Det kommer nye og stilige ting hele tiden. Vi har tatt en kikk på dingsene som finnes i dusinvis av butikker, og funnet våre klare favoritter.

Her er våre favoritter av nyhetene i nettbutikkene nå i høst

1. Nad M10 V2

Dette musikkanlegget med streaming er for deg som virkelig elsker musikk, og vil ha god lyd. Ikke overraskende er dette så populært at det er ganske lang leveringstid, men skal du ha en virkelig fin gave til deg selv denne høsten er dette valget. Kompakt, unikt og eksklusivt.

Her finner du anlegget

2. hismile

Vi vet ikke helt om det har vært vaksinen, eller kostholdet (joda, vi vet hva det er): Men våre tenner er nå mindre hvite enn de var for eksempel i 2019. Tannbleking, som det kalles har vært kjedelig og ganske likt, og litt kjipt lenge. Helt til noen laget dette.

Her finner du det

3. Canvas Neo 2 2021

En herlig elsykkel som både ser bra ut, og som har en super motor for gode turer. Rekkevidden er både på 140 kilometer.

Her finner du sykkelen

4. Garmin Approach S12

Denne nye klokka fra Garmin er en golfklokka som rett og slett slår par. 42 000 innebyggede golfbaner, og alt du trenger for en herlig runde med veldig hyggelig pris.

Her finner du klokka

5. Gerber center drive

Dette multiverktøyet har både et nytt, og veldig smart design i tillegg til å være gjennomført kvalitetsmessig. Lettere å bruke, og faktisk lettere enn konkurrentene.

Her finner du den

6. Vulcanus Grill Pro910 Masterchef

Dette er grillen som tåler vær, vind, hytte og landsted, hage og fest. Herlig design, utstyrt med langsomt varmeutløsende innsidemateriell for å få best mulig sirkulasjon.

Her finner du den

7. Bone samleboks

Det finnes mange gode tegneserier der ute, men vi mener seriøst det ikke er noen som er morsommere over tid enn Bone. Nå får du Bone 1-9 samlet i en gigantisk boks. Det er timevis med herlig underholdning.

Her finner du den

8. Lego Bro Thor

En av de morsomste scenene i noen Marvel-film er da man besøker Thor i Tønsberg. Nå er Lego-settet her som feirer dette, og det er hysterisk morsomt. Et herlig samleobjekt for store og små.

Her finner du det

9. Heta 1200 Tipi terassevarmer

Det er deilig å ha noe som gir god varme på balkong og terasse, men problemet er som regel at tradisjonelle utgaver av dette er styggere enn juling. Denne stilige varmeren kan også brukes for å lage pinnebrød, popcorn eller steke pølser over gløden. Den er som et lite kunstverk, og blir bare penere med årene.

Her finner du den

10. Vooni høyttalerbord med trådløs lading

Dette er som et kinderegg, bare for voksne. Lading, lyd og last.

Her finner du det

11. GHD Unplugged

Akkurat som at MTV tok musikk du visste hva var fra før av, og gjorde det til Unplugged så har GHD tatt sin geniale rettetang - og gjort den batteridrevet. Enkelt, genialt og smart.

Her finner du den

12. Rubicson elektrisk termos

Dette er ikke en revolusjon, bare veldig smart. En elektrisk termos som holder kaffen varm under hele bil reisen. Du kan også varme opp drikke. Drives fra 12V-uttaket på bilen.

Her finner du den

13. Adidas Hulk

Vi vet at dette samarbeidet med Disney kom i sommer, men vi vil ha det med her for det. Hulk Smash-skoene er kule, og disse Hulk-skoene er også gode.

Her finner du det

14. Primus shotglass

Dette er det sikkert mulig å skrive en god tekst om at er viktig å ha med på tur, men vi vet jo at det er tull. Dette er en herlig nyhet fra Primus. Og for en tur det skal bli!

Her finner du den

Under kan du se våre favoritter fra høsten 2020

1. Bose Frame Soprano er solbriller, men det er også hodetelefoner. Vi må si vi synes de er like kule funksjonelt som de ser råtøffe ut. Prisen er riktignok 2990 kroner, men med tanke på at det er solbriller, hodetelefoner og 100 prosent kulhet i ett så går vi for dette nå i vår. Sjekk de her.

2. Ember Travel Mug smartkrus. Vi tror alt kan bli smart, og gleder oss veldig til smart toalettpapir. Inntil da kan et smart krus som alltid sikrer at kaffen er varm være et steg på veien. Før robotene tar over alt. Her finner du det til 2299 kroner.

3. Ferrari. Dette er ikke en bil for voksne. Det er en bil for barn, med fjernkontroll og utrolig mange detaljer. For oss til å synes det er litt urettferdig at vi ikke er barn nå. Koster 4999 kroner, som også er litt billigere enn en vanlig Ferrari. Sjekk her.

4. Full HD-prosjektor. Full HD-prosjekter som kan brukes til seriøse ting som å se på serier, eller møter om du vil. Koster 6490 kroner. Her finner du den.

5. Casio G-Shock Frogman. Hvis smarte klokker kom med stempel som tøffest i klassen så ville det vært denne. En klokke som tåler det meste, og som bruker din smarte telefon så smart som den bør. Her fant du klokken

6. Sennheiser Momentum True Wireless True er trådløse øreplugger med god lyd, lang battertid og kule touchfunksjoner. På tilbud til 1990 kroner

7. Goal Zero Yeti 200x Lithium Portable Power Station er en super lader til alt du trenger å lade opp. Glem de tullete powerbankene som knapt lader en halv mobil, dette er kraften du trenger. Kan lade en datamaskin helt full 4 ganger, et nettbrett 5 ganger og mobilen enda mer. Perfekt for hele familien. Batteriet koster 3299 kroner, og er en super hurtiglader som veier 2,27 kilo. Sjekk den her.

8. Beurer luftrenser Uansett om det er hjemmekontoret eller soverommet som trenger bedre luft, er dette løsningen. Koster 1499 kroner.

9. Lucca bærbar lampe. Stilig lampe som du kan ta med deg rundt. Varer i opptil 12 timer ved lading. Her finner du den.

10. Sammenleggbar drikkeflaske er ikke det mest avanserte som finnes, men mer enn kult nok. Her finner du den.

11. Toalettrullholder Sort Menu. Si hva du vil om denne toaletterullholderen i stilig design. Selgerne av produktet fortjener tyn. Hvem er det som fester toalettrullen på denne måten?

12. Mitt første laboratorium badebomber er nyhet for de yngste. Som navnet sier er det et sett laget for den unge som vil begynne med sine eksperimenter og lage egne badebomber. Her finner du det.

13. Withings Scanwatch. Kanskje den smarteste klokken å kjøpe om du kobler pris og nytte. Veldig mange nyttige funksjoner og 30 dager med batteri. Sjekk den her.

14. El-sparkesykkel Superstilig el-sparkesykkel. Koster kun 4990 kroner. Her finner du den.