Hver eneste dag besøker vi en mengde nettbutikker. Vi guider deg til gode kjøp, morsomme dingser, klær, reiser og smarte løsninger. Helt siden 2004 har vi laget disse guidene, og vi bruker nå den lange erfaringen for å samle de tingene vi mener alle bør ha.

1. En god søvn. Lite er viktigere enn en god søvn. Ofte handler det om å ha en god nok søvn, og der du tilbringer så mye av livet ditt bør ikke være noe du sparer på. Du fortjener bedre netter.

Her finner du sengen

2. Drikkeflaske - fordi det alltid er smart å drikke litt mer. På hjemmekontoret eller på tur. Her finner du drikkeflasker som "alle" vil ha nå.

3. Solbriller. Det å beskytte øynene mot sola er viktigere enn du kanskje tror, og gode (og kule!) solbriller gjør denne jobben enklere. Vi liker denne typen fra Ray-Ban, og fordi UV-strålene trenger lengst inn i oss på øynene er det mange gode helsemessige årsaker til å feel the need, the need for speed (husker du ikke filmen er du ikke gammel nok).

Her finner du solbrillene

4. Sjokolade og godteri. Vi har sett den matpyramiden, og det at sjokolade og godteri er på toppen betyr vel at man skal spise mye av det? Viktigst? Vi er ganske sikre på det, enten det er gigantisk Daim eller Toblerone, sukkerspinn eller Chili-Klaus. Ha alltid en liten, eller en stor sjokoladeplate liggende. Det er et godt livsmotto.

Sjokolade og godteri finner du her.

5. Gode sokker. Du bør behandle føttene dine bra, du bruker de tross alt hele dagen. Kvalitetssokker i for eksempel bambus, er noe føttene dine garantert vil takke deg for (kanskje ikke med ord, men likevel). Bambussokkene puster på en måte som vi bare kan beskrive som veldig, veldig mye bedre.

Her finner du bambussokker

6. Hårbørste. For deg som har levd lenge nok med nok hår så vet du at det er særdeles stor forskjell på hårbørster. Fra de litt dårligere til de virkelig gode. Vi har plukket ut den beste. Den som koster mye, men som er verdt hver krone.

Her finner du hårbørsta

7. En god tursekk. Ikke bare til å gå på tur med, en god tursekk er også perfekt til helgeturer eller andre minireiser. Og så klart på tur i skogen, men det sier seg selv. Velg gjerne en som kan åpnes på langsiden som en bag, for bedre oversikt. Slik som denne, fra Osprey. Testvinner=godt kjøp!

Tursekken finner du her.

8. Bøker. Det sies at et hus uten bøker er et tomt hus.

Sjekk bøker her.

9. Hårføner. Ikke løp ut i stua før du har fønet håret under lua. Eller, du bruker muligens ikke lue i stua? Såpass har du vel lært?

Her finner du hårføneren.

10. Blazer. En klassisk blazer kan piffe opp ethvert antrekk. Om du styler den med jeans, dressbukse eller shorts, kan det aldri slå feil. Denne blazeren fra Oscar Jacobsen går ikke på kompromiss med hverken stil eller komfort.

Her finner du blazere

11. Barbersett. Et ekte, gammeldags barbersett for ansiktet bør enhver mann ha (ja, denne gjelder naturlig nok bare hvis du er mann). Ser eksklusivt ut, og gir en helt spesiell barbering.

Her finner du barbersettet.

12. Dørmatte. Hei, og god dag. Du trenger en god dørmatte. Du trenger en dørmatte som er laget for norske forhold, i Norge. Du trenger Heymat.

Her finner du Heymat.

13. Gardiner. Det er greit å kjøpe gardiner som er standard, men få hus er helt standard. Kjøp heller gardiner på egne mål.

Gardiner på mål finner du her.

14. Veskevasker - denne lille dingsen holder veskene dine rene innvendig. Les mer om den her.

15. Skalljakke. Du trenger en god jakke for ruskeværet i Norge, og en god skalljakke er et veldig godt utgangspunkt.

Her finner du skalljakka du trenger.

16. Termostat. Det å styre varmen i huset med termostat er ingen kunst. Selv om mange ikke helt skjønner konseptet med å sette temperaturen på det man ønsker som løsning er det smart, og enda smartere er det når termostaten blir appsmart.

Her finner du den appsmarte termostaten.

17. Boligalarm. Det var sikkert en gang i tiden du ikke trengte å låse døren, men den tiden er ikke lenger her.

Boligalarm finner du her

18. Spisegruppe. Hjemmerestauranten trenger en god spisegruppe. Skal du spise samme sted litt oftere er det fint om det både ser bra ut og er godt å sitte på hjemmerestauranten.

Her kan du sjekke ut spisegruppen.

19. Sengesett i lin. Dette er typisk en slik ting du ikke helt skjønner vitsen med før du faktisk har det. Så utrolig deilig på varme dager.

Du finner det her

20. Elektrisk tannbørste. Vi kan forklare dette enkelt: Det er stor forskjell på tannlegeregningene våre før og etter at vi begynte med elektrisk tannbørste.

Du finner den her

21. Bærbar lampe. Dette var mye smartere enn vi ante, og siden de også ser bra ut bruker vi de ofte.

Her kan du sjekke ut utvalget

22. Pizzaovn til grillen. Det å grille pizza gir en helt utsøkt smak, og denne herlige løsningen lar deg få strålende resultat hver gang.

Her finner du pizzaovnen

23. Steampod. Perfekt hår er dette løsningen på. Minsker falming av hårfarge og pleier håret i tillegg til å gjøre det glatt og godt.

Her finner du steampoden

24. Kamera. Men ikke hvilket som helst kamera. Du trenger InstaX mini 90 - et kamera som fremkaller bildene dine med èn gang. Helt genialt.

Her finner du kameraet

25. Komfortable bukser. Disse buksene er herlige å gå med, og ser bra ut på alle menn.

Du kan sjekke ut buksene her

26. Oppvaskmaskin. En rask og stille oppvaskmaskin gjør livet bedre.

Du finner oppvaskmaskiner her

28. Vaskemaskin. Kjøp deg en virkelig, virkelig god vaskemaskin fra folkene som lager de profesjonelle utgavene. Du vil aldri angre.

Her finner du vaskemaskiner

29. Lommebok. Selv med bare noen kort trenger de litt oppbevaring, og gjerne i noen som holder.

Du finner lommebøker her

30. Borskrutrekker. Du trenger skikkelig verktøy, og du trenger en virkelig god borskrustrekker.

Her finner du borskrustrekkeren

31. Boklys. Litt ekstra lys ute eller inne for å lese på mørke kvelder hjelper på synet, og også gjerne forholdet til partneren.

Du finner boklyset her

32. Kjøleskap. Vi trenger alle et kjøleskap. En veldig kunnskapsrik mann sa en gang at har du et kjøleskap så har du alt du trenger for å leve. Har du dette lever du veldig godt.

Du finner kjøleskapet her

33. Hodelykt. Dette er en av de tingene du ikke helt skjønner at du trenger før du står der og trenger lys som du ikke holder i hendene. Ha en hodelykt liggende for hjem, tur og ferie.

Du finner et stort utvalg av hodelykter her

34. Godt undertøy. Du kan ha dårlig undertøy, og godt undertøy. Comfyballs er ganske enkelt godt undertøy.

Her finner du undertøyet

35. Brannteppe. Dette er ikke en slik ting det er fint å ha. Dette er en av de tingene du må ha.

Her finner du brannteppet

36. Klassiske tegneblokker. Rableblokken er en venn for livet, og hvem sa du skulle slutte å tegne som voksen?

Her finner du tegneblokken

37. Loungewear. Hvem hadde visst at det plagget vi elsket mest var ett vi ikke ville bli sett med utenfor huset? Vel, verden…

Her finner du et stort utvalg av loungewear

38. Badesalt. Vi har gått mange runder på hva vi egentlig liker best å ha i badekaret, bortsett fra oss selv selvfølgelig. Det ble badesalt.

Her finner du badesaltet

Mangler du badekar? Her finner du løsningen.

39. Ullteppe. Et ordentlig godt ullpledd er en venn for livet, eller så lenge ullpleddet holder. Det er kos, det er varme og det er en venn når det trengs. Utgangspunkt for kos, alene eller med andre. Ute og inne.

Her finner du ullteppet

40. Adidas Originals. Du ikke ha et par Adidas Originals, men du bør ha det. Gazelle er en klassiker, som alltid kommer i freshe farger, som disse blå. Du vet at Adidas prøvde å irritere Hitler ved å gi sko til Jesse Owens i 1936?

Her finner du sneakersene

41. Pizzaskjærer og pizzaspade. En del av vårt kosthold er pizza. Frossen pizza fra fryseren som vi steker selv, og deler opp selv. Da trenger du godt nok verktøy.

Her finner du pizzautstyr

42. Skjærefjøl. Skal du kutte noe er det dumt å gjøre det rett på benkeplaten eller gulvet.

Du finner skjærefjølen her

43. Leketelt. Trenger du ikke leketelt sier du? Tullball. Hvor ble det av barnet i deg?

Du finner leketeltet her

44. Boken om livet, universet og alt. Det er ikke mange bøker man leser om igjen. Hitch-Hikers Guide to the Galaxy av Douglas Adams kan du lese hvert år uten å gå lei. En særdeles godt skrevet og utrolig morsom bok som later som om det er en science fiction-historie mens det egentlig er en kritikk av samfunnet vi lever i. Må leses på originalspråket.

Du finner boken her

45. Brødkniv. Du bør ikke bare skjære brødskiven din selv, du også skjære den selv. En god brødkniv er derfor særdeles viktig. I tillegg trenger du en god kniv for å skjære kjøtt, grønnsaker og ja, hva med å bare kjøpe et godt knivsett?

Du finner knivsettet her

46. Treningsstrikk. Lite visste vi at treningsstudioet plutselig flyttet hjem, men det åpnet jo opp for litt hjemmetrening som vi garantert har godt av. Da oppdaget vi hvor effektivt det er med disse treningsstrikkene.

Her finner du treningsstrikk

47. Skopuss og skopleie. Vi har nok vært litt for opptatt av å bruke, og så kaste litt for fort. Mange av skoene våre hadde fortjent litt bedre pleie. En løsning kan være den kule Shoe Care Valet.

Her finner du skopussesettet

48. Newtons vugge. Dette er ikke noe du trenger, men du trenger det likevel. Denne geniale dingsen er en måte å få harmoni på uten sidestykke. Vi elsker den.

Her finner du Newtons vugge

49. Grill. Definisjonen på et møblert hjem er visstnok bøker i bokhyllen, men vi vil påpeke at bøker brenner på 451 fahrenheit og at grilling er gøy. Alle hjem bør ha en grill, uansett størrelse.

Her finner du utvalget av griller

50. Yogamatte. Vi ville kalt det treningsmatte, men konseptet er det samme: Noe på gulvet for å trene på. Gjør gulvet litt mindre hardt, og gir litt mindre svette på gulvet.

Her finner du yogamatten

51. Solskjerming. Vi tenkte ikke over hvor viktig markiser eller annen solskjerming var før vi skulle jobbe hjemme på dagtid i solen. Nå vet vi hvor essensielt det er.

Her kan du se utvalget av solskjerming

52. Skittentøyskurv. Jada, det er mulig å bare kaste alle klærne på bakken, men det er bedre å faktisk legge de i en kurv som er bærbar til der de senere skal vaskes.

Her finner du skittentøyskurven

53. Lyspære. Smarte folk har fortalt oss at det ikke er nok med bare strøm og lampe. Du trenger også lyspærer. I riktig format, størrelse og mer til.

Her finner du et stort utvalg av lyspærer

54. Støvsugerposer. Det er smart å bytte disse når de er fulle, sa vår mor til oss.

Her finner du støvsugerposene

55. Shampoo (og balsam). Det er forskjell på dårlig shampoo og god shampoo, og finne en som både han, henne og gjester (?) kan bruke så kan du gå for den veldig gode fra Kiehl’s. Hvilket minner oss på at vi må bestille ny.

Her finner du shampooen fra Kiehl's

56. Hoppetau. Vi trodde egentlig ikke vi kom til å bruke så mye hoppetau i voksen alder, men det var helt til vi skulle holde formen hjemme.

Her finner du hoppetauet

57. Fotballdrakter. Det kan sies at det ikke er alle som trenger en fotballtrøye, men du vet aldri når du inviteres på fotballting, og greit å ha en retro liggende.

Sjekk ut fotballdrakter her.

58. Solhatt. Uansett hvor mye sol det blir så er det noen dager litt skygge er deilig. Den klassiske stråhatten er alltid en vinner.

Du finner solhatten her

59. Spillmagasinet. Det klassiske spillmagasinet med Ludo, Mikado, Yatzy, stigespill og kortstokk er den ene spillboksen alle må ha. Så kan du heller legge på andre brettspill senere.

Du finner Spillmagasinet her

60. Linsevæske. Enten trenger du det veldig, eller så trenger du det ikke i det hele tatt.

Du finner utvalget av linsevæske her

61. Norm pedalbøtte. På badet vil du gjerne ha en pedalbøtte som holder lukt og alt annet inne, og som er enkel å bruke av god kvalitet som er lett å rengjøre. Løst.

Du finner pedalbøtten her

62. Google pods. Ikke alle har lyst på Ipods, og heldigvis kan du velge noe annet.

Du finner de her.

63. Star Wars-dingser. Sjefen vår mener et hjem ikke er komplett uten. Hvem vet om han har rett?

Her finner du kule Star Wars-dingser

64. Regnbukse. For de dagene hvor det regner sidelengs.

Hei finner du regnbuksen

65. Robotstøvsuger. Det er rett og slett helt utrolig deilig å ha en robotstøvsuger.

Her finner du robotstøvsugere

66. Badevekt. En skikkelig god badevekt koblet opp på wi-fi og som også måler fettprosent og BMI. Veldig bra for å følge med på deg selv.

Her finner du badevekten

67. Tepper. Du trenger ikke å kjøre helt på den engelske logikken med tepper i alle rom, men gode tepper i mange rom er bra.

Sjekk ut det store utvalget av tepper her

68 . Dyson cyclone. En stående støvsuger, altså en høy en. Superkraftig og meget bra.

Du finner Dyson cyclone her

69. Fotobok. Fordi du faktisk ser på bildene i ettertid hvis du samler dem i en fotobok. Tips: Lag en for hvert år, eller for spesielle anledninger og ferier.

Du finner fotoboken her

70. Bagasjevekt. Du vet ikke at du må ha det før du vet at du må ha det. Den verste delen av ferie er å måtte stable om klær og toalettsaker fra bag til bag på flyplassen for å unngå overvekt, og å dra hjem da. Vi kan dessverre ikke hjelpe deg med den siste biten.

Her finner du bagasjevekten

71. Hageslange. Ikke hvilken som helst hageslange, men en som ekspanderer. Den kan gjøre vanningen mye enklere med fleksibel hageslange som ekspanderer opp til 60 meter.

Du finner hageslangen her

72. Blader. Man lærer så lenge man lever, sies det. Her får du spennende lesestoff som pirrer nysgjerrigheten.

Du finner et stort utvalg av blader her

73. Scoby. Lenge hatt lyst til å brygge din egen kombucha? Med denne Scobyen kan du lage den populære og forfriskende drikken som har blitt drukket i Asia i mer enn 5000 år.

Du finner scobyen her

74. Trenchcoat. Et must-have-plagg i enhver garderobe. Du trenger klassisk håndverk, moderne silhuetter og nyskapende detaljer. Da bør du sjekke ut denne fra Hugo!

Den fineste trenchcoaten finner du her

75. Blender. Valget er enkelt. Hamilton Beach er et must på kjøkkenet hvis du er opptatt av et balansert og sunt kosthold, som smaker like godt som det er næringsrikt.

Sjekk her

76. Tekopp. Teen smaker alltid mye bedre hvis den drikkes fra en god og fin kopp.

Te er beroligende og godt, i en god tekopp som dette må til.

77. Jeans. En klassisk olabukse går aldri av mote. I hvert fall ikke Levis - en evig favoritt.

Kjøp en klassiker her

78. Servietter. Selvsagt bør du ha servietter! Det er ikke så gøy å dra frem tørkerullen når du skal dekke litt fint på.

Her finner du noen fine servietter.

79. Telys. På snakk om servietter. Det er i hvert fall i samme avdeling på Ikea. Og vi vil ikke på Ikea fordi vi vil ikke krangle, og vi har bedre ting å gjøre i helgene. Bestill det hjem for å slippe stresset.

Disse fra Kremmerhuset er ekstra store.

80. Airfryer. Den sunne frityrkokeren. Det kaller vi det. Gjør livet og middagen litt lettere.

Her finner du vår favoritt.

81. Dobørste. Også en sånn ting man ikke vil la stå for lenge uten å bytte. Bare bestill den hjem med en gang du.

Her finner du dobørster.