Hvis du er på jakt etter en kraftig elsykkel som kan ta deg til og fra jobb på mest behagelige vis, bør du sjekke ut de nye modellene fra taiwanske Giant, sykkelprodusenten som regnes som verdens største.

Modellen Giant 21 Explore E+ SMART STA gikk helt til topps med 9,5 av 10 mulige poeng i en stor test av elsykler utført av Tek.no tidligere i 2021.

«Har det meste du ønsker deg. Rikelig med motorkraft og er samtidig komfortabel. Takler variert underlag uten problemer», er konklusjonen fra Tek.nos testpanel.

Tek har så godt som ingenting å utsette på sykkelen, og det trekkes blant annet frem at modellen har testens beste display og motorsystem.

STA er damemodellen, mens GTS er herremodellen.

Takler alle bakker lett

Giant Explore E+-syklene er kraftpakker av dimensjoner, men de ulike modellene er samtidig svært behagelige å sitte på.

Fjorårets modell vant også testen i Tek.no i 2020, og da la man spesielt vekt på at sykkelen takler både ujent underlag og bratte bakker «veldig bra».

Den robuste 80 Nm SyncDrive Sport-motoren og det integrerte EnergyPak-batteriet gir sykkelen en sømløse motorkraft som gjør deg i stand til å tilbakelegge større avstander og klatre opp bratte stigninger. Det integrerte bagasjebrettet gjør det enkelt å ta med seg lett eller tung last på reisen.

Sjekk ut Giant Explore E+-modellene her!

Se alle elsykler hos Birk Sport

Sykkelrådgivning på video og fem års garanti

Sykkeleksperten Birk Sport har flere ulike Explore E+modeller på lager, og du finner også en rekke andre kvalitetssykler i nettbutikken. Dersom du lurer på hvilken type elsykkel som passer dine behov, kan du få digital rådgivning hos Birk Sport.

Birk Sport er sertifisert forhandler for Shimano, Bosch og Giant, og butikken kan dermed også reparere sykler av disse merkene på sine verksteder. Motor og batteri har fem års garanti.

Se alle elsykler fra Giant her!


Se stort utvalg av elsykler, hybridsykler, terrengsykler hos Birk Sport