I over 80 år har Alfa forent gode norske turtradisjoner med innovativ produktutvikling. For deg betyr det komfortable føtter – hele veien. Siden 1931, har Alfa produsert tursko for kvalitetsbevisste friluftsentusiaster i alle aldre.

I tillegg har de i en årrekke vært leverandør av fottøy til profesjonelle brukere i politiet, Forsvaret og andre yrkesgrupper med høye krav til fottøyets funksjon, komfort og kvalitet. I samarbeid med verdens ledende leverandører av materialer og teknologi er Alfas mål å gi deg en bedre utendørsopplevelse.

Her er noen av våre favoritter:

1. Alfa Berg Advance GTX

En robust støvel med universell passform. Oljet nubuck og GORE-TEX membran gjør Berg Advance GTX vanntette og pustende, og bidrar til komfortable føtter hele dagen.

Den myke toppkanten og Memoryfoam i ankelpartiet øker komforten ytterligere, mens gummikalosjering på tå og hæl øker skoens levetid. Snøresystemet med doble låsekroker forenkler individuell tilpasning. Den lette mellomsålen gir stabilitet, mens yttersålen sørger for godt grep.

Se nærmere på skoene her

Her finer du damemodellen

2. Alfa Juvass

En lett fjellstøvel designet for krevende turer i fjellet, utviklet i samarbeid med profesjonelle guider. Det slitesterke yttermaterialet AlfaAir™ kombinerer god pusteevne med lavt vedlikeholdsbehov, mens GORE-TEX membranen holder føttene tørre. Alfa Juvass er en perfekt 3 sesongers sko, godt egnet for utendørsaktiviteter fra sen vår til tidlig høst.

Her finner du Alfa Juvass til herre

Her finner du Alfa Juvass til dame

3. Alfa Drift Advance GTX

Komfortabel tursko med hurtigsnøring, perfekt for utendørsaktiviteter. Det slitesterke Bluesign® godkjente materialet er tilpasset turer i skog og mark. Mellomsålen gir god stabilitet, demping og støtte. Yttersålen gir godt grep både på vått og tørt underlag.

Les mer om skoene til herre

Du finner damemodellen her

4. Alfa Gren Advance GTX

Dette er en lett og behagelig turstøvel i tekstil med godt grep og god støtte. Mykt skaft og komfortabel passform for komfortable hverdagsturer. En slitesterk tekstilsko med GORE-TEX membran som sikrer vanntetthet og pusteegenskaper for komfortable føtter uansett vær.

Se nærmere på skoene turstøvlene her

Du finner damemodellen her

5. Alfa Brink Advance GTX

Dette er en lett tursko med komfortabel passform for lettere turer og hverdagsbruk En slitesterk tekstilsko med GORE-TEX membran som sikrer vanntetthet og pusteegenskaper for komfortable føtter uansett vær.

Du finner Alfa Brink til herre her

Du finner Alfa Brink til dame her

6. Alfa Varde

En lett terrengsko med tett passform. Det vedlikeholdsfrie yttermaterialet AlfaAir trenger ikke annet vedlikehold enn kun å skylles av. Skoene svært pustende og vanntette for høy komfort hele dagen.

Sjekk ut herremodellen her

Sjekk ut damemodellen her

7. Alfa Kvist Advance

Kvist Advance er en komfortabel sko i Ripstop-tekstil med slitesterk kalosjering. GORE-TEX Vision har svært gode pusteegenskaper og holder føttene tørre selv på regnværsdager. Mellomsålen i EVA sørger for støtdempingen, mens den myke Vibram yttersålen spesialutviklet for nordiske forhold, sikrer godt grep og vridningsstabilitet både på fjellet og i marka.

Her finner du Alfa Kvist til herre

Her finner du Alfa Kvist til dame

8. Alfa Knaus Advance

Knaus Advance fra Alfa er en lett lavsko med tett passform. Skoene har Ripstop-tekstil med forsterkede partier, som sikrer lav vekt uten å gå på kompromiss med slitestyrken. GORE-TEX® Vision har svært gode pusteegnskaper, og sørger for komfort gjennom dagen.

Sjekk den ut her

9. Alfa M/77 Perform

Alfa M/77 Perform er forsvarets egen støvel og er designet for å tåle mye bruk, samt tøft terreng. Den er perfekt for lange turer i fjell og skog, som jakt eller lengre utflukter.

Overdelen og skaftet er i kraftig, slitesterkt lær (2,8-3,0 mm). Ved godt vedlikehold er støvelen meget vannavvisende. Uten fôr og polstring innvendig tørker den hurtig. Kombinasjonssnøring med kroker og D-ringer. Forsvarets slitesterke og stabile yttersåle i lett PU, med feste for ”Nato-binding”. M77 ble utviklet i samarbeid med Det norske forsvaret allerede i 1976. Dette er en støvel som blir bedre og bedre jo mer du bruker den.

Se nærmere på støvlene her

Noen brukeranmeldelser på Alfa fra Milrabs kunder;

Har brukt disse skoene i en veldig krevende førstegangstjeneste. De er veldig behagelige, godt grep på glatt underlag, robust, relativt lettvekt, og gir aldri opp. I sivilt daglig bruk, om du tar vare på skoene med jevnlig puss og vedlikehold, kan disse vare i tiår. Kommer garantert til å kjøpe nye når mine til slutt gir opp, nå som jeg bruker dem i det sivile, etter militærtjenesten.

___________

Har hatt mine i snart 10 år og det er fortsatt ikke slitt ut. Beste høst-vintersko jeg noensinne har hatt. Kjøper definitivt nye når de en gang blir ødelagt, men med kjærlig puss og stell holder de i enda 10 år til. Hadde ett par før nåværende par, og gummien på sålene tørket inn og det dannet seg sprekker i fordi de ble lagret i et for varmt rom over lengre tid.

_____________

Sko av god kvalitet som trengs litt tid for å gåes inn. Vil anbefale å bestille en str mindre enn vanlig. Jeg bruker str 42,5 til vanlig og 41 passer nå perfekt med en ullsokk. Skoen utvider seg etter litt bruk.

______________

Fabelaktige sko - ikkje minst på glatta. Eg har nettopp kjøpt mitt andre par, men læret er knallhardt og har gjeve meg gnagsår. Er det noko om har tips til oppmjuking av nye sko?

___________________

Kjempegode tursko! Kan brukes til nesten all aktivitet. Kjapp levering.

Du kan sjekke utvalget av Alfa-sko hos Milrab, AntonSport, JaktogFriluft, Sportsdeal, Outnorth og GetInspired.

Her er gode kjøp du kan gjøre nå: