Det er knapt fire uker igjen til påske, og kort tid til påskeegg, solo, fjellet og ski. Og da er det viktig å holde seg god og varm, og ikke minst stilfull!

Heldigvis har Get Inspired allerede tenkt på det, og kjører nå supertilbud på alt til tur med rabattkoden TUR30. Tilbudet varer kun ut 12. mars, så her lønner det seg å være rask. Gjelder også nyheter!

Her finner du alle turklær til henne
Her finner du alle turklær til ham

Til henne

Nyhet Swix RaceX Bodywear Long Sleeve

En herlig nyhet fra Swix-klassikeren! Denne kommer også i flere andre farger. Med et lett og elastisk materiale er denne skikkelig komfortabel på. Denne utgaven har en litt høyere hals, og er like fin på skituren som til sofakosen.

Her finner du den

Twentyfour strikkegenser

Er det påske så er det påske. Denne knallgule strikkegenseren i 30% ull blir fort en favoritt under turjakka eller som kosegenser. Både myk og deilig!

Her finner du den

Husk å bruke rabattkoden TUR30 for å få 30 prosent rabatt.

Peak Performance lett dunjakke

Down Liner Hood er en klassiker som ikke kan slå feil. Denne lette dunjakka er isolerende når det blir kaldt og har et stilrent uttrykk. Perfekt til de dagene det er kjølig, men ikke kjølig nok for den ordentlige varme dunjakka. Kan brukes både på våren og høsten.

Her finner du den

Helly Hansen skallbukse

Den superfine skallbuksa som er kjent fra 71 grader nord kan du nå få til 1049,70 kroner avslag. Den er helt vanntett og gir maksimal beskyttelse på fjelltur. En skallbukse som varer i mange, mange år. Finnes også i sort farge.

Her finner du den

Nyhet Bergans friluftsjakke

En fresh friluftsjakke i nytt og moderne snitt. Den er både vindtett og vannavvisende, og har et 4-veis stretchmateriale som gjør at du får svært høy bevegelsesfrihet og komfort. Tåler tøff bruk både på tur og til hverdags. En av Bergans' mest populære jakker gjennom tidene!

Her finner du den

Nyhet Helly Hansen t-skjorte

En slitesterk t-skjorte med kul grafikk. Denne beskytter mot solen da den har en beskyttelsesfaktor mot ultrafiolett lys (UV-faktor) på 40. God bevegelsesfrihet. Et tidløst plagg som fungerer både til jobb og på tur.

Her finner du den

Nyhet Icebug tursko

En lett og vanntett tursko fra Icebug som har god stabilitet. Full demping, GORE-TEX-beskyttet og den geniale lukkemekanismen kalt BOA der du bare snurrer rundt for å stramme skoene. Og ikke er den så verst å se på heller :)

Her finner du den

Nyhet Osprey tørrsekk

En helt genial sekk?? Dette er en tørrsekk som har vanntett forsegling for å holde tingene dine trygge og tørre uansett værforhold. Ideell for alt fra camping og fotturer til padling og strandutflukter. Finnes også i blått.

Her finner du den

Nyhet Peak Performance genser

En superfin genserjakke som kan brukes som et mellomlag under en ytterjakke eller som en enkeltstående jakke på mildere dager. Fukttransporterende og hurtigtørkende stoff som holder deg tørr og ventilert. Finnes også i en lys grønn farge.

Her finner du den

Nyhet Twentyfour shorts

Om du liker å være ute i god tid, kan du nå få denne stilige og feminine softshell-shortsen til 30 prosent rabatt. Denne er utviklet for at du skal kunne bevege deg fritt med god stretch. Hurtigtørkende og vannavstøtende.

Her finner du den

Husk å bruke rabattkoden TUR30 for å få 30 prosent rabatt.

Til ham

Nyhet Colombia fleecegenser

En deilig og stilfull half zip fleecegenser med knappelukking og høy hals. Denne holder deg god og varm! Finnes i flere farger.

Her finner du den

Nyhet Peak Performance shorts

Ja, det er litt tidlig med shorts, men aldri har du angret på å være godt forberedt på sol og varme. Denne lette og behagelige friluftsshortsen beskytter deg mot vann, vinn og solens UV-stråler.

Her finner du den

Husk å bruke rabattkoden TUR30 for å få 30 prosent rabatt.

Swix superundertøy overdel

Denne undertøysserien fra Swix er laget for høyintensitetssport og har vunnet utallige tester gjennom årene. Den er superkomfortabel med et lett og elastisk materiale. Foretrukket av mange!

Her finner du den

Nyhet Osprey sekk 18L

Osprey Hikelite har en perfekt kombinasjon av funksjonalitet og holdbare materialer. Med AirSpeed-suspendert ryggsystem holder du deg avkjølt og komfortabel når du er ute på tur, og når regnværet kommer kan du dekke sekken med et integrert regndeksel. Oppbevar solbriller og andre eiendeler i den ripesikre lommen.

Her finner du den

Helly Hansen midlayer

En skikkelig fin midlayer av teknisk materiale som både varmer og transporterer fuktighet. Kan brukes til alt året rundt. Denne har du kanskje sett på 71 grader nord. En god og komfortabel overdel.

Her finner du den

Columbia fleecevest

En tykk, varm og tøff fleecevest fra Columbia som kan brukes både hjemme og på tur. Praktiske håndlommer og en brystlomme med glidelås. Med denne blir du skikkelig stilig!

Her finner du den

Nyhet Helly Hansen skallbukse

Nyhet fra Helly Hansen! En slitesterk skallbukse i tre lag som sørger for god beskyttelse og komfort i terrenget. Både vindtett, vanntett og pustende. Rett og slett alt i en bukse. Skapt for å brukes lag-på-lag over lettere utstyr slik at du kan bruke de til enhver temperatur.

Her finner du den

Husk å bruke rabattkoden TUR30 for å få 30 prosent rabatt.

Nyhet Helly Hansen turjakke

En matchende turjakke til skallbuksa over. Denne beskytter mot lett vind og regn, og har en lett vekt som gjør at den er enkel å komprimere og putte ned i sekken.

Her finner du den

Nyhet Adidas tursko

En stabil tursko fra Adidas med robust yttersåle og et fleksibelt design. Perfekt til bruk både på vide vidder og trange bygater.

Her finner du den

Peak Performance dunjakke

En lett, vindbestandig og vannavvisende dunjakke som holder deg varm og god gjennom vinteren. Denne kan brukes både som ytterlag eller mellomlag. Alt etter hva du foretrekker. Perfekt til hverdags og tur.

Her finner du den

Her finner du alle turklær til henne
Her finner du alle turklær til ham