Det er ingen tvil om at mange som skal ha hodetelefoner, TV, mobil eller annet innenfor elektronikk er det mange venter på når Black Friday-dagene kommer.

Se oversikten over alle salgene her

Vi i Nettavisen Shoppingtips har fulgt med i hele år, og foregående år, og gir deg her vår guide til de 20 beste kjøpene du kan gjøre innenfor elektronikk.

NB! Vi oppdaterer saken daglig under black week. Noen priser vil forandre seg i løpet av uken, andre ting blir utsolgt.

1. Årets Black Friday-kjøp: Cosori Premium Airfryer

Dette er kåret til årets kjøkkenprodukt av elektronikkbransjen, og er nå rekordbillig. Vi har denne selv, og lager alt fra fisk til pommes frites og toast i den. Vi er rett og slett strålende fornøyd. En innertier av en anbefaling fra oss. PS: Denne var fem kroner billigere hos Komplett, men er nå utsolgt.

Her finner du den

2. Årets rimelige hodetelefon: JBL Tune 230 NC

Det er nesten så du ikke kan tro prisen på disse som nå koster kun 490 kroner. Her får du god bass, en fin støyreduksjon, mikrofon som fungerer bra og svette/vannbestandighet til en uslåelig pris.

Her finner du dem

3. Spill julen inn med vinyl: Argon Audio

Du kan nå spare 26 prosent på denne stilige platespilleren hos HiFi-klubben. Det er en elegant platespiller med god hi-fi-lyd til prisen.

Her finner du den

4. Vårt eget kjøp på TV: Samsung 65'' 4K Qled

Denne kjøpte vi selv til å bruke med denne rekordbillige prisen. En av årets modeller fra Samsung, og veldig mye TV for pengene. Herlige farger. 75-tommeren er satt ned 6 000 kroner, 65-tommeren 3 000 kroner og har du plass så er 85-tommeren satt ned 10 000 kroner. Du får 20 prosent avslag på 55-tommeren.

Her finner du den

5. Årets TV rekordbillig: Samsung The Frame 2022

En av favorittene til Lyd og Bilde, og årets TV 2022/23 kåret av Elektronikkbransjen får du nå rekordbillig. Det er ikke en veldig lav pris, men det er samtidig en veldig fin TV.

Her finner du prisen

Bonus: Den TV'n som Lyd og Bilde har kåret til årets beste er også nå rekordbillig. Du finner prisene her.

6. For konsoll-kjøpet: Microsoft Xbox Series S

Dette er en herlig kombinasjon med strømming av spill, og digitale kjøp og neste generasjons konsoll. Også en av de nye konsollene det er mulig å få tak i, samt til en rekordlav pris.

Sjekk prisene her

7. Årets beste hodetelefoner: Jabra Elite Active 7

Da Lyd og Bilde testet disse, var treningsøreproppene de dyreste i testen (de vant), og produktet ble også kåret til årets beste produkt i kategorien "treningsørepropper" av elektronikkbransjen. Nå er de rekordbillige, og disse kjøper vi selv.

Her finner du dem

8. Årets beste partygadget: Soundboks (generasjon 3)

Denne rå blåtann-høyttaleren er laget for å virkelig skru den opp til 11. Her er det veldig mye lyd for pengene. Rekordbillig nyversjon.

Her finner du den

9. For den som vil ha en smart treningsklokke: Garmin Venu 2 Plus

Den første virkelige smartklokken fra Garmin? En solid klokke som har meget gode treningsfunksjoner, GPS og lekkert design. En pulsklokke som kan mye, og nå er den også rekordbillig.

Her finner du prisene

10. For den bærbare gameren: Asus Rog Zephyrus G14

Det koster litt å få tak i en bærbar datamaskin som er bra nok for gaming, og som faktisk er bærbar. Denne er det, og er et godt kjøp. Satt ned 28 prosent nå, og har ikke vært rimeligere.

Her finner du den

11. For den stasjonære gameren: Komplett a125 Epic Gaming PC

Komplett kan sine saker på gaming, og de lager alltid veldig gode pakker for den som vil ha noe bra. Som de sier selv er denne perfekt for Fortnite, Roblox og Minecraft. Satt ned 3 500 kroner nå. Vi liker å handle gaming PC hos Komplett fordi de har god kundeservice, og kan sine saker.

Her finner du den

PS! For gameren som spiller litt mer avanserte spill så er denne satt ned 7 000 kroner, men koster en del mer.

12. Solid smartklokke-kjøp for den som er ny: Samsung Galaxy Watch 4 LTE

Dette er fjorårets modell som fikk veldig gode kritikker. Årets modell har fått litt kritikk for å ikke oppgradere alt for mye, og koster selvfølgelig nok mye mer. Denne får du nå for kun 1 990 kroner. Samsung Galaxy Watch 4 lå ute til en billigere penge, men har nå blitt utsolgt hos Komplett – denne er et meget solid alternativ.

Her finner du den

13. For deg som vil ha et rimelig nettbrett: Amazon Fire HD 10 Plus

Dette er et deilig, enkelt og rimelig nettbrett. Som målt i slitasjetester er Fire HD 10 Plus 1,7 ganger mer holdbar enn den nyeste iPad 10.2 Det koster nå kun 1490 kroner.

Her finner du det

14. For deg som vil sikre deg: Samsung T7 Shield

Denne bærbare harddisken på 2TB holder det meste av bilder og filer du vil sikre at du ikke mister. Lav pris mot da vi kjøpte den selv, nå 1 790 kroner mot 2 500 da vi handlet. Har kostet så mye som 3 299 da den kom. Robust og støtsikker (det siste er viktigere enn du tror).

Her finner du den

15. Sikker ladekabel

Du kan nå spare 20 prosent på denne to meter lange og geniale ladekabelen. Denne tillater ikke datasynkronisering utover initiell identifisering av enheten, samtidig som den opprettholder ladehastigheten.

Sjekk den ut her

16. Beste kjøp for sportsklokke: Garmin Fenix 6x Pro Solar

En seriøs sportsklokke som nå er rekordbillig. Dette er kjøpet for kjennere.

Her finner du den

17. Megabillig headset – Argon Audio Pop 2

Er du ute etter et råbillig alternativ på hodetelefon-fronten er disse supre. Satt ned med 39 prosent koster de nå kun 398 kroner. Sant nok er det ikke den beste lyden på markedet, men til prisen er de fortsatt latterlig gode.

Her kjøper du dem

18. Årets soveromskjøp: Lenovo Smart Clock

Denne er fra i fjor, men er like bra i år. En klokkeradio som er moderne, men klassisk. Prisen er nå helt ellevill.

Her finner du prisen

19. Supertelefon til superpris: Google Pixel 6a

Dette er telefonen vi selv bruker i det vanlige, og ja - det har kommet ny versjon. MEN: Dette er en virkelig, virkelig god telefon til en uslåelig pris som aldri har vært så lav. Smarttelefon som har alle moderne funksjoner til under 3 000 kroner? Det er et veldig godt kjøp.

Her finner du prisene

20. Topptelefon til kongepris: Asus Zenfone 9

Da Lyd og Bilde anmeldte denne så kalte de den enestående, og dette er virkelig en super telefon. En superrask telefon med veldig god video, og mye mer. Nei, dette var et superkjøp før man satte ned prisen til den rekordlave prisen den har nå.

Her finner du den

Se oversikten over alle salgene her