Noen lørdager er bedre enn andre, og denne helgen er det Super Saturday. Med Stalltips er det enkelt å delta, uten å ha peiling på hest.

Det er 150 millioner i samlet premiepott (*). Ca. 95 millioner venter en alenevinner i det svenske spillet, mens det er mulig å vinne ca. 14 millioner i den norske V75-omgangen (*).

Spill Stalltips her.

Spillefrist er lørdag klokken 16:20.

Derfor er potten ekstra stor

Bakgrunnen for lørdagens premiepott er at det arrangeres dobbelt opp med V75. Det starter med internasjonal V75 med Jackpot på Solvalla i Sverige, der man kan vinne 95 millioner (*).

På kvelden tar nordmennene over på Varig Orkla Arena med Gulljackpot i V75. Syverpotten dobles ved spillestopp, og man kan vinne 14 millioner(*).

Her leverer man Stalltips-kupong.

Spill som en ekspert

Med ett kjøp får du to Stalltips-spill. Du bestemmer summen du vil spille for, og så deles innsatsen på to kuponger, én til hver V75. Du trenger ikke kunne noe om hest for å delta om de store summene.

Stalltips fungerer nemlig slik at en kupong lages for deg basert på hvor stor din innsats er. Den plukkes automatisk ut med en blanding av favoritter (de sannsynligvis beste hestene) sammen med overraskelser (hestene som kanskje har en spesielt god dag).

I praksis får du en kupong som ligner litt på Lotto, men her er kulene byttet ut med hester hvor det faktisk er mer sannsynlig at en hest vinner enn en annen. Så enkelt kan man altså bli med i kampen, både på hjemmebane og også bortabana i Sverige.

Spilte for 90 kroner - vant 27 millioner

Og det er flere bevis på at «selv vanlige» folk kan vinne på Stalltips.

Det samme spillet hos vårt naboland heter «Harry Boy». Og i april leverte en mann i 40-årene en kupong til 90 kroner. Han kunne senere juble over en gevinst på utrolige 27 millioner.

Her hjemme ble det leverte en lørdag i Fredrikstad nylig en kupong som førte til en utbetaling på hele 1,34 millioner kroner. En mann fra Mo i Rana var en av tre norske med syv riktige vinnere i den internasjonale V75-omgangen på Åby i Sverige lørdag 6. mars. Mannen hadde spilt V75 Stalltips og kunne juble for en gevinst på nesten 1,4 millioner kroner.

Det er altså mulig å bli med på en enkel måte i helgens store løp - med samlet premiepott på 150 millioner kroner (*).

Her leverer man Stalltips-kupong.

(*)Se Vinnersjanser | hjelpelinjen.no | Aldersgrense 18 år