November (tidenes salgsmåned) er over, og vi er godt inne i desember. Men fortsatt glitrer en del butikker til med gode salg.

Vi har lett etter de beste kjøpene du gjør mandag 6.desember. Her har du oversikten:

Champagneglass til kun 279 kroner (satt ned fra 399)

Et glass bobler når julen ringes inn? Eller til nyttårsfesten? Champagneglassene i Karlevi-serien fra Scandi Living er satt ned i pris. Designet er mykt, avlangt og klassiskt. Her finner du glassene på tilbud.

Terapilys - 30 %

Denne kunne vi vel alle trengt nå? Terapilys fra Cleverio som hjelper mot trøtthet og lavt energinivå under vintermånedene. Her finner du lyset på tilbud.

Yves Saint Laurent Parfyme - 25 %

Øverst i duften er en syrlig sanselig eksplosjon av bergamott og ingefær, heter det i beskrivelsen av denne parfymen fra Yves Saint Laurent til han. Her finner du tilbudet.

El-sykkel satt ned med 7000 kroner

Elhybriden Flash er perfekt for turer og pendling - med Shimano E5000 motor og display. For selv om vinteren er her, går det faktisk an å sykle året rundt. Med piggdekk og varme klær så er ikke været en utfordring. Nå er denne gode elsykkelen satt ned med 7000 kroner hos Anton Sport.

Johaug-jakke med 1000 kroner rabatt

Lett og varm jakke med hette til alle utendørsaktiviteter fra Johaug-kolleksjonen. Her finner du tilbudet.

Flåklypa Grand Prix til kun 399 kroner

Årets julegave og årets spill er satt ned til 399 kroner her. Dette er gaven som anmelderne roser, og som ekspertene har kåret til gaven som bør ligge under familiens juletre i år. Her finner du spillet.

Elf Jersey Set til - 15 %

Bubbleroom har kampanje med - 20 % rabatt på loungewear.

Her finner du den stripete pysjamasen satt ned i pris.

Star Wars Stormtrooper-karaffel - 30 %

Gaven til den som har alt? Denne Star Wars-karaffelen er formet som en stormtrooper-hjelm og vil garantert få deg til å føle kraften hver gang du er tørst, skriver Coolstuff. Her finner du tilbudet.

Massasjepistol - satt ned med 1500 kroner

Trigger Point Premium – Massasjepistol har vunnet best i test i tekguide.no, og vi i Nettavisen har også testet den. Vi går virkelig god for denne dingsen, som masserer og frigjør spenninger.

Her finner du tilbudet.