Selv om menn ikke bruker mye tid på badet, er det noen produkter som er viktige å ha i baderommet. Nettbutikken Gents har ramset opp årets skjønnhetstrender for menn med gode produktanbefalinger. La deg inspirere av trendene!

1. 80-og 90-tallet

Langt hår er den nye trenden med inspirasjon fra 80-og 90-tallet. Da snakker vi ikke Fabio, men heller litt fall i håret som 90-talls Keanu Reeves eller karakteren Eddie Munson fra Stranger Things. I tillegg er lugg tilbake, som er perfekt for de med kort hår.

Husk en ordentlig hårbørste. Denne fra Mason Pearson er liten og smidig, konstruert for å massere hodebunn og gi glans til håret.

For å holde panneluggen i sjakk, bør du ha høyglansvoks som denne fra American Crew Classic.

2. Glattbarbert eller bartemann

Et glattbarbert fjes er mer i vinden, eller en lett helgestubb. Da er det viktig med riktig å oppnå en silkemyk hud med fuktighetsgivende produkter og riktige hudpleieprodukter.

Enda viktigere er det å ha en god barberhøvel. Som vi har skrevet tidligere, er den gamle barberhøvelen tilbake igjen. Ikke glem en skånsom aftershave for å unngå røde prikker. Et introsett til tradisjonell barbering er et godt utgangspunkt.

Om du synes glattbarbert blir for mye for deg, er bart en ny trend stadig flere ønsker å prøve. Hos Gents kaller de 2023 for bartens år.

Prøv Gents bartekitt med egen saks, børste og voks - nå på tilbud.

Les også: Gammel barberhøvel er best i test

3. Nisjeparfymer

Det er nisjeparfymer som er den nye trenden, hvor man vil ha noe unikt som ikke alle andre har. Ifølge Gents sine eksperter er trenden søtt, som for eksempel duften av sukkerspinn fra Electimuss.

En annen trend er visstnok å matche parfymen med årets motetrender. For eksempel lyse plagg med lyse parfymer og skinnplagg med mørke parfymer.

Sjekk også Floris London som fyller 60 år i 2023. Duften og utseendet til Floris No. 007 er inspirert av James Bond-filmene.

Hos Care of Carl får du stort utvalg av nisjeparfymer for menn.

Floris - D.S & Dugra - Electimuss