Er det en ting som står på ønskelisten vår til julenissen, så er det lyssystemet fra Philips Hue. Når Hue-lampene er koblet til Phillips-appen evner den nemlig nå å skape det perfekte lyset basert på sangen du hører på.

Nå får du 25% rabatt på produkter fra Phillips Hue hvis du kjøper flere enn to produkter.

Ikke bare det, når du er koblet til Hue Bridge, kan du koble lysene dine opp mot Alexa, Apple HomeKit, og Google Assistant, og kontrollere lysene dine ved hjelp av stemmen. Med enkle talekommandoer kan du slå lysene av og på og regulere lysstyrken på lysene dine.

Mørkere og kaldere dager gjør at vi tilbringer mer tid hjemme, og med den nye integrasjonen mellom Philips Hue og Spotify kan du enkelt lage den perfekte festen i stuen eller på kjøkkenet med en helhetlig lys- og lydopplevelse. Dette vil garantert ungene også elske!

Den nye funksjonen i Philips Hue-appen gjør det mulig å koble Spotify direkte til appen. Ved hjelp av algoritmer leser Philips Hue data fra hver sang som spilles via Spotify, uavhengig av enhet.

Gå til salget her.

For å komme i gang trenger du en Philips Hue Bridge, fargekompatible Philips Hue-pærer eller lamper, samt en Spotify-konto. Husk at du under Black Week får 25% rabatt på produktene hvis du kjøper flere enn to fra serien!

Dette er lampene vi ønsker oss fra Phillips Hue:

Rund vegglampe

Enkel og stilig lampe, som gir en indirekte lyseffekt og setter et moderne preg på interiøret.

Her finner du Philips Hue WCA Sana Vegglampe

Elegant bordlampe

Bordlampa som du ser bakerst på bildet er en moderne lampe, som du for eksempel kan rette mot veggen din for en bred og kraftfull lyseffekt.

Her finner du Philips Hue WCA Gradient Signe Bordlampe

Rund og lun bordlampe

Den fine bordlampa Wellner kommer med dimmer, som lar deg tilpasse lyset til situasjonen. Som med de andre lampene, har du full kontroll med Hue-broen.

Her finner du bordlampa.

Taklampe spotter

Philips Hue Runner gir belysning av høy kvalitet med sterk lysmengde, som kan tilpasses alle stunder og oppgaver. Denne er fin for å sette fokus på detaljene.

Her finner du spottene.