Denne guiden er akkurat det du tror den er. En liste med 200 ting til under 200 kroner som kan være gode gaver.

Vi oppdaterer listen med nye ting fortløpende, samt justerer utvalget.

Topp 10 klassikere til under 200 kroner

Dette er de 10 gavene som fungere år etter år etter år.

1. Adidas-sokker (Adidas originals med trefoil-logo i kule farger) - 119 kroner

2. Hårstrikker (disse er kule) - 109 kroner

3. Raggsokker - 59 kroner

4. Boksershorts (men i nydelig bambus!) - 160 kroner

5. Gavesett - slik som dette til badet fra Sunday Rain - 149 kroner

6. Kjøkkenhåndkler og forkler - 99 til 179 kroner

7. Blomster - du bestemmer prisen selv

8. Staycation håndklær - 129 kroner

9. Longsleeve t-skjorter - 105 kroner

10. Ull- lue - 129,95 kroner

Rene og pene gaver til under 200 kroner

En virkelig klassisk og praktisk gave er en flytende håndsåpe av god kvalitet. Litt kjedelig å bruke penger på selv, veldig fint å få og alltid kjekt å ha. Compagnie De Provence har laget en skånsom såpe som kan brukes på hele kroppen, og som har en fin flaske og lukter godt. Her finner du den til 199 kroner.

Alternativer: Molton Brown Heavenly Gingerlily og L'Occitane shea verben

Etter at man vasker seg på hendene er det greit å tørke seg på hendene, og et godt håndkle er også en super gave. Vi liker veldig godt Staycation-merket med sine klassiske utgaver til 99 kroner for to. Her finner du dem. Synes du en 2-pakk er litt lite kan du gå for en 6-pakning til 159 kroner fra Amelie. Den finner du her.

Stadig håndvask og tørking gir tørre hender. Tørre hender kan løses bra med kremen Citrus Menthe fra Estelle & Thild til 169 kroner. En fin flaske, og en god krem. Her finner du den. Et fint alternativ er Ecoestic Hand Lotion til 129 kroner. Den finner du her.

Når det gjelder ting som er morsomme å få, men kanskje litt mer noe man unngår å kjøpe selv så er det eksklusivt vaskemiddel. Laundry Society fra Sverige lager er et naturlig vaskemiddel for klesvasken, og er et høykvalitets-vaskemiddel for de beste plaggene folk har. Her finner du det.

Det å gi bort en fin flaske med shampoo er også smart. De fleste har bruk for dette, men den beste gaven til den som har lite hår er det ikke. En fin flaske, og gave, er Ida Warg Everyday. Den koster 159 kroner, og her finner du den. Maria Nila Head & Hair Heel er en annen god storselger som anbefales. Den finner du her.

5 elektroniske gavedingser til under 200 kroner

1. USB-lader med 4 porter - 199,-

2. Rubicson personvekt - 199,90

3. Powerbank med dobbelt USB - 199,-

4. Dibotech Loddeboltsett - 199,90

5. Vooni skjermforstørrer - 199,-

Topp 5 standard ting du trenger

1. Kakelys

2. Kakebilde

3. Kaketopper

4. Godteriposer

5. Kakefat

Morsomme gaver til under 200 kroner

Vil du gi bort en gave som gir et smil om munnen så kan du kanskje vurdere blomsterpinnene med nakne mennesker. Det er garantert en veldig annerledes gave til 169 kroner. Her finner du dem.

Kjæresteputen er fin både til kjæresten som ligger litt mye på armen, og til den som kanskje mangler en kjærestes arm å ligge på. Den koster nå 249 kroner, og du finner den her. (Prisen er 50 kroner dyrere enn da vi la den inn, men vi er såpass forelsket i denne at vi lar den stå litt til og ber om om unnskyldning).

Et par sokker med viktig budskap kan gjøre hverdagen enklere. Koster 99 kroner. Her finner du den.

Om du vil takke for all hjelpen du har fått kan koppen med takk for alle orgasmene være morsom. Kanskje ikke noe for familieselskapet, men morsom er den til 149 kroner. Her finner du den.

10 smarte gaver for 2020 til under 200 kroner

1. Turkopp med karabinkrok - 112 kroner

2. Ansiktsmaske med 8 lags-beskyttelse - 129 kroner

3. Stayhold bagasjeholder til bilen fra 99 kroner

4. Reflekssele for utendørs gåtur i mørke dager - 99 kroner

5. Slitesterk ladekabel for mobil og lesebrett på 2 meter - 149 kroner

6. Resistance Band for hjemmetrening - 199 kroner

7. Pureflame elektrisk tenner - 199 kroner

8. Håndvarmer til de kaldeste dagene - 39 kroner

9. Munnbind som er pålagt å ha på mange offentlige steder -199 kroner

10. LED Lanterne for utendørs bruk - 90 kroner

Spiselige gaver til under 200 kroner

Hvis alt annet ser ut til å være feil så er det aldri feil med sjokolade. Det sa i hvert fall vår bestemor.

Om du vet favorittgodteriet til den som skal få gave er det en superting å kjøpe mye av det man elsker. Hva med en veldig personlig Toblerone. Det kan fort være en pose fra Jelly Belly som er løsningen. Her finner du den.

Lakris-elskeren vil elske en lakrisboks fra Johan Bülow, og det sikreste kortet er en boks med originalen. Her finner du den til 190 kroner.

For den som liker sterke saker kan en chilirulett fra Chili-Klaus være tingen. 179 kroner koster boksen hvor du ikke vet hva du får. Her finner du den. Mange voksne nok vil nok også elske å få Famous Grouse-sjokolade. En mer voksen sjokolade skal du lete lenge etter. Den finner du her. Et alternativ i samme gate er whiskyfudgen. Den kan du kjøpe her.

Alt som kan spises er jo ikke søtt, og krydder av god kvalitet er selvfølgelig en fin gave. En fin pepperkvern til 169 kroner er en god gave. Hvit pepper er ofte noe folk mangler i krydderhyllen også. Du finner pepperkvernen her.

En annen løsning er en pose med noe veldig godt. Her finner du det (fra 80 kroner). Eventuelt kan du vurdere fransk salt i pose, en fin gave det også. Det finner du her. (79 kroner).

Skal du lage noe spiselig anbefaler vi bakematten i silikon. Vi elsker den. Prisen er 149 kroner. Du finner den her.

Topp 10 bøker til under 200 kroner

1. Anne Ernaux - En lidenskap

2. Erlend Loe - Helvete

3. Ida Jackson - Brillebjørn får plaster

4. Ruth Bader Ginsburg - My Own Words

5. Hans Jørgen Sandnes - Ned i dypet

6. Mark Tighe: Champagne Football

7. Nina Lykke - Full spredning

8. Marie Kondo - Magisk opprydding

9. Florence Given - Women Don't Owe You Pretty

10. Margaret Atwood - Tjenerinnens beretning (The Hanmaid's Tale)

Gaver til menn til under 200 kroner

Vi vet det ødelegger hele konseptet med saken å ha med en ting til over 200 kroner, men vi er så fornøyd selv med O'Keeffe's Healthy Feet Foot Cream at vi tar den med til 206 kroner. En fin gave til alle menn som kanskje burde ta litt bedre vare på føttene sine. Folk som jobber mye ute vil elske dette, men også de som har mest hjemmekontor. Her finner du den uansett.

Mange mannfolk vil like å få Deluxe Pomade fra Dapper Dan. Gir stilig frisyre, og har en lekker innpakning. Prisen er 189 kroner. Her finner du den.

Et klassisk herrelommetørkle er en gave som er passelig retro og stilig, og en ting ikke mange nok moderne menn kjøper seg. Vår favoritt er en slik klassisk blå som dette til 99 kroner. Klassiske slippers i plastikk for 99 kroner er en fin gave til menn som ikke vil gå barbeint i svømmehall eller innendørs på badet. Du finner dem her.

Utendørsmannen (og kvinnen, selvfølgelig) vil elske settet Böker Snac Pac med kniv gaffel og skje til 112 kroner. Det settet finner du her.

Vet du favorittlaget i England til den du skal gi gave til finner du mange fine gaver her til under 200 kroner.

Topp 10 gaver til kjøkkenet under 200 kroner

1. Global skjærebrett - 186 kroner

2. Fiskars essential knivsett - 130 kroner

3. Oppbevaringskit for krydder - 129 kroner

4. Digitalt kjøkkentermometer - 153 kroner

5. Sandwichbakke Nordic Kitchen - 145 kroner

6. Hodeskalle-isbiter - 99 kroner

7. KitchPro Veggie Cutter - 99 kroner

8. Mortel i keramikk fra ERNST - 199 kroner

9. Hvitløkspresse i rustfritt stål - 187 kroner

10. Champion salt og pekkerkvern - 156 kroner

Gaver til kvinner til under 200 kroner

Et treningshåndkle som også er et yogahåndkle er en super gave, og Manduka-varianten til 179 kroner klart anbefalt. Finnes i flere farger og varianter. Så er vi klar over at det også er menn som driver med yoga, og da er dette også et veldig godt valg. Her finner du det.

Et gavesett med håndkrem og håndsåpe vil alltid være populært. Her får du mye for 169 kroner fra Baylis & Harding. Sjekk settet her.

Så vil vi understreke at vi vet godt at det er menn som strikker, men vi vet også at det er flest kvinner som strikker så det er sagt. Uansett hvem kan vi da si så er en garnveske et fint valg. Denne til 198 kroner er særdeles praktisk.

Her finner du klassiske plastikk-slippers for kvinner.

En hårbøyle med knute er fin for alle med lengde på håret. Denne fra Pico koster 199 kroner. For den man kjenner godt kan stringtrusen Black Timeless fra MyMuse til 148 kroner være en fin gave.

Tøfler i fuskepels er strålende, og disse i rosa fra Hunkemöller vil mange virkelig glede seg over. Prisen er 189 kroner. Her finner du dem. Det er i tillegg alltid greit med et skjerf, og dette svarte skjerfet av Pieces av bestseller koster 179,95 kroner.

En super gave for kvinner, eventuelt menn med langt hår, er BaByliss Diamond Paddle Brush til 138 kroner. En børste som klarer det meste. Du finner den her.

Se også disse fine elastiske håndleddstøtteen spesialtilpasset for kvinner til 199 kroner.

10 vakre gaver til den som har det meste

1. Women´s secret Body Mist - 85 kroner

2. Duftpinne fra Rituals - 149 kroner

3. Kjøleskapsmagneter - i mange prisklasser

4. Ramme 20x30 cm - 119 kroner

5. Baderomsmatte/dusjmatte - 179 kroner

6. Lysstump lav messing 2 pack -123 kroner

7. Gamer eske med 5 terninger - 179 kroner

8. Oppbevaringskurv 2 deler - 199 kroner

9. Brett 2-pk - 199 kroner

10. Pledd fra H&M - 199 kroner

Gaver til barn til under 200 kroner

Mange litt større barn, flest jenter, vil elske Miss Cutie Pie! Lip Gloss-sett med 3 forskjellige typer. Prisen er 129 kroner. Her finner du det.

Mange barn elsker dinosaurer, og klekk din egen-dinosauregg er det mange som vil like. Også de voksne siden det er en leke som tar litt tid å få ut. Den koster 79 kroner for ett egg. Du finner det her.

En smart matboks med flere lag er bra for de dagene som er ekstra lange, og krever litt ekstra av matpakken. Kanskje en gave de voksne til barna liker best, men barna nyter godt av det lenge. Vi liker disse i rustfritt stål til 189 kroner.

Sekker kan nesten ikke barn få nok av, og denne klassikeren fra Reebok koster 199 kroner. Går aldri av moten, og varer lenge. Her finner du den.

Hvis du skal gi gave til noen som liker Spider-Man så er dette frokosettet til 149 kroner strålende. Du finner det her.

Klassisk Ludospill i tre er nydelig, og dette er like søtt som det er en super gave. Pent er det også. Koster 149 kroner. Her finner du det.

Disneysokkene fra Happysocks i 2-pakning vil glede mange, og sokker har man alltid bruk for. Prisen er 199 kroner. Du finner dem her. En annen myk vinner er slips og sløyfer for barn. Sjekk dette utvalget til under 200 kroner.

10 praktiske gaver til under 200 kroner

1. Foldekasser til 119 kroner

2. Dæhlie pannebånd - 199 kroner

3. Googlesoc for å ha alpinbriller i - 149 kroner

4. Johaug pannebånd - 199 kroner

5. Korbell bleiebøtte - 89 kroner

6. Blackburn grid 8 sykkelverktøy - 145 kroner

7. Vital jar krukke for oppbevaring - 198 kroner

8. Pannekakeform for minipannekaker - 149 kroner

9. Finlandshette - 179 kroner

10. Vanntett bag 18l - 189 kroner

Dyregaver til under 200 kroner

Mulig du leste det feil, men det er altså ikke dyre gaver til under 200 kroner. Dette er dyregaver, altså gaver til dyr. Slik som den geniale tennisballen med pipelyd. Perfekt å ha som gave. Her finner du det. Andre leker som dyret vil elske er denne.

Spiselige snacks for dyrene er supre gaver. Slik som denne godbiten til hunder eller denne til katten. Vil du gå mer på lekefronten kan du sjekke disse lekemusene. En katt vil også elske denne fisken.

Disse kosebamsene i forskjellige størrelser er fint for hunden.

10 kule og enkle dingser nesten alle vil like

1. Huzzle Games hjernetrim i metall - 199 kroner

2. Minivaffeljern - 199 kroner

3. Sammenleggbar drikkeflaske - 199 kroner

4. Kopp - 79 kroner

5. Lyspære med flammeeffekt - 59 kroner

6. Verdens minste puslespill - 179 kroner

7. Nøkkelfinner - 59 kroner

8. Sammenleggbar kinasjakk - 139 kroner

9. Gjenbrukbar Q-tips - 119 kroner

10. Melonkutter - 149 kroner

5 tips for en rask og personlig gave

1. Designletters - finn riktig bokstav, prisen er 36 kroner per bokstav

2. Kort til pappa - 59 kroner

3. Angy Mama -89 kroner

4. Plakat til bestemor

5. Plakat til bestefar

5 verktøygaver for under 200 kroner

1. Arbeidskniv - 60 kroner

2. Skrutrekkersett - 190 kroner

3. Stanley Hammer glassfiber - 199 kroner

4. Håndslegge - 199 kroner

5. Arbeidshansker - 119 kroner

Voksengaver til under 200 kroner

En minivibrator til henne er en fin gave til den man kjenner veldig godt. Denne koster bare 199 kroner uformet som en liten and.

Et sett med tau og øyemaske til 129 kroner fra Kondomeriet er en spennende gave for mange. Du finner det her.

Det romantiske spillet Romantikk Heart er 100 romantiske utfordringer hvor du tar en papirrull med et pinsett for en utfordring for et par. Koster 198 kroner. Her finner du den. En romantisk voksengave er også rosebladene med deilig lukt. Pakken koster 98 kroner. Du finner den her.

Paret kan også få mye ut av en Fifty Shades of Grey penisring - yours and mine. Den koster 149 kroner. Du finner den her.