikke får somlet oss til å bestille selv, men som vil gi stor glede. På vei til jobb, mens man går tur, mens man rydder... bruksområdet er nesten ubegrenset.

Storytel og Fabel tilbyr mye av det samme, men har forskjellig utvalg bøker. Ta derfor en titt først, og se hvor du finner mest av det hun liker.

Her kan du bestille abonnement på Fabel.

Storytel kan du kjøpe abonnement til her.

Helt til slutt...

Voksen-leketøyet Womanizer vil hun også takke deg for.