- Vi har en løsning for å automatisk utnytte de rimeligste timene i døgnet til å lade el-bilen din, sier Tone Tversland, leder marked og kommunikasjon hos LOS.

Og akkurat nå kan det være lurt. Vi går inn i en kaldere periode, og strømmen blir ikke akkurat billigere. Derfor bør du tenke over hvilken avtale du har, og hva som lønner seg over tid. Spotpris er det rimeligste alternativet over tid, ifølge Forbrukerrådet og her har LOS gode løsninger:

Her finner du strømavtalene til LOS.

Dette er landets tredje største strømleverandør og skiller seg ut fra andre selskaper ved at fokuset er på nye, grønne og innovative tjenester utover selve strømleveransen. I tillegg har selskapet vunnet pris for de mest lojale og tilfredse kundene i den nasjonale målingen EPSI.

Så hvis du ønsker å få en rimeligere strømregning, samtidig som du tenker på miljøet, så er dette strømleverandøren for deg.

Hvilken strømavtale?

Og så skal vi forklare:

Mediebildet har den siste tiden vært preget av skremsel om høye strømpriser. Med all grunn. Strømprisen ligger på rekordhøye nivåer, for etter en kald vinter og tørr sommer stiger strømprisen i rekordfart. Og regningen blir ikke lavere når kulda kommer. Blant valgene du har er: Spotpris (rimeligst) eller fastpris (forutsigbarhet).

- Både Forbrukerrådet og SSB viser til at spotprisavtaler lønner seg over tid, og vi anbefaler oftest det til våre kunder, sier Tversland.

Selv om det er spotpris som er den rimeligste løsningen for deg over tid, så er fastprisavtale løsningen for de som ønsker forutsigbarhet framover - fordi du vet hva du skal betale for kilowatt-timen ved å velge fastpris.

Hvorfor bytte til LOS?

LOS har høyt fokus på bærekraft. De tar FNs 17 bærekraftsmål på alvor og har spesielt fokus på målene om ren energi til alle, ansvarlig forbruk og produksjon, og stoppe klimaendringene.

For deg som forbruker vil det si at du velger en 100 % klimanøytral bedrift. Og er du blant dem som ønsker en grønnere energihverdag så har du mest sannsynlig allerede el-bil. Der vil du merker forskjell med LOS på flere områder:

- Vi har over flere år hatt fokus på nye, grønne og innovative tjenester utover selve strømleveransen. Med kundedrevet innovasjon og gjennom strategiske partnerskap, tilbyr vi i dag et helhetlig produkt- og tjenestespekter som er relevant for dagens strømforbrukere, sier Tversland og utdyper:

- Et godt eksempel er hjemmeladerkonseptet hvor en av markedets mest kjente ladere kan betales ned over strømregningen, samt vår løsning for å automatisk utnytte de rimeligste timene i døgnet til å lade el-bilen din.

I tillegg kan du følge forbruket ditt i en egen App, noe som gjør strømhverdagen din mer interessant, og også enklere for å ta fornuftige grep.

Her kan du lese mer om LOS.

Her er 5 gode tips til deg som ønsker bytte strømavtale:

- Ta kontakt med strømleverandøren din – de hjelper deg med akkurat dine behov.

- Vurder i hvilken grad du har behov for forutsigbarhet.

- Les deg opp på smarte sparetips og reduser forbruket. Det kan være vel så mye å hente på det, som å bytte strømavtale.

- Velg en strømleverandør som er sertifisert inn under ordningen Trygg Strømhandel.

- Tenk deg om, og sjekk nærmere, hvis du kommer over et tilbud som virker for godt til å være sant.