Skolesekken er høyt på huskelista over ting som skal være på plass før skolestart. Gjør deg selv en tjeneste og kjøp de beste sekkene i dag, så slipper du stress og tomme butikkhyller når skolestart kryper enda nærmere.

Her ser du stort utvalg av skolesekker hos Beckmann.

Her finner du skolesekker hos Norli.

Slik velger du riktig skolesekk 🎒

Sørg for at sekken passer barnet: Skolesekken skal sitte stramt, og ikke henge under hoftene da dette kan være belastende for ryggen. Stroppene på sekken kan som regel justeres, men pass på at den ikke er for stor eller for liten i volum.

Bytt sekk ofte nok: Hvis sekken er for liten kan den skrape mot ryggen og skape ubehag. Det er derfor viktig å bytte sekk hvis barnet nylig har vokst mye. En god tommelfingerregel er at sekken bør byttes hvert 3-4 år.

Fordel vekten: Barn bør ikke bære mer enn 10-20% av deres egen kroppsvekt, så pass på at barnet ikke har mange unødvendige ting i sekken. Sekken bør ha flere rom og lommer slik at vekten fordeles jevnt over hele.

Vi har funnet sekker til skolestarten uansett hvor barnet er i skoleløpet. Her er våre anbefalinger:

Til de minste 🏫

Klassisk Beckmann med enhjørningdesign

Den første sekken bør være litt ekstra spesiell, og denne vil garantert falle i smak hos barn. Den mest populære modellen til Beckmann har ekstra trafikksikkerhet med 15 reflekser og blinklys.

Her skaffer du den.

Klassisk Beckmann med T-rex design

Bestselgeren har flere design, og har mange spennende lommer som barna kan more seg med. Modellen er prisvinner for sitt ergonomiske design.

Her får du tak i sekken.

Frii of Norway Dreamworld

En sekk som ser fin ut og som vekker fantasien til de yngste. Med denne lette sekken blir første skoledag en bris, både før og etter skolebøkene er på plass.

Du får tak i den her.

Frii of Norway Superhero

Det kreative barnet kan få mye glede av denne: heldekket av artige figurer og inspirerende farger som for eksempel kan inspirere noen morsomme tegninger til kjøleskapet.

Sekken finner du her.

Til ungdom 📚

Sport Junior, Black Gold

Denne sekken oser eleganse med detaljer i gull. Sekken har egne lommer til laptop/nettbrett, er utstyrt med reflekser på hver side, og er vannavstøtende.

Du finner den her.

Sport Junior, Blue Colorblock

En svært praktisk sekk med stilrent design. Perfekt for den som nettopp har vokst ut av barnesekken og vil ha noe litt kulere.

Sekken får du tak i her.

City light fra Beckmann

Denne klassiske Beckmann-sekken gjør det litt mer spennende å gå på skolen. Har godt med plass og passer til de som bor i byen.

Her får du tak i den.

Sporty og moderne sekk fra Beckmann

Kompakt, kjønnsnøytral og praktisk sekk med ballnett og mobillomme. Kan også enkelt festes utenpå andre sekker for ekstra plass.

Du får tak i den her.

Til studenten 🎓

Beckmann Street GO

Denne kan bæres med god samvittighet - all tekstilen i sekken er laget av 100% resirkulerte plastflasker. Sekken er praktisk til både hverdag og turer i fjellet. En skikkelig god allrounder.

Skaff deg sekken her.

PS: Sekken finnes også i rosa. Den finner du her.

Fjällräven Kånken

Denne klassikeren går aldri av moten og er alltid et godt kjøp. En moteriktig sekk som virkelig komplementerer den rette stilen.

Du får tak i den her.

PS: Sekken finnes i mange spennende farger. Hele utvalget hos Norli ser du her.

Skinnsekk Natur fra Beckmann

Denne har plass til hele 30 liter, og med riktig behandling kan den gå i arv i generasjoner og fremdeles være like moteriktig (om ikke mer).

Denne finner du her.

Beckmann skulderveske sort gull

Det er ikke alt man trenger å ta med seg overalt. Denne tvinger deg til å prioritere, og du sparer ryggen for unødvendig slit.

Baggen får du tak i her.

Sekker til alle ✏️

Skolestart nærmer seg og utstyret skal helst være på plass innen den tid. Nå fyller forhandlere på med skoleutstyr og det lønner seg å være tidlig ute.

Her ser du stort utvalg hos Beckmann.

Se stort utvalg av sekker hos Norli her.