Det er ikke vanskelig å forstå hvorfor polaroidkameraer på nytt har eksplodert i popularitet de siste årene. Du får bildene i hånda umiddelbart etter et knips, og resultatet blir dekorative små bilder du kan henge på tavla, ha på nattbordet eller vise frem til andre.

Nå har årets desidert kuleste polaroidkamera kommet.

For Star Wars-fans og andre

Polaroid Now The Mandalorian Edition er et stilfullt polaroidkamera, inspirert av Star Wars-serien The Mandalorian. Kameraet kommer i en lekker grå finish inspirert av Beskar-stål, med en diskrét Mandalorianlogo foran og logoen til Din Djarin-klanen på baksiden. Uten tvil et must for alle fans av Star Wars og The Mandalorian.

Her finner du kameraet.

Selve bildene kommer ut med morsomme Mandalorian-motiver nederst på rammen, om du bruker den tilhørende filmen. Gjør du ikke det, er kameraet like fint for deg som ikke er fan. Da kan du for eksempel heller bruke denne filmen.

Her finner du bare The Mandalorian-filmen for seg selv, om du allerede har et kamera fra Polaroid now.

Den perfekte julegaven

Et polaroidkamera er perfekt som julegave, til hun eller han som elsker å ta bilder, er litt nostalgisk av seg eller bare liker dingser. Eller til Star Wars-fansen så klart. Kameraet er selvsagt svært oppdatert i forhold til det vi brukte på 80-tallet, og kommer nå med:

  • Praktisk autofokus for skarpere bilder
  • Innebygd funksjon for dobbelteksponering
  • Selfietimer
  • Oppladbart batteri
  • Kraftig blits

Her finner du kameraet.