Du skal ikke mange årene tilbake i tid før alkoholfritt var et særdes mye dårligere valg enn sine søsken med prosenter. 2020 var et rekordår for alkoholfrie valg, og i februar 2021 meldte Vinmonopolet om tidenes høyeste salg av net topp det samme.

Grunnen er enkel: Smaken har blitt så mye, mye bedre.

Se det store utvalget av alkoholfritt drikke her

Den kanskje største fordelen med nettopp alkoholfrie varer er at de naturlig nok er lettere tilgjengelig for nettkjøp. En av de store, nye butikkene med stor suksess er butikken Leske.

Se det store utvalget av alkoholfritt drikke her

Butikken er den eneste av sitt slag i Norge, og er en norsk importør, produsent og markedsfører av de aller beste alkoholfrie valgene du kan finne i Norge.

I butikken finner du alkoholfritt øl, alkoholfri vin, alkoholfri cocktail og pakker for å lage gode alkholfrie drinker for å nevne noe.

Vi har valgt ut våre favoritter under:

Topp alkoholfritt fra Leske

1. Luscombe Silician Lemonade

Dette er den beste alkoholfrie drikken som sjefen vår vet om. En klassisk limonade fra England med sitroner fra Italia. Helt nydelig på smak, og kanskje det beste du kan ha til italiensk lettere mat og i solsteken. Utrolig anbefalt!

Her finner du den

2 Ish - Sparkling Rose

Hva med en veldig god musserende rosévin? Uten alkohol? Ja, det er mulig. Her får du en vin som først har hatt alkohol, og så har fått alkoholen tatt ut. Smaker fortreffelig.

Her finner du den

3. Hot Ginger Beer

Sett inn vits om hot gingers, eller bare nyt en av de aller beste ingefærølene på markedet, uavhengig av hva du bruker den til. Vi anbefaler å drikke den. Helt fortreffelig!

Her finner du den

4. Lyre's Italian Spritz

Dette er apertiffen for alle de varme sommerdagene som kommer. En eprfekt sommerdrink.

Her finner du den

5. Lyre's American Malt

Vi var utrolig skeptiske til dette, fordi kan det gå? Og, ja, det kan! Om man liker den amerikanske versjonen av det man ellers ville kalt whiskey da.

Her finner du den

6. Mikkeller - Drink'in The Sun

Ta med deg denne på stranda neste gang. En nydelig alkoholfri øl fra superølmaker Mikkeller fra Danmark.

Her finner du den

7. Spritzish

Storselgeren er denne deilige smaksopplevelsen for de varme dagene framover.

Her finner du den

Sjekk resten av utvalget av alkoholfritt hos Leske her