Vi har samlet noen morsomme, innovative og nyttige dingser som finnes i nettbutikkene akkurat nå. Se om du finner noe som kan gjøre din hverdag litt lettere eller bedre.

1.

Det blir ikke varmere med det først, og skal du kunne operere mobilen kan slike hansker være til nytte. Du finner de her.

2.

Føles det som du fyrer for kråkene? Radflek er en praktisk varmeovnreflektor som reduserer varmetapet og sørger for at den meget ettertraktede varmen fordeles utover rommet. Her kan du lese mer om denne.

3.

Er du alltid på leting etter en passende stor bolle eller finner kun lokket på bollen du trengte? Med dette settet av sklisikre boller, dørslag, sil og måleskjeer som legges i hverandre og festes sammen til én enhet får du oversikt og orden på kjøkkenet. Kjøp det her.

4.

Er du glad i å trykke egne kort og du elsker å bruke tid på å merke syltetøyglass og oppbevaringsbokser? Da kan denne geniale lille skriveren E-mark Create fra Colop løfter ditt håndverk til et nytt nivå. Lag kort, fotobøker, trykk eget mønster på krus og klær. Du finner den her.

5.

Det tar tid før dagene blir lysere, og skal du drive med løping, ski eller bare gå turer på kvelden, kan en hodelykt være en god investering.

Du finner den her.

6.

Kaldt for tiden? Hva med en varmevest med 5 varmesoner og 3 varmeinnstillinger? Du finner den her.

7.

Har du sett en så stilig portabel grill? Denne kommer i form av en veske i rustfritt stål og kan tas med hvor du vil. Her finner du denne.

8.

Bruker du skjorter, tynne materialer som enkelt blir rynkete er det lurt å investere i en steamer. Denne stilrene og effektive hybridsteameren kan brukes på de fleste typer materialer og er enkel og praktisk. Her finner du denne.

9.

Hjemmelaget pizza er noe av det beste som finnes. Med en egen pizzaovn kan du lage de beste kreasjonene til deg selv, venner og familie. Her kan du lese mer om pizzaovnen.

10.

En smart koppholder som løser mange problemer i bilen! Her finner du denne.

11.

Sliter du med dårlig søvn og finner aldri en stilling som er behagelig nok? Prøv en sovepute som gir støtte til nakke, rygg, mage og ben. Du finner den her.

12.

Det er ikke bare vi som blir slappe når vi aldri ser solen. Det samme gjelder planetene, og har du krydder og urter hjemme kan et plantelys være nyttig i disse dager. Les mer om det her.

13.

Har du en katt eller hund hjemme, kan det være smart å porsjonere måltidene mens du ikke er hjemme. Med en smart fôrautomat kan du bestemme hvor ofte husdyret ditt får maten servert.

14.

Denne geniale børsten som skal gjøre vask av felger eller flis lekende lett. Vi gjorde en test. Les vår test her!

15.

Skal du ta treningen til nye høyder, ka du prøve en vektvest. Denne vil gi betydelig belastning og blir derfor med på å skape progresjon og muskelvekst.

16.

Fra vektvest, til vektdyne. Denne skal hjelpe deg med bedre søvnkvalitet. Vektdynen kjøpes i ulike tyngder og den skal gi et mykt trykk over hele kroppen som skal få kroppen til å slappe av og føle seg trygg.

17.

Driver du med vlogging, filmskaping og direktestrømming kan dette kameraet gjøre det mye enklere. Denne anbefales av Tek.no.

18.

Denne kan du bruke både kald og varm. Varmekrage med aromatisk lavendelduft og leirperler for nakke og skuldre. En gave til deg selv eller noen du er glad i?

19.

En treningsklokke trenger ikke å se ut som en treningsklokke. Her kombineres moderne teknologi og klassisk keramisk håndverk. Huawei Watch GT 3 Pro støtter en aktiv livsstil og tilbyr hele 100 forskjellige treningsmoduser.

20.

Alle frysepinner se hit! Du trenger et varmelaken / varmeteppe som skånsomt varmer hele kroppen og hjelper til at du slapper av.

21.

En vannflaske er ikke en ny, innovativ dings. Men disse flaskene skal motivere deg til å drikke oftere og mer vann i løpet av dagen takket være tidsmarkører som forteller deg hvor mye du bør drikke hver time. Prøv den du også.

22.

Vi digger 2-i-1 produkter slik som denne lampen og høyttaleren!

23.

Dropp ledninger når du kan lade uten! Denne trådløse laderen fungerer med alle enheter utstyrt med trådløs ladeteknologi.

24.

Pent design som lar deg høre på musikk, radio eller podcast der du vil. Her finner du denne bluetooth høyttaleren.

25.

Er kaffe en nødvendighet hver morgen for å klare seg gjennom dagen? Du er ikke alene. Skal livseliksiret ditt holder nøyaktig riktig temperatur kan det være en ide å prøve dette smartkruset!

26.

Det kan være tungt å sitte på kontoret når dagene er korte og mørke. Energien forsvinner og humøret forsvinner like raskt som de lyse timene om dagen. Med en lysterapilampe kan du raskt og enkelt fylle på med energi.

27.

Kjenner du nostalgien og barneminnene som strømmer på? En spark er en ypperlig transportmiddel på vinterveier.

28.

Ikke alle foretrekker hjelp av roboter, men mange av oss sier ikke nei takk til hjelp til oppgaver som er så kjedelige som støvsuging. Markedet er fylt med robotstøvsugere i ulike prisklasser, så her er det budsjettet som setter grenser.

29.

Har du lyst på is året rundt, er dette maskinen for deg. Denne iskremmaskinen er utstyrt med hele 12 forskjellige innstillinger, som betyr at du kan lage en perfekt frozen yoghurt, sorbet, gelato eller vanlig is på en time.

30.

Alle mesterkokker fortjener en sous vide-maskin på kjøkkenet.