Noen klesplagg er det som kalles basic. Enkle plagg som de fleste av oss kan gå med uten å tiltrekke verken fluer eller oppmerksomhet.

Så er det noen klesplagg som skriker som en femåring som har funnet ut at man kan stå på ett bein i sandkassen mens man spytter sukkerspinn. Se på meg!

Vi har tatt en liten runde i klesbutikkene for å finne 9 elleville klesplagg det krever sin mann, kvinne eller hva man vil være for å bruke. Kjør på. Kun du er deg!

Og, du, denne saken er skrevet med humor. Så ikke ta det alt for seriøst!

1. Majka - kjolen

Den eneste referansen vi klarte å finne her var at dette lignet på noe fra en åttitalls science fiction-film hvor kvinner litt oftere enn du fant pastellfarger fikk rollen som pynt mer enn personer. Uansett, den har jo belter? Billig er den også nå. Så, til neste fest med jobben på puben så kan det jo investeres i en kjole som får kollegaene til omtale deg som hen med kjolen.

Her finner du den

2. Metallic rosa

Hvis du er den typen som går på stranden, og som er svak for oppmerksomhet så er dette løsningen. En badeshorts av den anti-anonyme typen.

Her finner du den

3. Kida Mini skirt

Vi har jo alle vært der. Man kjøper et miniskjørt, og så er det liksom slik at det faktisk går langt nedenfor rumpa. Lite er mer irriterende enn det. Dette skjørtet unngår den problematikken. Med stil. Eventuelt uten.

Her kan du kjøpe deg det korte plagget

4. Silkeskjorte

Ja, du vet du har liksom kjøpt deg ny skjorte. Og så tenker du at du skal drite i å velge ut fin BH fordi skjorta er så fin. Så bare glemmer du å sjekke speilet. Du vet, de dagene.

Her finner du keiserinnes nye skjorte

5. Valentino

For de som er gamle nok så husker man de plaggene som man kjøpte i det store syden for mange år siden. Plagg hvor logoene var plastret rundt omkring og over alt. Fake som f... Dette er derimot en original. Valentino. Vel, du ser jo det.

Her finner du den

6. Sol og sommer, strand og gjennomsiktighet

Designer: Ja, så tenkte jeg vi kunne ha et slikt mønster som var naturlig og ga et inntrykk av sjø og hav

Selger: Ok, men husk å ha den gjennomsiktig et sted da.

Designer: Greit. Hvor da?

Selger: Samme det.

Her finner du toppen

7. Minidress

Noen ganger kan en kjole bli litt varmt. Spesielt hvis det er varmebølge og slik. Denne kjolen sørger for at det ikke blir et problem. Bamm Bamm! Den heter det, altså.

Her finner du den

8. Taits

Ok, her kommer det noe kontroversielt: Tights er ikke et plagg som går til alle anledninger. Vi vet pandemien har fått folk til å tro det, altså. Så derfor gjør vi en statement. Den er her. Vi tar det med. La det briste eller bære.

Du finner disse med scrunch her (det høres fortsatt ut som snacks)

9. T-skjorten du bør være flau over

Spanske turistmyndigheter har forbudt dem, men i Norge kan du fortsatt gjøre deg selve flau sammen med andre ved å gå med denne. Og, ja, vi mener denne. Den fra det laget som tidligere var et godt lag.

Og, vi gleder oss til klagemailene. Sesongen starter snart!

Her finner du den trøyen, hvis du må.