For mange har det blitt en årlig tradisjon å fylle på klesskapet etter ferien. Det finnes få plagg som er like trofaste som en god skjorte, og hvis man gjør et godt kjøp kan skjortene være kvalitetsplagg som varer i flere tiår. Denne listen er laget for deg som straks skal tilbake på jobb med ny motivasjon etter ferien.

Her ser du fullstendig oversikt over skjorter hos Care of Carl.

5 gode skjortekjøp nå

1. Kamakura - Slim fit med blå striper

Denne er produsert i Japan i høy bomullskvalitet og spriter opp ethvert vanlig jobbantrekk. Nå får du 30% avslag, perfekt timing hvis du har en ledig kleshenger som bør okkuperes før ferien er over.

Her skaffer du denne på rabatt.

2. NN07 - Mørk Olaskjorte

Alle trenger en trofast olaskjorte i garderoben. Disse skjortene har vært trendy i flere tiår, og det er ingenting som tilsier at de skal av moten i nærmeste fremtid. Denne modellen skriker kvalitet.

Du får tak i den her.

3. Orlebar Brown - Skjorte i lin

Linskjorter er et av årets mest trendy plagg. Dette er en lett og luftig skjorte som blir stiligere når du ikke stryker den. Sjarmer kollegaene etter ferien i ekte business-casual stil.

Her skaffer du skjorten.

4. Perfekt klassiker fra Gant

Kollegaene kommer kanskje ikke til å kaste blomster etter deg med denne skjorten, men den er sannelig et skuddsikkert valg. Det er noe spesielt med en skjorte som dette: denne stilige, uanstrengte looken oser av selvtillit.

Få tak i skjorten her.

5. OAS - Machu Terry kortermet skjorte

Denne skjorten sørger for at ferien varer litt lenger. Den har en åpen og luftig passform, og kommer fort til å bli en favoritt i klesskapet.

Her får du tak i den.

BONUS: Filippa K - Skjortejakke

Kanskje du foretrekker å ha på deg noe annet enn skjorte inne på kontoret. Ikke tvil, vi fant en skjorte til deg også. Her har du en plettfri skjortejakke for deg som liker å se stilig ut utendørs. Høsten setter ingen stopper for stilen din.

Her får du den på 50% rabatt.

Vil du ta en titt selv? Her ser du hele utvalget av skjorter hos Care of Carl.