Å finne virkelig gode tilbud kan være vanskelig, men du kan stole på Nettavisen Shoppingtips. Vi prissjekker alle tilbudene vi finner slik at du skal være sikret å gjøre gode kjøp. Hos Nettavisen skal du være sikret at du gjør gode kjøp!

I går, mandag, ble flere av varene vi valgte ut utsolgt så det kan lønne seg å være tidlig med for å sikre seg utvalget.

Sjekk de tidligere kuppsakene her: Torsdag, fredag, lørdag, søndag og mandag. (Mange gjelder fortsatt, men en del er også dessverre utsolgt).

Dagstilbud: Våre favoritter

Flere butikker har tilbud som kun gjelder en dag. Vi har valgt våre favoritter som gjelder tirsdag.

Her er våre favorittkupp 22. november:

1. Polo Ralph Lauren hettegenser (utsolgt)

Denne røde hettegenseren er den perfekte genseren i desember, og egentlig hele året. Nå satt ned fra 1599 til 479,70. Vi skrev at denne ville bli utsolgt i dag, og det ble den!

Her finner du den

2. Dynepakke

Lei av den gamle dynen? Hva med en ny til halv pris? Denne helårsdynen er i hvert fall på halva priset som de sier hos nabolandet nå. Ny pyte også! Super gave til den som skal flytte hjemmefra, eller snart bør gjøre det...

Her finner du den

3. Devia Liberty mikrofon

En liten mikrofon som kobles til mobilen, iPad eller datamaskinen for å få litt bedre lyd. Fleksibel og enkel å bruke. Koster normalt nærmere 600 kroner, og er nå satt ned til 489 kroner.

Her finner du den

4. DB The Strøm 30L

Rekordbillig, vanskelig å få tak i og populær. Sjekk, sjekk, sjekk. Dette blir utsolgt.

Her finner du prisene

5. Fenix sykkellykt

Denne sykkellykten er satt ned fra 1 499 kroner til 749 kroner, og er en oppladbar USB-lykt spesielt bygget for møtende trafikk, blant annet. Rekordbillig nå. Laveste pris vi har funnet er 1 244 kroner i mai. Super gave til den som vil bli sett eller se mens man sykler.

Her finner du den

6. Langrennspakke felleski

Denne pakken er satt ned 53 prosent nå, og er en herlig start for den som ønsker felleski. NB! Siden det er vanskelig å sammenligne langrennspakker har vi ikke fått prissjekket denne, men vet at den er satt ned fra nærmere 5 000 kroner til 2 279 kroner nå.

Her finner du pakken

7. Njord Beard Starter Kit

Har du en mann i livet som lar skjegget gro? Eller har lyst til å prøve? Denne pakken gir mannen det han trenger. Pakken koster normalt over tusenlappen, men du får alt for 458 kroner på black week-salget til Made4Men.

Her finner du den

8. Canada Goose Emory Parka

Modellen var rimeligere på salg i 2019, men det hjelper lite hvis du er kald i dag. Nå er den satt ned 3 040 kroner mot prisen den hadde i forrige uke. Og skal du ha en Canada Goose mens det fortsatt er kaldt, og de er på lager så...

Her finner du den

9. Norgesglasset kjøkkenglass

Denne 6-pakningen med kjøkkenglass har hatt prisen 79 kroner på supersalg en gang i 2021, men har ikke vært billigere i år. Uansett er det en fin pris med 99 kroner for 6 klassikere av noen glass. Vi slår til!

Her finner du tilbudet

10. Samsung 65'' 4K Qled TV

Det er et puslespill å skjønne alle modeller av TV, men denne er en variant som har noen små forskjeller som gjør at den nå koster 12 000 kroner hos Elkjøp. Prisen hos Elon er rekordbillige 8 999 kroner, men da i en variant som egentlig er helt lik bare med små forskjeller. En fin 65-tommer du vil like å ha i stue eller annet sted.

Her finner du den

11. Faithfull the Brand Midi kjole

Denne lekre kjolen er satt ned 50 prosent hos Nelly i dag på deres dagstilbud på kjoler. En super kjole for julens festligheter.

Her finner du den

12. MiniPower ekstra kraftig (utsolgt)

Denne er superkraftig, og har kostet 989 kroner. Nå er den satt ned til 198 kroner. Liten nok til å ta med, og lades med USB.

Her finner du den

13. Sony Playstation 5 trådløst headsett

Det offisielle headsettet til PS5, trådløst og med mulighet for ledning også. Doble skjulte mikrofoner. Koster nå 699 mot normalt 890 kroner. Kostet 690 kroner i en dag i sommer som tidenes billigste, så hvis du vil se om den blir 10 kroner rimeligere kan du vente. Vi slår til nå.

Her finner du dem

14. Pierre Robert boksere (dagstilbud!)

Dagstilbudet hos Pierre Robert er 40 prosent på boksere, og siden vi liker å gjøre gode kjøp så går vi for den!

Her finner du 5-pakningen!

15. MyMuse Black Colette (dagstilbud!)

Det er Black Week hos MyMuse, og denne BH'en som knapt dekker panten på julebrusen kan kanskje likevel gjøre det hot nok til å få litt lavere strømregning? Satt ned 40 prosent, kun i dag tirsdag.

Her finner du den

Følg salgene direkte her: