Du vet hvordan det er: du er på ferie, tar en hel haug av fine bilder, men ender med å ikke se så mye på dem etter å ha vist bildene til de aller nærmeste (om du i det hele tatt får gjort det).

Når du kan vise frem en fotobok med alle bildene i stedet for å ta frem mobilen, er det uten tvil mye lettere å vise feriebilder til besteforeldre og annen familie. Ha boka liggende på sofabordet eller stående i bokhylla, så kan ferien gjenoppleves igjen og igjen.

Nå får du hele 40% rabatt på fotobøker hos fotoknudsen, med rabattkode 2021REISE, kampanjen avsluttes 30.08.

Selv lager vi også fotobøker for hvert år som går, noe som skaper mye glede i hele familien. Barna synes det er gøy å se hvor små de var bare for noen år siden, og for oss voksne er det alltid hyggelig å gjenoppleve de gode minnene.

Har du lyst til å lage en ekstra fin bok fra for eksempel årets sommerferie, med store bilder som går over en dobbeltside, anbefaler vi å lage en stor "coffe table"-bok med layflat-innbinding. Layflat vil si at arkene legger seg flatt ned i stedet for å bøyes på midten av boka, noe som gir et luksuriøst og pent uttrykk. Perfekt for de virkelig store bildene, som fortjener å vises frem i sin helhet.

Sjekk også fotobøkene til CEWE.

Fotobok: den perfekte gaven

En av de koseligste gavene vi har fått, er en fotobok fra ferieturen vi hadde med storfamilien. Et av våre beste tips, er derfor å lage fotobøker hvis du var på ferie med flere i familien, og gi bøkene i julegave eller til bursdag. Dette er en gave som garantert blir verdsatt, og tatt frem igjen og igjen.

Lag fotobok med 40% rabatt her.

Fotobøker fra barnas første leveår er også både hyggelig å lage, og en fin gave barna kan ta med seg når de blir voksne. Ta med bilder av barna sammen med alle familiemedlemmene, aktiviteter barna elsket og enkle hverdagsøyeblikk.

Tips og triks når du lager fotobok

Er du en som tar mange bilder, har vi noen tips til hvordan du enklest mulig kan lage en fotobok uten at det blir for mye jobb. Stikkordet er planlegging!

- På iPhone: marker bildene du liker best som favoritter fortløpende, så har du en enkel måte å finne frem til bildene når boka skal lages. Dette gjør, av egen erfaring, jobben med å legge inn i fotoboka mye enklere.

- Bilder importert til mac/pc: Legg bildene du vil bruke i fotobok i egne album. Ta gjerne en økt hver måned, da må du ikke gjøre alt på en gang, og det er lettere å velge ut når du har bildene friskt i minne. På Mac kan du også markere bildene du vil bruke i en utvalgt farge.

- Lag egne bøker fra ferier og andre hendelser hvor du har ekstra mange bilder.

Lag din nye fotobok med 40% hos fotoknudsen.

Sjekk CEWE sin fotobok-løsning her.