Hvor mange ganger har du ikke stresset med å printe ut på kontoret?

Ofte er det noen tekniske problemer, eller man sliter med å finne de rette funksjonene. Alt vi ønsker er en enkel printer som gjør jobben enkelt og raskt. En fordel med egen printer er at du alltid har tilgang til å skrive ut viktige dokumenter eller bilder.

Her finner du printere i ulike prisklasser, som er enkle å bruke og gir gode utskrifter.

Beste printer for hjemmekontoret: Brother

Dette er en komplett multifunksjonsskriver, ideel for hjemmekontoret. Den er stillegående, og er utstyrt med innebygd trådløst nettverkstilkobling. På den måten kan du enkel gjøre utskrifter fra mobilenheter. Bruk «Tap and print» fra mobilenfor ekstra komfort. 

Her finner du den

Billig og bra: HP-skriver envy

Trenger du en enkel printer som gjør jobben til en billig penge, er denne skriveren fra HP et godt valg. Ved å koble til HP+ kan du printe hvor og når som helst, fordi du kobler til skyen.

Andre smarte funksjoner er at du kan sende til print nå, men velge å hente senere. Månedelig betjeningsyklus er 1000 sider.

Her finner du den

Mobilskriver: HP 200 Mobile Printer

Du kan enkelt skrive ut trådløst fra din bærbare PC eller andre bærbare mobile enheter. Den robuste skriveren får du plass til i bilen, ryggsekken og mange andre steder, og kan lades hvor som helst.

HP 200 printer ut fotopapir, gratulasjonskort, indekskort, konvolutter, merkelapper, transparenter, vanlig papir og film.

Les mer om den her

Trådløs printer: Canon Pixma

En effektiv skriver som er den beste skrivebordløsningen. Canon Pixma har en smart tilkobling med både WiFi og Ethernet, og kan enkelt deles med flere datamaskiner og nettverk.

Med fem separerte blekkpatroner får du skarpe farger og tekst (inkludert sort og farger).

Du får en rask utskriftshastighet for A4-dokumenter på 14,5 sider per minutt i sort-hvitt og 10,4 sider per minutt i farge. Med XL-blekkpatron skriver du ut flere sider, hvor du sparer 30 prosent mer per side sammenlignet med blekkpatroner i standard størrelse, og kan skrive opptil 1000 sorthvite sider.

Her finner du den

Best i test: Epson EcoTank ET-8550

Kopimaskin, skriver og scanner i ett. Multifunksjonsskriveren har vunnet best i test 2023 av rthings.com. Blant kommentarene i testen er det skarpe bilder og tekst, muligheten å koble til Wi-Fi, USB eller Ethernet og printe direkte fra et minnekort. Scanneren kan fange opp de minste detaljene.

Du kan skrive ut kantløse A3-fargebilder og sort-hvitt bilder. Skriv ut opptil 2300 bilder med ett blekkflaskesett. Espon-smartappen lar deg skrive ut direkte fra smarttelefonen eller nettbrettet.

Les mer om den her