Mange kaller april for en luremåned – ikke bare på grunn av aprilsnarr 1. april, men også fordi været plutselig snur. De etterlengtede solstrålene får det til å se varmere ut enn det er, og mange går på en smell ved å kle på seg for lite og blir forkjølet.

På denne tiden av året er det derfor perfekt å ta på seg en tynn, men vindavvisende boblejakke eller skalljakke. Vi har trålet nettsider som Anton Sport, Get Inspired og Milrab for å finne de fineste vårjakkene som er på salg nå. Finn din favoritt her!

Johaug Advance Primaloft Hybrid (dame)

Vi elsker den vårlige fargen på denne jakken! Den er lett men samtidig vindavvisende, og kan enkelt pakkes bort eller knytes rundt livet hvis det blir varmt. Nå får du den til 50 prosent rabatt.

Sjekk den ut her.

Swix Evolution Gore-Tex Infinium Jacket (herre)

Denne jakken fra Swix har et klassisk og tidløst design som passer til alt. Den er vind- og vannavvisende, og passer både til skiturer og andre fritidsaktiviteter.

Sjekk den ut her!

Swix Motion Premium Jacket (dame)

Denne feminine og sporty jakken fra Swix kan brukes til de aller fleste aktiviteter – men passer spesielt godt til løping, tur og fritid. Nå får du den til 30 prosent rabatt.

Se jakken her.

Patagonia Down Sweater (Herre)


Patagonia er spesielt kjent for sine svært populære boblejakker og fleecevester. Denne boblejakken er en av deres klassiske modeller som både kan brukes alene eller som mellomlag når det er kaldt. Jakken er vindtett, vannavstøtende og er enkel å pakke med seg hvor som helst.

Se jakken her!

Peak Performance Rider Mid Zip Hood (herre)

Til milde dager er denne hettejakken god å ha. Den har et klassisk og elegant design som gjør at den kan kombineres med alt. Nå får du den til 30 prosent rabatt.

Se jakken her.

Swix Evolution Gore-Tex Infinium Jacket (dame)

Jakken fra Swix kommer i flere farger både til kvinner og herrer. Vi liker spesielt godt denne mørke og dempede rødfargen. Jakken er helfôret med tynn, elastisk mesh, noe som gir akkurat passe isolasjon. Den har også doble frontlommer slik at du får plass til alt du trenger.

Se jakken her.

Dæhlie Raw 4.0 Jacket (dame)

Denne freshe hybridjakken har mange praktiske egenskaper. Den har en avtagbar vest på innsiden som kan brukes separat, hetten kan tas av og på og jakken er både vind- og vannavvisende.

Les mer her!

Twentyfour Flåm Hiking (dame)

Denne jakken passer perfekt til alle aktive turer fra våren til høsten, og er både vind- og vannavstøtende. Nå er den satt ned med 60 prosent til kun 519 kroner – et skikkelig kupp med andre ord.

Sjekk ut jakken her.

Bergans Lava Light Down Jacket (herre)

Denne jakken er tynn og lett men samtidig vindtett, noe som gjør at den er perfekt både til turer i naturen eller i byen. Den kan også brukes som et mellomlag under en skalljakke.

Se jakken her.

Swix Blizzard Anorak (dame)

Vi elsker denne moderne varianten av den klassiske røde anorakken. Den er både vann- og vindtett, en praktisk lomme på brystet og 4-veis stretchmateriale som gjør den svært komfortabel.

Sjekk ut jakken her.

Kari Traa Primaloft Jacket (dame)

Denne jakken har et klassisk design med søte, rosa detaljer. Den passer perfekt til skitur og er vannavstøtende. Nå er den satt ned til 1087 kroner.

Se jakken her.

Haglöfs Betula GTX (herre)

Denne jakken beskytter deg mot vind og regn, og er perfekt både på våren og høsten. Den er laget i resirkulert GORE-TEX materiale og har et nettingfôr som gir ekstra gode pusteegenskaper.

Sjekk ut jakken her.

Áhkká jakke med hette (dame)

Denne jakken kommer i flere freshe farger, blant annet denne rosafargen. Den er vannavvisende og perfekt for en gåtur i byen eller i naturen i vår. Nå er jakken satt ned med 25 prosent.

Se jakken her.

J. Lindeberg Stanford Hybrid Jacket (dame)

Denne jakken fra J.Lindeberg har et klassisk design og mange gode tekniske egenskaper. Den er vanntett og har glidelåslufting under armene.

Se jakken her.

The North Face Summit Casaval Hoodie

Denne jakken kan både brukes som et mellomlag på kalde dager eller alene på våren. Jakken er pustende og vannavstøtende.

Sjekk den ut her.

Columbia Sweater Weather (herre)

Enkelte dager passer det best å bare slenge på seg en god fleecejakke. Denne fra merket Columbia kommer i tre forskjellige farger, og har et enkelt og kult design. Nå får du den til 44 prosent rabatt.

Se fleecejakken her.

Twentyfour Flåm Light (dame)

Denne jakken er tynn og lett, men samtidig vind- og vanntett. Den kommer også i en fresh fuksia-farge.

Se jakken her.

Columbia Omni Shell Jacket (herre)

Denne jakken fra Columbia kommer i en nydelig grønnfarge, og er perfekt både til tur og andre hverdagsaktiviteter. Jakken er både vann- og vindtett.

Se jakken her.

Kari Traa Tirill 2.0 Jacket (dame)

Denne jakken beskytter deg mot vær og vind samtidig som den ser veldig kul ut! Den har også vannavstøtende deler på hetten og skuldrene. Jakken er satt ned med 50 prosent.

Se jakken her.

Columbia Mountainside Heavyweight (herre)

Noen ganger trenger man en mellomting mellom en genser og jakke, og da er fleecejakken et perfekt alternativ. Denne holder deg varm i byen, på hytta eller på tur.

Se jakken her.