Det er alltid en god idé å kjøpe parfyme, enten det er til seg selv eller andre. Er du lur, handler du når det er salg. Nå får du nemlig 30 prosent rabatt på parfymer hos Fredrik & Louisa.

Her finner du salget.

Vil du også forsikre deg om at du lukter godt under armene? Du får i tillegg populære deodoranter som Hugo Boss og Polo Ralph Lauren på 30 prosent.

Vi har samlet noen bestselgere og favoritter under her. Sjekk hele salget her.

Yves Saint Laurent Libre

En bestselger hos Fredrik & Louisa. Dette er YSL-parfymen til en sterk, modig og fri kvinne, står i produktbeskrivelsen - det gjør at vi får lyst til å ha den i samlingen.

Her finner du den

Giorgio Armani

En parfyme som har vunnet Costumes skjønnhetsfavoritter 2021. Er du usikker på hvilken parfyme du skal kjøpe til kvinnen i ditt liv, bør du kjøpe denne.

Her finner du den på tilbud

Georgio Armani deostick

Armani Code er en populært duft, og det gjelder også deodoranten. En deilig deodorant som gir en forførende duft av Armani Code.

Her finner du den

Dusjkrem fra Biotherm

For mannen som vil ha det helt enkelt. Denne gir deg shampoo og dusjkrem i samme flaske, så du renser både kropp og hår.

Her finner du den

Hugo Boss

Denne nyheten fra Hugo Boss imponerer med en duft som oser karisma.

Her finner du den

Polo Ralph Lauren deostick

Denne deodoranten er populær. Den har en forfriskende duft som virkelig gjør at du vil kjøpe den igjen og igjen.

Her finner du den

Giorgio Armani

En forførende duft med en god historie. Fargen til den midnattblå flasken er inspirert av den berømte Armani-smokingen som ble brukt av Denzel Washington under Oscar-sermonien i Hollywood.

Her finner du den

Rom spray fra Rain

Gjør rommet enda freshere med god duft. Denne fra CLEAN er inspirert av den friske duften av regn. Spray den herlige duften på badet, i stua og i gangen.

Her finner du den

Her finner du hele salget.

Du kan også gjøre en rekke skjønnhetskupp hos:

Lyko

Kicks

BliVakker

Blush

Eleven

Coverbrands

Nordicfeel