Skolesekken er høyt på huskelista over ting som skal være på plass før skolestart. Gjør deg selv en tjeneste og kjøp de beste sekkene i dag, så slipper du stress og tomme butikkhyller når skolestart kryper enda nærmere.

Du finner et stort utvalg av skolesekker hos Beckmann og Norli

Slik velger du riktig skolesekk 🎒

Sørg for at sekken passer barnet: Skolesekken skal sitte stramt, og ikke henge under hoftene da dette kan være belastende for ryggen. Stroppene på sekken kan som regel justeres, men pass på at den ikke er for stor eller for liten i volum.

Bytt sekk ofte nok: Hvis sekken er for liten kan den skrape mot ryggen og skape ubehag. Det er derfor viktig å bytte sekk hvis barnet nylig har vokst mye. En god tommelfingerregel er at sekken bør byttes hvert 3-4 år.

Fordel vekten: Barn bør ikke bære mer enn 10-20% av deres egen kroppsvekt, så pass på at barnet ikke har mange unødvendige ting i sekken. Sekken bør ha flere rom og lommer slik at vekten fordeles jevnt over hele.

Vi har funnet sekker til skolestarten uansett hvor barnet er i skoleløpet. Her er våre anbefalinger:

Til de minste 🏫

Classic Candy fra Beckmann

Den første sekken bør være litt ekstra spesiell, og denne vil garantert falle i smak hos barn. Den mest populære modellen til Beckmann har ekstra trafikksikkerhet med 15 reflekser og blinklys. Classic har rom for alt du trenger i skolehverdagen og er designet for å holde vekten inntil ryggen. Volumet er på 22 liter.

Se nærmere på den her

Classic Tiger Race fra Beckmann

Bestselgeren har flere design, og har mange spennende lommer som barna kan more seg med. Modellen er prisvinner for sitt ergonomiske design.

Du finner sekken her

Bergans Kids' Aksla Ibis Rose Topo

Kids' Aksla er de nyeste serien skolesekker fra Bergans - en komfortabel og utrolig lett skolesekk for de minste skolebarna. Ryggsekken har et stort antall refleksdetaljer, som gjør den synlig i mørket, og rommer hele 24 liter. Polstrede skulderstropper, hoftebelte og forsterket ryggpanel gir optimal støtte.

Se nærmere på skolesekken her

Bergans Kids' Aksla Dark Riviera Blue Topo

Vi har lagt vår elsk på denne oppgraderte modellen fra Bergans. Skolesekken er veldig solid, romslig og utrolig lett, noe som gjør at det kan brukes helt opp til 4.klasse. Mye plass og ulike rom, og pluss for gode reflekser. Denne ryggsekken vil tjene sitt formål i mange skoleår.

Du finner den her

Active Air FLX skolesekk - best i test

Active Air FLX er en testvinner med ultimat bærekomfort og dynamisk støtte. Ryggsystemet er bygget på en kombinasjon av luft og skum, med selvoppblåsbar ryggpute. Med FLX-funksjonen kan du utvide sekkens volum med omtrent 5 liter når det er behov for det. Sekken har i tillegg alle funksjoner og detaljer som den klassiske modellen. Terningkast 6 i Dagbladets store skolesekktest!

Her finner du sekken i fargene Candy (utsolgt), Panter, Space Mission og Forest Deer Dusty Mint.

Frii of Norway Dreamworld

En sekk som ser fin ut og som vekker fantasien til de yngste. Med denne lette sekken blir første skoledag en bris, både før og etter skolebøkene er på plass.

Du får tak i den her.

Frii of Norway Superhero

Det kreative barnet kan få mye glede av denne: heldekket av artige figurer og inspirerende farger som for eksempel kan inspirere noen morsomme tegninger til kjøleskapet.

Se nærmere på sekken her

Til ungdom 📚

Sport Junior fra Beckmann

En svært praktisk sekk med stilrent design. Perfekt for den som nettopp har vokst ut av barnesekken og vil ha noe litt kulere. Sekken har egne lommer til laptop/nettbrett, er utstyrt med reflekser på hver side, og er vannavstøtende.

Modellen kommer i ulike mønstre. Her finner du den i fargene Green Orange, Blue, Black Gold og Light Safari.

Bergans Aksla 30 L sekk

Aksla 30 L fra Bergans er en god sekk som enkelt kan justeres. Den har god isolasjon mot ryggen og plass til alle skoleting. Utrolig praktisk og lett skolesekk, som også egner seg for fritidsbruk.

Se nærmere på sekken i gult her og sekken i blått her

Til studenten 🎓

Beckmann Street GO

Denne kan bæres med god samvittighet - all tekstilen i sekken er laget av 100% resirkulerte plastflasker. Sekken er praktisk til både hverdag og turer i fjellet. En skikkelig god allrounder.

Se nærmere på sekken her i fargene Black, Ash Rose, og Blue.

The Hugger 20 liter: En ikonisk bestselger

Denne er en ikonisk bestselger av én grunn. The Hugger er en multifunksjonell sekk som både kan brukes i hverdagen og til reiser.

Faktisk er den inspirert av ribben til mennesket som beskytter de viktigste organene. The Hugger er godkjent som håndbagasje på fly og har et smart rom som gjør det enkelt å komme gjennom sikkerhetskontrollen.

Her finner du den

Fjällräven Kånken

Denne klassikeren går aldri av moten og er alltid et godt kjøp. En moteriktig sekk som virkelig komplementerer den rette stilen.

Du får tak i den her.

PS: Se også den klassiske Kånken som blir dataveske.

Hugger Base Backpack

Opplev den perfekte kombinasjonen av funksjonalitet med Vinge - en allsidig sekk og skulderveske inspirert av base rigs. Denne innovative bagen møter deg halvveis, og tilbyr det beste fra begge verdener.

Her finner du den

Skinnsekk Natur fra Beckmann

Denne har plass til hele 27 liter, og med riktig behandling kan den gå i arv i generasjoner og fremdeles være like moteriktig (om ikke mer).

Denne finner du her.

Beckmann skulderveske i blå

Det er ikke alt man trenger å ta med seg overalt. Denne tvinger deg til å prioritere, og du sparer ryggen for unødvendig slit.

Baggen finner her

Sekker til alle ✏️

Skolestart nærmer seg og utstyret skal helst være på plass innen den tid. Nå fyller forhandlere på med skoleutstyr og det lønner seg å være tidlig ute.

Du finner et stort utvalg av skolesekker hos Beckmann og Norli.