Drøye to uker til jul, og fortsatt god tid til å handle julegaver til familie og venner. Vi har kikket på de beste kjøpene du kan gjøre akkurat i dag, tirsdag og deler noen salgsfunn her:

Arne Jacobsen krus - 60 %

Design til de små. Krus i melamin med trykk av typografi designet av Arne Jacobsen i 1937 for Aarhus Rådhus, ifølge hviit.no. Her finner du tilbudet.

Norrøna jakke - satt ned med 700 kroner

Falketind warmwool2 stretch Zip Hood er et godt og kult mellomlag i vinter. Her finner du tilbudet.

Elektrisk tannbørste - 30 %

Denne lille dingsen skiller seg ut på badet! FOREO ISSA 3 er en oppladbar elektrisk tannbørste som bruker sonisk pulseringsteknologi for å rengjøre tenner og tannkjøtt. Her finner du tilbudet.

Flåklypa Grand Prix - 27 %

«Nei, dra meg nå baklengs inn i fuglekassa!» - Norges kuleste spill og årets julegave er satt ned i pris. Her finner du Flåklypa Grand Prix til Nintendo Switch på tilbud.

Skjøteledning - 9 %

Praktiske ting er ofte ikke så fint, som skjøteledning. Men det er denne. En kvadratisk, dekorativ og kul skjøteledning i matt grønnfarge, med tre uttak og 2 USB type A-porter fra Avolt. Her finner du tilbudet.

Oppblåsbar julepynt - 20 %

Hvis du vil skape glede (eller kanskje irritasjon) i nabolaget, så er disse pingvinene skikkelig søte og kule. Innebygd LED-belysning og innebygd vifte som holder pingvinene oppblåst – pumpe ikke nødvendig. Her finner du tilbudet

Plystrekjele fra Le Creuset - 30 %

Le Creuset er kjent for god kvalitet og fint design. Med denne lager du smakfull kaffe eller te med stil. Her finner du tilbudet.

Black Dotty undertøy - 50 %

Kult og sjarmerende undertøy med polkadotter. Her finner du tilbudet.

Trådløse hodetelefoner - 33 %

DALI IO-4. Et ekte hi-fi-produkt med 60 timers batteritid.Høy komfort og kult design. Satt ned i pris her.