Å finne akkurat den fineste, beste og perfekte gaven kan være vanskelig. Du må kjenne personen ganske godt, vite hva han tenker og mener og ikke minst om han har en ting fra før av.

Derfor er det viktig å sette av litt tid til den viktigste personen i ditt liv. Deg selv. Du kan sikkert i festlige anledninger peke på at det er partneren, men uten deg ville din partner ikke vært din partner. Barna? Uten deg litt mindre sannsynlig.

Så vi har derfor samlet de 15 tingene absolutt alle mannfolk bør kjøpe til seg selv til jul. Pakk deg gjerne inn, skriv fra den som kjenner deg selv best for eksempel.

1. Satake Ame knivsett - en mann uten japanske kokkekniver lager ikke mat. Sannsynligvis et japansk ordtak. Sjekk knivene her.

2. Cocktailsett - for de eldste kan man tro det er to magasiner, men her snakker vi altså om et sett for å lage cocktails. Sjekk settet her.

3. Ion Pleasure Air - nei, dette er ikke noe man føner håret med. Sjekk her.

4. Mille Notti dundyne - for mannfolk som liker å ligge. Har du denne dynen vil også andre gjerne ligge med deg. Se på mesterverket her.

5. Facial Fuel. Dette redder morgenene hvor ansiktet ikke helt er med. Du vet etter de dagene. Helt hinsides deilig. Bang, så er du igang. Sjekk den her.

6. Prima Vera cd-boks. Dette er en boks med alle de hinsides gale påfunnene til Herodes Falsk, Jahn Teigen og Tom Mathisen. Her finner du boksen.

7. Fredrik Græsvik - Den tapte krigen. Boken om krigen i Afghanistan. Sterk og aktuell. Her finner du den.

8. Whiskykaraffel med 4 glass. Det som skal være inne i den må du kjøpe på Vinmomopolet. Her finner du den.

9. Fabel. Denne har vi kjøpt nå før jul selv, og så går vi en tur med en bok på øret. Det er ganske greit. Hvis ganske er veldig bra. Du får 4 uker gratis her.

10. Sonos Arc. Satan for en deilig lydplanke dette er. Koblet til resten av anlegget kan du kjøre Thunderstruck som morgenvekking i hele huset i romjula. Verdt det. Sjekk her.

11. Bålpannepakke. Det finnes ikke dårlig vær, bare ikke godt nok utstyr for å lage mat når det er kaldt. Denne pakken løser alt.

12. Eka slaktesett. Fordi skal du skyte noe må du slakte noe. Her finner du det

13. Grit & Grain våtslipestein. Det hjelper ikke å slakte noe, eller skjære noe i med en kniv som ikke er skarp nok. Her finner du slipesteinen du trenger.

14. PrimaCreator 3D-skriver. Fordi vi alle vil skape noe nytt. Det neste store. Elon Musk, liksom? Sjekk den her.

15. Elektrisk stormlighter. Fordi uansett vær skal vi tenne det jævla bålet! Her finner du den.

PS! Og, selvfølgelig dette.