Frityrstekt mat kan smake utrolig godt, men ofte inneholder slike retter mye usunt fett. Et smart alternativ er å bruke en såkalt airfryer - eller luftfrityrkoker som maskinene heter på norsk - til å tilberede måltidet.

Inne i airfryeren sirkulerer varm luft raskt rundt maten, og slik blir den frityrstekt ved hjelp av svært lite eller ingen olje. Maten får en sprø overflate, men samtidig et saftig indre.

Det finnes et stort antall luftfrityrkokere på markedet, og det er ikke lett å vite hvilke som er av god kvalitet, og hvilke du bør styre unna.

Best i test og strålende brukeranmeldelser

Cosori Premuim Airfryer peker seg ut som et sikkert og godt valg. Du finner den i tre ulike versjoner: smart (kompatibel med app), svart, hvit og rød (nyhet).

Her hjemme gikk modellen til topps i en test av luftfrityrkokere utført av Tekguide.no tidligere i 2021. For to år siden vant maskinen Reddot Award, og kundene hos Amazon er over seg av begeistring for denne modellen: Snittscoren for snaut 60.000 anmeldelser er på hele 5,5 av 6 mulige stjerner.

Les også Nettavisens dom av Cosori Premium Airfryer her

Cosori Premuim Airfryer har også fått strålende omtale i Business Insider og på en rekke matrelaterte nettsider.

Les mer og bestill maskinen til nedsatt pris

Her finner du Cosori Premium Smart Airfryer

Her finner du Cosori Premium svart

Her finner du Cosori Premium hvit

Her finner du Cosori Premium rød

Spar 1000 kroner på testvinneren nå

I Norge er det Cosori.no som fører testvinneren Cosori Premuim Airfryer.

Les mer og bestill til nedsatt pris

Se også: Luftfrityrkokere hos Airfryers.no, Bakeren og Kokken, Komplett, Skousen og Coolshop.

Svært enkel å bruke

Luftfrityrkokeren fra Cosori har 11 forhåndsinnstillinger: Biff, kylling, sjømat, reker, bacon, frossen mat, pommes frites, grønnsaker, rotgrønnsaker, brød og desserter. Du trenger bare å trykke én gang på skjermen, så er maskinen klar til å lage deilig mat.

Steketiden er raskere enn en vanlig ovn, men med sprøere og mer smakfulle resultater. Maskinen bruker opptil 85 prosent mindre fett enn tradisjonell frityrstekt mat, uten at det går utover smaksopplevelsen. Den

Luftfrityrkokeren fra Cosori tar liten plass og veier lite. Den passer derfor like bra på kjøkkenet som på hytta, jobben, bobilen eller studentboligen. Med på kjøpet får du 100 oppskrifter for luftfrityrkokt mat.

Les mer og bestill her

Flere luftfrityrkokere

En rimeligere airfryermodell gikk til topps i en kåring utført av TV 2 Hjelper deg. Maskinen fra Philips får du billigst hos Coolshop.

Se utvalget av luftfrityrkokere hos Airfryers.no, Bakeren og Kokken, Komplett, Skousen og Coolshop.