Det er alltid kort tid til jul, spesielt hvis du skal kjøpe inn de beste julekalenderne. Adventskalender eller julekalender, alt etter hva folk liker å kalle det, kommer i butikkene tidlig på høsten slik at alle skal være sikret å ha sin favoritt i hus før 1. desember.

Hvert år blir bestselgere fra merker som Rituals, LookFantastic, Lego og Nytelse utsolgt lenge før desember. Det er derfor veldig lurt å sikre seg en julekalender eller to allerede nå.

Øverst finner du de spiselige julekalenderene før du finner sminke/skjønnhet. Neste skritt er andre adventskalendere for voksne før barnejulekalendere. Til slutt adventskalendere som kun er for voksne.

Her kan du se alle kalendere hos:
Coolstuff - Fredrik & Louisa - Lyko - Kicks - Vita - Blivakker

*Artikkelen oppdateres kontinuerlig

Oversikt julekalender 2022

Vi har også laget egne saker på :

Spiselige julekalendere 2022

Dette er julekalendere og adventskalendere som inneholder ting å spise eller drikke.

After Eight julekalender

Dette er julekalenderen for deg som elsker After Eight. 24 herlige biter for 24 dager du teller ned. Vi oppdaterer når den er på lager igjen!

Her finner du den

Luksuriøs marmelade

Vi vet hvilken julekalender som Paddington hadde kjøpt, og det er denne. Herlige luker med fransk syltetøy som vår mor hadde sagt.

Her finner du den

Fortsatt sjefens favoritt: Summerbird julekalender 2022

Vi trodde kanskje sjefen ville bli lei av Summerbirds adventskalender etter å ha hatt den to år på rad, men tydeligvis ikke. Sjokoladen som er elsket av både store og små er luksus på øverste hylle, og smaker helt utrolig.

Sjefen har fått oss til å ta inn enda flere av denne kalenderen til vår nettbutikk i år, så vi håper at folk fortsatt elsker den like mye. Han er nemlig sikker på at alle som har spist den siste to årene også vil ha den i år.

Her finner du kalenderen

Julekalender Summerbird kommode refill (utsolgt)

Hvis du har klart å beholde en kommode fra tidligere år kan du kjøpe en refill for å fylle inn selv.

Her finner du den

Summerbird liten 2022

Denne kalenderen er litt mindre i både størrelse og mengde, men det er en veldig god sjokoladebit bak hver luke uansett. En super gave til alle uansett alder som liker de virkelig gode konfektbitene. Gi den bort til naboen, tante, besteforeldre eller sjefen. Sa vi sjefen? Ja, han sa vi måtte skrive det.

Her finner du kalenderen

Nyhet 2022: Summerbird Amber julekalender

Er denne sjefens nye favoritt? Han elsker Amber-sjokoladen til Summerbird over alt, og når vi viste han denne godsaken med kun Amber sa han: "Heldigvis en appelsin-sjokolade, så jeg kan tenke at jeg ikke skal ha den", men vi kunne se det lure smilet. Vi vet at han kommer til å bestille minst 4 stk. Til stua, kjøkkenet, soverommet og kontoret.

Her får du tak i nyheten

Den aller beste konfekten: Sverre Sætre Eksklusiv 48-biters julekalender 2022 (utsolgt)

Sverre Sætre er kanskje den aller beste til å lage konfekt i Norge. Det populære julekalendertreet blir utsolgt i god tid før jul hvert eneste år, og det gjelder å sikre seg når man kan. Denne har 48 luksuriøse biter slik at du kan kose seg ekstra mye hver dag. Tema for 2022 er 24 smakshistorier. Salt karamell, pasjonsfrukt, brent mandel og crepe & nutella er noen av smakene. Det er bare å glede seg.

Her kan du kjøpe den

Sverre Sætre 24-biters julekalender 2022 (utsolgt)

Sverre Sætre har også en mindre versjon av kalenderen over, men denne er like god! Denne inneholder 24 biter sjokolade med samme tema: 24 smakshistorier.

Her finner du den

Den lille sjokoladefabrikkens luksus julekalender 2022

Sjokolade laget på Bærums Verk utenfor Oslo. Inneholder de aller beste sjokoladebitene som créme brûlée, bringebær cheesecake og karamell havsalt. Denne var en storselger i fjor, og vi elsket den!

Her får du tak i kalenderen

Den lille sjokoladefabrikkens drømmekalender for barn og voksne 2022 (utsolgt)

Den lille sjokoladefabrikken kommer med to kalendere i år. Drømmekalenderen er en magisk kalender proppfull av julestemning. Den inneholder 12 av deres aller beste konfektbiter og i tillegg 12 magiske sjokoladefigurer. Kalenderen passer for alle, også barn.

Her får du tak i den

Ferrero Collection-julekalender

Hva sier du, en ny Ferrero-sjokolade hver dag i 24 dager??? Ja, takk?

Her finner du kalenderen

Lindt Teddy julekalender 2022

Lindts klassiske adventskalender er fylt med velsmakende sjokolader av høy kvalitet. Denne passer for både store og små som vil ha en gave hver dag i desember. Tidligere ble denne solgt i store mengder i Oslo sentrum, men er nå lindt vanskeligere å få tak i siden butikken ikke lenger finnes.

Her kan du kjøpe Teddy julekalender

Alternativ:

Jentene på Tunet Sjokoladefryd 2022

Vi elsker sjokoladen fra Jentene på Tunet, og det gjør resten av verden også. De vant nemlig flere priser inkludert gull under årets chocolatier award, som er sjokoladens Oscar-utdeling. Denne er fylt med velsmakende sjokolade som fløyelsmyk karamell, knasende nøtter, fyrrig lakris, friske bær og frukter, julekrydder og mye mye mer.

Her kan du kjøpe den

Jentene på Tunet Lakrislykke 2022

En julekalender fylt med velsmakende lakriskonfekt og lakriskuler i kombinasjon med sjokolade. Helt nydelig!

Her kan du kjøpe kalenderen

Fjåk sjokolade julekalender 2022 (utsolgt)

Fjåk sjokolade fra Hardager. I år er første gang Fjåk lager sin egen adventskalender. Her får du smake deg gjennom alle varianter av "single origin"-sjokolader i Fjåks smaksunivers. Julekalenderen produseres i kun 1000 eksemplarer, så her er det førstemann til mølla som gjelder!

Her finner du den

Cartwright & Butler luksuriøs julekalender med delikatesser (utsolgt)

Gjør nedtellingen til julaften til en svært så velsmakende affære med denne gigantiske deluxe-kalenderen, fylt med delikatesser fra britiske Cartwright & Butler! Nyt søte godsaker som fudge og kaker, blandet med lekre ostekjeks, luksuriøse marmelader og uimotståelige teer – innholdet i kalenderen har en nettovekt på hele 4,5 kg!

Her finner du den

Haupt Lakrits julekalender 2022

Haupt Lakrits har laget en adventskalender for deg som ikke klarer å vente helt til 1. desember med å åpne første luke. Her er det nemlig 26 luker (og smaker) og den første kan du åpne allerede 29. november.

Her får du tak i den

Pukka julekalender 2022

Pukkas populære julekalender er endelig tilbake. 24 dager med 24 deilige smaker er en god oppvarming til jul. Kos deg og nyt teen!

Her finner du den

English Tea Shop julekalender 2022

En herlig julekalender fra English Tea Shop med 25 luker og 13 forskjellige smaker. Perfekt for te-elskeren!

Her kan du kjøpe den

English Tea Shop adventskalender triangel 2022

En supersøt julekalender med en morsom twist. Kalenderen er formet som en triangel, har 25 luker (vi elsker alt som er ekstra), 13 forskjellige smaker og kan settes opp på bordet for en mer interaktiv opplevelse.

Her finner du den

Lakrids by Bülow julekalender 2022

Lakriskalenderen fra Bülow er en virkelig storselger. Med spennende lakrissmaker og høy kvalitet gir denne en gourmetlakris-opplevelse.

Her finner du den

Pärlans julekalender

Bak de 24 lukene fra Pärlans Konfektyr gjemmer det seg biter med myk, kremet hjemmelaget karamell dyppet i sjokolade. Ah, vi blir sultne med en gang...

Her kan du kjøpe kalenderen

Julekalender Chili Klaus Jingle Balls 2022

Ikke alle adventskalendere skal bestå av søte sjokoladebiter. Noen foretrekker sterke smaker, og da er Chili Klaus sin julekalender det perfekte valget i desember. I år kommer bestselgeren i en enda finere og mer spennende utgave enn noen gang.

Her kan du kjøpe den

Butlers Chocolates

For deg som vil ha noe annet enn dine venner så er denne julekalenderen direkte fra Harvey Nichols løsningen.

Her finner du den

Alternativ: Jack and Jones sokkekalender

Wally & Whiz julekalender

En luksuriøs vingummi-kalender fra danske Wally and Whiz. I denne skjuler det seg gourmet-vingummi i nye og spennende smakskombinasjoner med frukt, bær og lakris.

Her kan du kjøpe den

Alternativ:

Lag din egen kalender med bilde og kinder-sjokolade

Sjokolade-søtsaker i hele 24 dager: Utenpå adventskalenderen er ditt bilde trykket i en silkematt-look, og innvendig finner du søte godsaker fra kinder®.

Her finner du den

Alternativ:

Lag din egen ølkalender

Dette er adventskalenderen for deg som ikke liker sjokolade eller søte smaker og ser etter en voksenutgave av julekalendere. Her kan mottakeren kan kose seg med 24 luker fylt med tjuefire flasker etter smak og behag. Her kan du lese mer om kalenderen.

Magasin du Nord adventskalender

En eksklusiv sjokoladekalender i tre. Den nydelige og detaljerte julekalenderen er fylt med sjokoladetrøfler, og kalenderen kan brukes om og om igjen,

Her finner du kalenderen

Skipper's Pipe-julekalender

Skipper’s Pipe-julekalenderen inneholder 24 saftige lakrispiper, perfekt for deg som mener sjokoladekalenderen kan dra dit pepper’n gror.

Her finner du kalenderen

Friends kaffekalender Nespresso

Denne kaffekalenderen med Friends-tema inneholder kaffekapsler som lar deg brygge den livsviktige drikken. Hvis det er én ting folk husker etter å ha sett ti sesonger av Venner for Livet, så er det at de henger på Central Perk og drikker kaffe hver eneste dag! Passer til Nespresso-maskiner.

Her kan du kjøpe kalenderen

Lakritsfabriken i Ramlösa-julekalender

Med lakris-julekalenderen fra Lakritsfabriken i Ramlösa får du din daglige dose premiumlakris hver eneste desemberdag frem til jul!

Her finner du den

Sminke- og skjønnhetskalendere 2022

Dette er julekalendere som har sminke og skjønnhetsprodukter. Det finnes adventskalendere for alle kjønn av denne typen.

Rituals The Ritual of Advent 2D 2022

En storselger år etter år, som alltid blir utsolgt. Produkter for 1 300 kroner som du betaler mindre enn 800 kr for.

Her finner du den

Her finner du Rituals premium

Benefit Sincerly Your Beauty

Denne kalenderen inneholder tolv av bestselgerne til Benefit.

Her finner du den

L'Occitane Classic Calendar

Dette er en kalender som veldig mange elsker. Årets versjon er særdeles fargerik og inspirerende med virkelig godt innhold.

Her finner du den

Her finner du premiumutgaven av L'Occitanes julekalender

MAC adventskalender 2022

Full glamour! Tell ned til den store kvelden med MACs Bursting With Surprises adventskalender i limited-edition. En lekker eske fylt med 24 mini og store overraskelser.

Her finner du den

Giorgio Armani julekalender

Luksus sa du? Vi elsker denne i rødt og gull, så vakker! Uten tvil en av de fineste. Inni skjuler det seg 24 Armani-skjønnhetsikoner, alt fra duft til sminke og hudpleie.

Her finner du den

Clinique julekalender 2022

Luksuriøst gavesett fra Clinique med 24 gaver, for en ekstra strålende julefeiring. Verdi: 3,646 kr.

Her finner du den

BliVakker julekalender 2022

BliVakker har laget sin helt egen julekalender i år, og den er superfin i svart og rosa. Denne er full av produkter som mottaker kommer til å elske! Vi snakker Shiseido, Biotherm, Filorga, Elemis, Ole Henriksen, Moroccanoil og mange mange flere. Verdien er 3700 kr.

Her finner du kalenderen

SkinCity The Skincare calendar 2022 (utsolgt)

Skincitys julekalender er i år enda bedre enn før - ifølge de selv. Kalenderen inneholder 25 nøye utvalgte hudpleieoverraskelser til en verdi av over 6000 kr! På nettsiden kan du sniktitte på hva som er inni kalenderen.

Her finner du den

Kicks Skincare advent calendar 2022

En luksuriøs skjønnhetskalender med 24 hudpleieprodukter, utvalgt fra KICKS bestselgende hudpleiemerker. Dette er en kalender med mange forskjellige merker, blant annet Lancôme, Origins, Estee Lauder og Sol de Janeiro. Her får du prøve mye nytt!

Her finner du kalenderen

Kicks Makeup advent calendar 2022 (utsolgt)

En luksuriøs skjønnhetskalender med 24 sminkeprodukter, utvalgt fra KICKS bestselgende sminkemerker. Også denne er en kalender med forskjellige merker. Blant annet Clinique, Smashbox, YSL, NARS og Anastasia.

Her finner du kalenderen

Blush julekalendere 2022

Blush har laget fem forskjellige julekalendere i år. Her kan du få en blanding av hudpleie og sminke, skjønnhet, bærekraftige produkter og mer. Alle kalendere kommer i et begrenset opplag.

Her kan du se alle fem julekalenderne

Babor julekalender 2022

Ønsker du glød, intens fuktighet og vitalitet i ansiktet ditt? Årets ampullekalender fra Babor er endelig her. En nøye sammensatt kur med 24 ampuller som sørger for at huden din får en skikkelig boost før jul. Denne er populær!

Her finner du den

Filorga julekalender 2022

En luksuriøs julekalender med Filorgas bestselgende produkter for en komplett hudpleierutine og for enhver anledning.

Her finner du den

Lookfantastic 2022

Denne blir utsolgt hvert eneste år, men du kan sikre deg din nå. Har tidligere vunnet våre tester her i Nettavisen.

Her finner du den

Barbara Sturm adventskalender 2022 (utsolgt)

Er dette den dyreste adventskalenderen i år? Dr. Barbara Sturms hudpleiekalender er en vakker, smykkeinspirert gaveeske som åpnes i to etasjer. Og verdien sa du? 13 505 kr.

Her finner du kalenderen

Yves Rocher julekalender 2022

24 overraskelser med superkrefter sier Yves Rocher. Verdien er i hvert fall på 1456 kroner for noe du betaler 549 kroner for.

Her finner du den

Molton Brown 2022

Dette er en vinner, og som vi elsker hvert eneste år. Bør virkelig vurderes, selv med den prisen den har.

Her finner du den

Yves Saint Laurent julekalender 2022

En av årets herligste og mest eksklusive julekalendere er endelig her! Denne oser av glamour og jul, et must for fans av YSL og YSL julekalender. Har en verdi på 6180 kr.

Her finner du den

Lancôme julekalender 2022

Lancome adventskalender er designet i samarbeid med den franske billedhuggeren Richard Orlinski, med et snødekt Paris i gull og bronse. Her får du Lancômes kjente dufter, sminke og hudpleie. Har en verdi på 5330 kr.

Her finner du kalenderen

Kiehl's julekalender 2022

Kiehl's er en kalender med virkelig gode hudpleieprodukter. En klassiker som folk elsker hvert eneste år. Her får du 24 overraskelser og skikkelig gøy design.

Her kan du kjøpe kalenderen

Clarins julekalender 2022 (utsolgt 17. okt)

Dette er en av de rimeligere skjønnhetskalenderne som også ser veldig bra ut. Her får du prøve mange forskjellige produkter, både sminke og hudpleie.

Her finner du den

Origins Funhouse 24 Essentials For Face & Body Advent Calendar

I år har Origins en julekalender med 24 luker, i motsetning til 12 luker i fjor. Inkluderer favoritter som Drink Up Intensive Mask og Ginzing. Har en verdi på 2365 kr.

Her finner du den

Lumene adventskalender 2022

En herlig julekalender fra finske Lumene. Denne er fylt med bestselgende sminke- og hudpleieprodukter perfekt for nordisk hud. Har en verdi på 2439 kr.

Her kan du kjøpe Lumene julekalender

Sephora Favorites julekalender 2022

Sephoras julekalender er en av de gøyeste for de som elsker sminke og hudpleie. Her får du med flere merker som ikke er så vanlige i Norge, som Augustinus Bader, Charlotte Tilbury, Huda Beauty og mange fler. Et must have! PS: Husk at alle avgifter er inkludert når du handler fra svenske Sephora.

Her finner du kalenderen

ASOS Face + Body 25 Day Advent Calendar (utsolgt 18. okt)

ASOS' julekalendere er superpopulære hvert år, og blir alltid utsolgt tidlig. I år inneholder den 29 produkter og merker som Charlotte Tilbury, Olaplex og Sol de Janeiro. Har en verdi på 4959 kr og koster 1339 kr. Husk at alle avgifter er inkludert når du handler fra ASOS.

Her kan du kjøpe den

By Lyko Me-phoria (utsolgt 17. okt)

Fjorårets testvinner fra Lyko er tilbake. Her får du klassiske skjønnhetsfavoritter og nye bekjentskaper som vil glede deg i lang tid fremover. Verdien er ca. 4480 kr.

Her finner du den

By Lyko Man-datories (utsolgt 7. okt)

I fjor var dette den beste mannekalenderen i Nettavisens store test av julekalendere. Skjem bort favoritten med en komplett samling av groomingprodukter: hudpleie, skjegglykke, hårpleie, styling, duft. Denne adventskalenderen er proppfull av både populære klassikere og hypede stjerneskudd.

Her finner du den

Lyko har også en ekstra stor julekalender i år, men den ble utsolgt allerede etter 30 minutter. Her kan du se på den

ASOS Grooming 12 Day Advent Calendar

Trodde du at mannen ikke trenger egen julekalender? Ta tar du feil. Selvfølgelig skal også mannen få produkter til hår, hud og skjegg. Du sparer 67 % ved å kjøpe kalenderen i stedet for produktene hver for seg. Har en verdi på 1936 kr og koster 639 kr. Husk at alle avgifter er inkludert når du handler fra ASOS.

Her kan du kjøpe den

L'oréal Paris julekalender 2022

Adventskalenderen fra L'Oréal Paris inneholder sminke, hudpleie og hårprodukter for å skape en perfekt look til jul. En fin gave til den som vil ha alt.

Her finner du den

Essie julekalender 2022

Drømmer du om nypyntede negler hver eneste dag? Med denne julekalenderen fra Essie er problemet løst. Her får du med alt du trenger for å holde de fine både dag og natt. Har en verdi på 2026 kr.

Her finner du kalenderen

Alternativ:

Yankee Candle julekalender 2022

La desember lukte som christmas cookie, candlelit cabin eller magiske twinkling lights?

Kjøp kalenderen her.

Se alle tilgjengelige julekalendere hos Coolstuff!

Baylis & Harding Ladies Advent Calendar 2022

Denne søte kalenderen inneholder 24 velduftende velværeprodukter til henne som blant annet badeskum, såper og badekrystaller.

Kjøp kalenderen her.

Alternativer:

Julekalendere for voksne - andre typer 2022

Dette er julekalendere som inneholder innhold som oftest beregnet for voksne som ikke er spiselige eller har skjønnhetsprodukter.

Milwaukee Julegave

Denne inneholder 5 gaver som kan åpnes på veien til jul.

Her finner du den

X-Wing Fighter Advent Calendar

En julekalende rhvor du bygger en X-wing. Et klassisk byggesett i kalenderform.

Her finner du den

FC Liverpool julekalender

Tell ned til jul med Liverpools egen julekalender! Stappfull av fanfavoritter og gaver til fans av fotballklubben.

Her finner du den

Vennlighetskalenderen

Dette er en kalender som har nedtelling til jul med ting du ka ngjøre for andre og hvordan du kan se mer positivt på verden rundt deg. En litt annerledes julekalender som mange vil elske.

Her finner du den

Volkswagen folkebuss julekalender

Kalender som lar deg bygge opp en Volkswagen folkebuss. Herlig retro stemning.

Her finner du den

Alternativer:

Friends Julekalender 2022

Could there be a calender more fun, spør vi med Chandler sin stemme. Er du en stor fan av den ikoniske serien, kan det ikke bli galt å investere i denne kalenderen. Bak hver luke skjuler det seg en ikonisk gave fra serien, så sett på en favorittepisode og kos deg med adventskalenderen din.

Du kan lese mer om den her

Alternativer:

Julekalender for kryssordelskere

Herlig julekalender med kryssord hver eneste dag. Kryssordene er på engelsk, men det er bare litt ekstra trim for de små grå.

Her finner du den

The Official Batman Advent Calendar (utsolgt 3. okt)

Denne har 25 eksklusive klassiske leker for den som er voksen nok til å huske skikkelige Lynvingen.

Her finner du kalenderen

Five Night At Freddy's

Denne julekalenderen er skremmende interessant, og kommer nok til å bli utsolgt i god tid før jul.

Her finner du den

Among Us julekalender (utsolgt 31. okt)

Denne julekalenderen har særdeles mange Among Us-figurer.

Her finner du den

Julekalendere for barn 2022

Dette er adventskalendere som er mest for barn, men som også mange voksne vil elske.

Pokemon Trading Card julekalender 2022

En av årets mest populære julekalendere for barn. Dette er en julekalender med Pokemon-kort. Blir utsolgt.

Her finner du den

Minecraft julekalender 2022

En super kalender for alle som elsker Minecraft, og det er mange!

Her finner du den

Jurassic World 2022 Adventskalender

Denne julekalenderen ahr mange minifigurer fra Jurassic World-filmen.

Her finner du julekalenderen

Fortnite adventskalender

Denne har blitt utsolgt de siste årene, så om man skal ha tak i den kan det være lurt være rask.

Her finner du den

Fidget Toys julekalender

Ja, dette er 24 forskjellige plukkeleker. Vil garantert elskes av de som elsker dette.

Her finner du den

Pokemon Julekalender Deluxe

En luksuskalender for den som liker å fange absolutt alle sammen.

Her finner du den

Pokémon Adventskalender (utsolgt)

Du må rett og slett fange alle her. Pokémon-karakterene på 5 cm inkluderer Pikachu, Squirtle, Bulbasaur, Vulpix, Eevee, Yamper og FLERE av dine favoritter.

Her finner du den

Paw Patrol julekalender 2022

Disse hundevalpene er høyt likt av mange, og de vil elske å få denne julekalenderen.

Her finner du den

Sjekk også disse:

H&M julekalender 2022

En enkel og fin julekalender med sminke fra H&M.

Her finner du den

Peppa Gris julekalender (utsolgt)

Det er ingen tvil om at dette er den store vinneren for mange små barn.

Her finner du den

Inkee Bath Fun

Her får du 24 badebomber, fargestifter og annet for badingen. En herlig julekalender som vil få barna til å bade litt ekstra.

Her finner du den

Mummi julekalender 2022

Dette er en julekalender med 24 figurer fra Mummi-universet.

Her finner du julekalenderen

Lego Guardians of the Galaxy Julekalender 2022

Med denne LEGO-kalenderen kan du gi Marvel-fans den ultimate førjulsgaven. 24 overraskelser til unge superhelter.

Her kan du kjøpe kalenderen

LEGO City Julekalender 2022

Tell ned til julaften med minifigurer fra LEGO City TV-serien! Brett ned matten og kalenderen blir til et snødekt vinterlandskap.

Her kan du kjøpe kalenderen

LEGO Star Wars Adventskalender 2022

Gi fans av Star Wars en kjempefin overraskelse hver dag. Her får du flere figurer som Darth Wader og Luke Skywalker samt mange miniatyrfartøy.

Her kan du kjøpe kalenderen

Star Wars Holiday Pocket Pop! 2022 (utsolgt)

For elskerne av Star Wars vil det være mange som vil ønske seg julenisse-Darth Vader.

Her finner du julekalenderen

LEGO Harry Potter Julekalender 2022

Den mest magiske kalenderen til Harry Potter-fans. Bak hver luke skjuler det seg en ny Harry Potter-gave og når alle luker er åpnet får man et brettspill.

Her kan du kjøpe den

LEGO Friends Adventskalender 2022

Dann et herlig julescenario der Olivia er på et julemarked sammen med familien sin, og delta på gøye juleaktiviteter. Timevis med gøyal rollelek fra LEGO.

Her kan du kjøpe den

Claas bondegård

En herlig julekalender med traktor og et hus for traktoren.

Her finner du den

Alternativ:

Galupy Unicorn (utsolgt)

Skal vi tro en av de vi jobber med så finnes enhjørninger på ordentlig, men uansett hva barnet ditt tror på er denne julekalender proppet full av søtnoshet.

Her finner du den

Disney Minnie Mus adventskalender 2022 (utsolgt)

Denne kalenderen er den perfekte gave til enhver Minnie Mus-fan. Her får du med en dukke samt klær og tilbehør.

Her finner du den

Disney Funko pop adventskalender 2022 (utsolgt)

Samle dine favorittfigurer fra Disney i denne julekalenderen fra Funko Pop!

Her finner du den

Disney Ooshies julekalender

Tell ned til julaften med de gøye Ooshies-figurene fra Disney-universet. Lek med Belle, Tornerose, Snehvit og mange flere. Kalenderen inneholder alle favorittfigurene dine, både prinser og prinsesser, fra Disneys høyest elskede filmer.

Her kan du lese mer om den

Marvel Ooshies julekalender

Avengers assemble! Nå kan du endelig samle din egen gjeng med favorittene fra Marvel Universe. Marvel-kalenderen fra Ooshies bugner av morsomme overraskelser med alle dine favorittfigurer.

Her kan du kjøpe kalenderen

Marvel Funko julekalender

Stappfull med superhelter så blir den jo naturlig super. Marvel pocket pop adventskalender med 24 pop figurer.

Her finner du den

DC Ooshies julekalender

Med julekalenderen fra DC Comics Ooshies, går nedtellingen til jul raskere enn Flash kan løpe. Hver dag får du en ny overraskelse i form av kule Ooshies-figurer fra DC Comics-universet.

Her kan du kjøpe den

Schleich Horse Club Julekalender 2022

En flott adventskalender for barn som elsker hester. Her følger det med gaver som hester, verktøy og tilbehør.

Her kan du kjøpe den

Schleich Dinosaurs Julekalender 2022

En spennende julekalender for alle barn som elsker dinosaurer.

Her kan du kjøpe julekalenderen

Schleich Farm World Julekalender 2022

En perfekt julekalender til små barn fra 3+. I denne får du ni figurer og femten accessories.

Her kan du kjøpe kalenderen

Cinereplicas Harry Potter Advent Calendar Deluxe 2022

En stor julekalender for virkelig Harry Potter-elskere. Her får du med for eksempel 3 par sokker, hansker, bagasjelappe og pen.

Her finner du kalenderen

Cinereplicas Harry Potter Advent Calendar 2022

En herlig adventsgave til Harry Potter-fans. Her får du blant annet et smykke, sokker, bokmerke og mer.

Her får du tak i kalenderen

Alternativ for Harry Potter-elskere: Harry Potter Funko

Alternativ 2 for Harry Potter-elskere: Holiday Magic: The Official Advent

Alternativ 3 for Harry Potter-elskere: Denne sokkekalenderen

Alternativ 4 for Harry Potter-elskere: Harry Potter Jelly Belly

Andre valg for barn:

Julekalender 2022 kun for voksne

Det finnes mange forskjellige julekalendere som er laget for voksne, og kun voksne. Listen oppdateres kontinuerlig.

Luksus erotisk julekalender 2022

Den bestselgende kalenderen er tilbake! Adventskalenderen har blitt utsolgt 6 år på rad, og det er ingen grunn til å tro at den ikke blir det i år også.

Her får du med 24 spennende overraskelser for han, henne og par. Vi vil ikke røpe for mye, men her får du med et veldig populært produkt som du kan lese mer om på nettsiden deres.
Koster 1990 kr og har en verdi på 5685 kr. Overrask kjæresten din med en sexy kalender! Kalenderen får du kjøpt både hos Nytelse og Kondomeriet.

Her kan du kjøpe kalenderen

Amor erotisk julekalender 2022

Amors erotiske julekalender er fylt med spennende leker, tilbehør og alt du måtte trenge for en desember med høy nytelsesfaktor. Denne ble kåret til best i test av Nettavisen i 2021, og skal visstnok være enda bedre i år.
Koster 1790 kr og har en verdi på 6000 kr.

Her kan du kjøpe kalenderen

Sinful Four Weeks of Playful Christmas Premium Julekalender

En sexy julekalender som dette gir deg fire uker med nøye utvalgte eventyr og muligheten til å utforske hverandre på helt nye og spennende måter. Alt til en verdi av 5600,-.

Her finner du den

Sinful Premium julekalender 2022

Gjør julen 24 ganger mer leken med premium julekalender fra Sinful. Her får du utvalgte bestselgere som gir dere muligheten til å utforske hverandre på nye og spennende måter. Verdt 5900 kr, men du får den for 1795 kr.

Her finner du den

Sinful Original Julekalender

Dette er den mest populære julekalenderen fra Sinful, dermed navnet. Julekalenderen inneholder 13 sexleketøy, 5 erotiske tilbehør og 6 soft bondage. Dette er produkter for kvinner, menn og par til en verdi av 3400 kroner.

Her finner du den

Sinful Four Weeks of Playful Christmas Deluxe Julekalender

I likhet med flere av kalendere til Sinful er også denne i et begrenset opplag, så her gjelder det å være rask. Sikre deg denne lekne adventskalenderen før den blir utsolgt.

Her finner du den

Sinful 12 Days of Christmas Adventures Julekalender for menn 2022

Skal du overraske mannen med en kalender som dette? 12 Days of Christmas Adventures Julekalender for menn kan passe til han som ønsker seg litt moro før julesesongen.

Her finner du kalenderen

Sinful 12 Days of Christmas Adventures Julekalender for kvinner

I tillegg til leker finner du også et inspirasjonshefte i kalenderen. Denne kan hjelpe deg med å oppdage hvordan du får mest ut av lekene i hver luke.

Bestill adventskalenderen her

Satisfyer Premium julekalender 2022

Denne kalenderen har verdi på over 8500 kroner. Den inneholder særdeles mye spennende og gøy.

Her finner du den

Satisfyer Deluxe julekalender 2022

En litt mindre versjon av Satisfyers julekalender, men like mye moro. Koster 935 kr, med verdi på 6195 kr.

Her finner du den