Vi elsker jakker som har flere funksjoner. Særlig vendbare jakker er helt genialt hvis du skal fra jobb til fest.

Når du blir lei av jakken, kan du bare vrenge den for å bytte på stilen. Den kan altså brukes med utsiden inn, og omvendt. Den er perfekt til når når du skal pakke lett og trenger å ekspandere garderoben din uten å gjøre så mye.

Det er særlig Helly Hansens vendbare boblejakker fra 90-tallet som er ikoniske. Nå har flere merker sine versjoner av vendbare jakker. Her er noen varianter du kan glede deg til å bruke i høst.

1. Etro

En vendbar jakke fra italienske merket Etro, som er kjent for sine kunstneriske og vellagde plagg. Merket har med årene blitt kjent for sitt velkjente paisleymønster. Denne ullkåpen har to frontlommer og et enkelt splitt - og selvsagt paisleymønster på ene siden og klassisk marineblå på den andre.

Her finner du den

2. Lardini

Den lille italienske familiebedriften er kjente for å kombinere tradisjonelt håndverk med innovative produksjonsmetoder. Du får en kort, vendbar jakke med utvendige lommer. På den ene siden er det klassisk vattert, mens den andre har tovet kvalitet.

Materialet er vindtett og vannavvisende materiale, med lett syntetisk fyll.

Her finner du den

3. Herno

Hva med en bomberjakke som kan fungere både som ulljakke og en lett høstjakke? Denne fra italienske Herno er tynt fôret, og passer både til vår-og høstbruk. Merket har spesialisert seg i vanntette egenskaper og innovasjon, som er det beste fra begge verdener.

Her finner du den

4. Lexington

En vendbar vest er like sporty og smart som jakken. Denne fra Lexington har rutete bomullsflanell på den ene siden, og quilted materiale på den andre. Under passer det fint med en helt enkel pologenser/strikkegenser i svart eller hvit.

Her finner du den

5. Knowledge Cotton Apparel

En annen klassiker er den quiltede jakken, eller vaffeljakken som den også kalles. Det er en jakke som passer til mange stiler, og den er passe tykk til til de litt kjølige vårdagene.

Denne er i perfekt passform, med unike detaljer og god kvalitet. Laget av resirkulert polyester, og med bærekraft i tankene.

Her finner du den

6. Gant

Bomberjakken er en klassiker som alltid gjelder i motebildet. Denne fra Gant har to helt ulike stiler; minimalistisk og fargerik.

Her finner du den

7. Tommy Jeans

En kul jakke for den urbane - du får både en deilig fleecejakke og en enkel høstjakke på samme tid.

Her finner du den

Les også: Topp 10 jakker til herre