Det er ikke lett å navigere alle tilbudene du får i november, men det trenger du heller ikke å gjøre. Hver eneste dag velger Nettavisen shoppingtips ut de beste kjøpene.

1. Vi prissjekker salget for å sjekke at det er et virkelig salg

2. Vi anbefaler varer vi mener er kvalitetsmessig gode

3. Vi sier fra til deg om varen har vært rimeligere før

Kort sagt: Du kan stole på oss.

Her får du oversikt over alle salgene

1. Soundboks Go

Denne virkelig bærbare Soundboks gir deg trykk på tur. Nyt lyd hvor som helst i opptil 40 timer!

Her finner du den

2. Thule Approach M

Dette supre takteltet er satt ned fra 31 999 til 23 999 kroner. Aldri vært billigere, og virkelig smart for deg som vil på tur i norsk natur.

Her finner du det

3. Levity Spinbike

Denne hjemmetreningssykkelen koster nå bare 1 999 kroner, og det har ikke blitt registrert noen lavere pris. Normalprisen er 5 999 kroner, så her sparer du tusenlapper mens kiloene svetter av.

Her finner du den

4. Svolvær vanntett tursko

Denne skoen har en utsalgspris på 1 299 kroner, men introduseres nå på black week for kun 599 kroner. En herlig tursko til super pris.

Her finner du den

5. Stavmikser til superpris

Denne herlige stavmikseren er lett å holde ren, og satt ned fra 295 til 99 kroner nå.

Her finner du den

6. Black Mist Soft Plunge BH

Denne er på dagstilbud i dag, torsdag, med 40 prosent avslag. En BH for de heteste nettene vil vi tro. En del av det store salget på MyMuse.

Her finner du den

7. Microsoft Series X Fridge

Minikjøleskapet for gameren? Rekordbillig nå, og sikkert et kjøleskap som vil elske både Battery og Red Bull.

Her finner du prisene

8. Cosori Premium Airfryer

Denne har blitt utsolgt både her og der, men vi har funnet et rekordbillig kjøp du kan gjøre nå. Så da er det jo bare løpe og kjøpe!

Her finner du den

9. Princess ledningsfri støvsuger

Denne støvsugeren er satt ned til langt under halv pris, og er nå rekordbillig. Hendig for deg som vil støvsuge litt her og der.

Her finner du den

10. Bose QuietComfort 45

Dette er fjorårets modell (2021) som fikk 9/10 hos tek.no. Som regelen sier under Black Friday-salgene så er det slike ting du virkelig gjør gode kjøp på. Slik er det også i år. Nå får du dem rekordbillig, og over 2 000 kroner billigere enn hos konkurrentene. 700 kroner under laveste pris også til nå er det også. Her lukter det utsolgt.

Her finner du prisene

11. POW Speil

Dagstilbudet hos Jotex, eller ett av mange, er halv pris på disse fine speilene i mange forskjellige størrelser. Vi har tatt en lang kikk på mannen i speilet, og liker litt hva vi ser når vi sparer såpass med penger.

Her finner du det

12. Njord Perfect Face

Dette settet med toalettveske, ansiktsvask, selvbruning, ansiktsskrubb, ansiktsmaske og ansiktskrem er perfekt for mannen i ditt liv. Også om det er deg. Nå satt ned 55 prosent.

Her finner du den

13. Kjølekruset

Alt må ikke være så vanskelig. Dette er et krus med hule vegger fylt med saltvann som fryser til is når kruset får ligge i fryseren. Kruset er på halv pris nå. Perfekt gave til deg selv. Eller den som liker iskaldt drikke. For eksempel øl.

Her finner du den

14. Samsung Galaxy Watch 4

Apropos fjorårets utgave. Dette er en smartklokke det står respekt av som nå er så rimelig at du knapt kan tro det. Veldig gode helsefunksjoner, og alt du trenger til en rekordlav pris.

Her finner du den

15. Design din egen kopp

Du kan designe din egen kopp hos Partyking, og siden de har slått av 20 prosent på hele butikken kan du lage din helt egne nå.

Her finner du den

Her får du oversikt over alle salgene