Dersom du ønsker å ta matlagingen til neste nivå har vi forenklet handlingen for deg.

Black Week er i gang, og dette er en fin anledning til å fylle på med det du trenger av redskaper, særlig før en av årets viktigste matlagingshøytider.

Her kan du også finne flotte gaver til den matglade, eller til den ny-utflyttede som trenger kjøkkenutstyr for første gang.

Se også vår live over de aller beste salgene under Black Friday.

1. Kjøkkenfjøl Acacia (70 % rabatt)

Kvalitetsfjøl i akasietre. Et mer bærekraftig valg på grunn av at treet er hurtigvoksende. Alt kan tilberedes på denne vakre kjøkkenfjøla og dette blir fort kjøkkenets hjerte.

Skjærefjøla får du til en heftig Black Friday-pris nå!

2. Nisseservise Barnesett (60 % rabatt)

Her får du både asjett, bolle og krus i én pakke. Et barneservise som gir juleglede både når maten ligger på tallerkenen, og når maten er spist opp og den vakre pynten på tallerkenen avslører seg. Dette blir en ny favoritt for barna i julen!

Her får du tak i settet med 60% rabatt.

3. Instant pot med 11 funksjoner (24 % rabatt)

For deg som kjøper 5-i-1 dusjsåper, er kanskje denne smarte kjøkkendingsen det neste store. Denne har nemlig 11-i-1 funksjonalitet og kan gjøre alt fra trykkoking, til sous vide, til luftfrityr. Her har du et apparat tettpakket med funksjoner som virkelig sparer plass på kjøkkenbenken.

Du gjør kuppet her.

4. Kenwood kjøkkenmaskin (spar 563 kroner)

Denne maskinen er den perfekte hjelperen til baking på kjøkkenet. Det blir en drøm å lage alle former for bakst, og jobben blir enormt mye enklere. Utstyret du trenger følger med, slik at du slipper tilleggskostnader. Her får du et kjent merke til en fin pris, og som kjøkkenmaskin er Kenwood et trygt valg.

Her får finner du kuppet.

5. Gaggia Classic Espressomaskin (spar 600 kroner)

Denne maskinen gjør kjøkkenet ditt til en autentisk italiensk espressobar. En enkel, men effektiv innredning som kun har én jobb: å produsere en perfekt kopp med espresso. Maskinen har 5/5 stjerner på 29 anmeldelser, så det virker som den utfører jobben med glans.

Gjør kuppet på Gaggia Classic her.

6. OBH Nordica Stavmikser (rekordbillig her)

Denne stavmikseren gjør jobben med kutting og blanding mye enklere. Denne kommer med det essensielle tilleggsutstyret som miksekopp, grønnsaksknuser og smoothiebeholder. Et skikkelig nyttig redskap som hører hjemme på et hvert kjøkken. Under Black Week kan du gjøre et kupp på denne.

Skaff deg mikseren her.

7. Keramisk grytesett (29 % rabatt)

Et grytesett i fire deler som kan funke som dekker de fleste kjelebehov et kjøkken kan ha. Kanskje spesielt velegnet for den som nettopp har flyttet hjemmefra, ettersom grytene er dekket av et keramisk belegg som reduserer risikoen for at maten brenner seg fast.

Disse får du til en redusert pris nå.

8. Princess kaffetrakter (40 % rabatt)

En kaffetrakter med kvern som gjør at du kan bruke hele bønner til filterkaffe. Perfekt for deg som vil ha litt større valgfrihet med traktekaffen.

40% rabatt. Skaff den her.

9. Russell Hobbs riskoker (spar 18 %)

En riskoker gir perfekt ris hver gang. Med risen på plass er det én mindre ting å tenke på når det gjelder matlagingen. Kan også dampe fisk og grønnsaker.

Skaff riskokeren her.

10. LG Kombiskap

Dette stilige kombiskapet leverer kvalitet i alle ledd. God plass, kjøleelementer i døra og ekspresskjøling i fryseren. Denne har svært positive kundeanmeldelser og har fått et saftig avslag i forbindelse med Black Week på Komplett.

Gjør et godt kjøp på kjøleskapet her.

Mer Black Week: Se bredt utvalg Black Week-tilbud her.